Ki milyen gyógyszert szed szociális fóbiára és hogy használ neki? (beszélgetés)
Mondvacsinált betegség??? Hát nekem ez miatt kellett otthagynom a munkahelyem mert pl. nem birtam emberek között dolgozni, vizsgázni, másokkal együtt étkezni, nem tudok hivatalos ügyeket elintézni.
Hogy mivel jár? Magas vérnyomás, remegés, vörös foltok az egész arcon, mellkason, szédülés, hátfájás, hányinger, hideg - meleg rázás.....
Mi az a szociális fóbia? Ilyet nem is hallottam. Ez nem egy mondvacsinált betegség? A depresszió, pánikbetegség szintén!
Nem értem, hogy lehet valakinek egy ilyen betegsége, mivel jár ez? Mik a tünetek? Valaki kifejtené bővebben?
Minden betegnek más gyógyszert adnak, személyre szabottan. Az nem segít rajtad, ha megtudod, hogy x ilyen gyógyszert, y amolyat, én meg egy harmadik félét szedek.
Véleményem szerint a depresszióra kapott gyógyszereket egyébként is óvatosan kell közkinccsé tenni. Sok drogos keresi ezeket...
A lányom depire és pánikbetegre szed Citalodep-et. 1 hónap után látványos volt a javulás, pedig már ott tartott, hogy nem tudott kimenni az utcára (még kísérettel is begörcsölt a keze). Nagyjából 8 hónapja szedi, és csak jót mondhatok róla.
De talán jobb lenne megnézetned magad egy orvossal!
További ajánlott fórumok:
- Mit adjak a páromnak, ha 39.8 a láza és amit az orvosok írtak fel gyógyszert az nem használ, sőt benne sem marad?
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Bedugult a fülem, a gyógyszer eddig nem használt, van-e rá jó gyógymódotok?
- Mit csináljak a már nem használt gyógyszerekkel?
- Homeopátiás gyógyszert használók tapasztalatait, tanácsait várom
- A páromnak nem húzták ki a fogát mert nagyon le van törve, mit csináljon mert semmi gyógyszer nem használ már?