Ki kezdené velem mától a tojásdiétát? (beszélgetés)
Elég monoton ez is.
Semmi saláta, semmi gyümölcs?
Kíváncsi vagyok meddig lehet bírni!Valamivel kezdeni szeretném hogy megmozduljon a súlyom lefelé!Ezt most olvastam!A burgonya diéta menete
1. nap
Reggeli : 1 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt
Ebéd: 2 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt
Vacsora: 2 csésze joghurt
2. nap
Reggeli: 1 csésze joghurt
Ebéd: 2 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt
Vacsora: 1 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt
3. nap
Reggeli: 1 főtt burgonya (só)
Ebéd: 1 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt
Vacsora: 1 pohár joghurt
Nem szívesen.
Napi 6-9 tojás számomra elképzelhetetlen, hacsak nem madártej vagy piskóta.
Ez legalább változatos, van benne a tojáson kívül más is :DDDDDD
De tény az, hogy a tojás engem is valami miatt nagyon laktat, főleg a tükörtojás. De három nap után már tuti le se tudnám nyelni a tojást...
Mayo-diéta; borzalmas :(
NŐKNEKA szegedi klinika orvosi diétája: 2 hét alatt mínusz 10 kiló Buzzblog Buzzblog 3 Hét Ago Nincs Hozzászólás
FACEBOOK ELŐZŐ KÖVETKEZŐ
Kövesse ezt a diétát két héten át gondosan!
Pontosan tartsa be, mert ez alatt egy vegyi folyamat megy végbe! Ne tegyen vajat, olajat, zsírt a főzelékre, salátára, és ne tegyen cukrot a kávéba, teába! A diéta receptjét ne változtassa, mindent gondosan összeválogattak, ami a kúra alatt az Ön testi erejének fenntartásához szükséges. Igen fontos, hogy az első napon minden étkezéskor 3 tojást fogyasszon, mert ez vezeti be a vegyi reakciót!
A következő napokon választhat 1, 2 vagy 3 tojást. Tartsa be a diétát két héten át, majd folytassa normális étkezéssel, de ügyeljen arra, hogy kevés zsiradékot és szénhidrátot fogyasszon! Egy idő után térjen vissza ismét a diétához, amíg a kívánt testsúlyt el nem éri. A két hét alatt 7,5-10 kg-ot adhat le éhségérzet nélkül.
A DIÉTA IDEJE ALATT ALKOHOLT FOGYASZTANI SZIGORÚAN TILOS!
szeged
1. nap REGGELI 1 citrom, vagy grapefruit, 1-3 tojás, feketekávé
ebéd: 3 tojás, feketekávé
vacsora: 3 tojás, vegyes saláta, 1 szelet pirítós
2. nap reggeli: 1 citrom, vagy grapefruit, 1-3 tojás, feketekávé
ebéd: 2-3 tojás, főtt karfiol, paradicsom, feketekávé
vacsora: 1 szelet sült hús, zöldsaláta
3. nap REGGELI: 1 citrom, vagy grapefruit, 1-3 tojás, feketekávé
ebéd: 2-3 tojás, főtt karfiol, paradicsom, feketekávé
vacsora: 2 szelet karaj
4. nap reggeli: 1 citrom, vagy grapefruit, 1-3 tojás, feketekávé
ebéd: vegyes saláta
vacsora: 2-3 tojás, túró, 1 szelet pirítós
5. nap REGGELI:1 citrom, vagy grapefruit, 1-3 tojás, feketekávé
ebéd: 1-2 tojás, főtt karfiol, feketekávé
vacsora: sült hal, saláta
6. nap reggeli:1 citrom, vagy grapefruit, 1-3 tojás, feketekávé
ebéd sok gyümölcssaláta, cukor nélkül
vacsora: 1 nagy szelet sült hús, paradicsom,
uborka, tea
7. nap REGGELI: 1 citrom, vagy grapefruit, 1-3 tojás, feketekávé
ebéd: hideg csirke, paradicsom, főtt káposzta, sárgarépa
vacsora: zöldségleves, citrom, feketekávé
Javítás:
nem "jól laknék" (bár az se rossz),
hanem jóllaknék.
Bocska.
Nos, akkor napi 9 tojás!
Okés!
Baromfi- vagy strucctojás?
Utóbbival jobban jól laknék.....
Tsóközön.
Valamilyen szinten dettó.
Plussz kilók? Biztos szebb lettél! Csontikának lenni csúnyuska.
Ám szívesen csinálom veled, mert a tojást újabban szeretem, és fogynék is.
Segítsünk egymásnak 24-es vágy!
78,6-ról indultam és 68 a cél. Jelenleg 70,3 kg vagyok, de sikerült annyira ketózisba kerülnöm, hogy az egy hét alatt csak 20 dkg jött vissza. Igaz, nem zabáltam mint régen karácsonykor, de mindenből ette, a süteményektől kezdve a tésztán át mindent, csak azért figyeltem a mennyiségre.
Nekem azért is tetszik ez a diéta, mert abszolút szemléletet váltottam, s úgy gondolom, ha véget ér a diétám, akkor súlymegtartás szempontjából jó dolgom lesz, mert alapjaiban megváltoztak az étkezési szokásaim.
Ez nem piszkálódás, ezek tények.
Nekem is megindult a ketótól, nagyon örültem, ez természetes így az elején. Viszont -7 kg után 2-3 hete stagnál a súlyom (jó ebbe volt egy hét karácsony is). Na ezen kell túllendülni, ez a nehezebb, nem az első 3 kg. :) Ráadásul 1 nap alatt.
De szurkolok, hogy összejöjjön a kívánt eredmény! Egyébként ágyban fekvőként sztem sokkal-sokkal nehezebb diétázni, mert nincsenek egyéb teendőid, ami esetleg lefoglalna.
Ketózisba nem a tojásdiétától leszel, (noha biztosan el lehet érni)akkor inkább rendes ketogén diétát csinálj, ha van ki főzöcskél neked.
Ketóból meg ha kiesel, és beindítod a magas CH fogyasztást, semmire nem mégy vele, sőt. Neked, mint egész nap fekvőnek valóban egy rendes keto diéta kellene. De ezzel se fogsz ripsz-ropsz megszabadulni 7 kg-tól. Én 6 hét alatt fogytam 7 kg-ot, és rendes ketóba voltam végig.
ez csak jótanács :)
Csak 7 kg? Pár nap alatt?
Nem fog menni. Felfelé sem megy pár nap alatt, hát még lefelé....
Gribedlinek igaza van!
Az anyagcseréd miatt rostdús étrend kell. Persze amellett is mehet a tojás.