Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben? fórum

Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben? (beszélgetés)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
2012. jan. 22. 18:32

Végre!

Reggel 93,3 kg.

Remélem ez már csak lefele megy.

Kitartás Mindenkinek!

1350. 5427edee11 (válaszként erre: 1349. - Szambea)
2012. jan. 22. 17:45
:)))) Ez jó! :D
1349. szambea (válaszként erre: 1346. - 5427edee11)
2012. jan. 22. 16:52
De szőke vagyok amugy és még szőkébb is leszek :D ez most komoly:)
1348. szambea (válaszként erre: 1346. - 5427edee11)
2012. jan. 22. 16:34

Akkor ketten vagyunk!

Ma annyira nem volt időm,erőm meg fáj a hasam is,hogy reggel ettem étcsokit,meg egy joghurtot,1mandarint és azóta semmit sem,pedig kellene....brokkolit kellene párolni de nincs kedvem..

1347. 5427edee11 (válaszként erre: 1344. - Szambea)
2012. jan. 22. 15:41

Ügyes vagy!!!

Szép helyen laktok!!

1346. 5427edee11 (válaszként erre: 1344. - Szambea)
2012. jan. 22. 15:41
Nem vagy szőke, én sem értem :)
1345. 5427edee11 (válaszként erre: 1341. - 04be84614c)
2012. jan. 22. 15:40
Én szívesen látlak, de ma még csak most vagyok itt először :)
1344. szambea (válaszként erre: 1339. - Bcicus)
2012. jan. 22. 14:56

Lehet,hogy én vagyok túl szőke..de nem értem!

Én a kicsivel 93.5kilósan kezdtem a terhességet,a dokim annyit mondott,hogy nagyon figyeljek oda,nehogy gond legyen a cukorral,vizesedéssel.És ha kikéred más doki véleményét is?

Szerintem sokan lesznek úgy babásak,hogy 100kiló felett kezdek,gondolom több odafigyelést igénylenek de nem értem miért is kizáró ok ez.

Napi mozgás letudva,felmentünk Lillafüredre szánkózni,itt ezerrel sütött a nap de ott szerencsére volt hó.

Húzgáltam őket 1.5órát,közben Zsombi vagy a szánkón volt,vagy a hátamon.Csak azt nem értettem miért bámult meg mindenki :D

Reggel ettem pár kocka étcsokit azthiszem mást nem.Most a 2.kávémat iszom.Brokkolim van azt akarom megpárolni.

1343. Niitoo (válaszként erre: 1341. - 04be84614c)
2012. jan. 22. 13:47
Hát, menj csak, nem tartunk vissza. Itt amúgyis más kaliberű emberek vannak, mint Te - már ahogy az utolsó hozzászólásodból levettem... De biztos van egy olyan fórum is, ami az ideg levezetésére specializálódott.
1342. Bcicus (válaszként erre: 1341. - 04be84614c)
2012. jan. 22. 12:22
Kicsit hisztis vagy nem? Rajtam kívül azóta nem járt itt senki, én meg a végéről kezdtem a visszaolvasást és a válaszolást. De neked egyébként sincs nagy súlyfelesleged.
2012. jan. 22. 12:18

úgy szeretem az olyan fórumokat, ahol semmibe veszik az ember hsz-it.

Akkor én léptem is innen-ennyi vedégszeretet nekem bőven elég volt. köszönöm.

1340. Bcicus (válaszként erre: 1337. - Puppi4)
2012. jan. 22. 12:10
Az a durva, hogy a hormonjaim tökéletesek lettek mióta csinálom a diétát de ez elvileg akkor lehetne, ha normlaizálódott a súlyom, attól meg messze vagyok, hiszen ali 12-13 kilót fogytam eddig. Tehát lehet, hogy teherbe tudnék esni, hiszen minden tökéletes, de ilyen súlyal nem engedi a dokim.
1339. Bcicus (válaszként erre: 1335. - Szambea)
2012. jan. 22. 12:07

A hormonjaim már tökéletesen beálltík volt peteérésem is csak késöbb, emiatt lett hosszú a cilus, de ez valszeg a decemberi betegségeim miatt volt (több lázas betegségem is volt). A súlyom moatt nem lehet több gyerek, mert így nem fogja engedni a dokim.

Igen a dokim a terhesség elején megmondta, hogy nem szabadna hízni az elején még ment is, sőt még fogyni is tudtam 3 kilót, de aztán elkezdtem zabálni, szülés után meg pláne.

2012. jan. 22. 09:42

Sziasztok!

Én már jó pár éve (kb. 3-4) komolyan le szeretnék dobni úgy 13-15 kg-ot, de a kilók nagyon ragaszkodnak hozzám-eszük ágában sincs ledobódni rólam...

78 kg. vagyok most, és 65 akarok lenni. Csatlakoznék, ha lehet:)

1337. Puppi4
2012. jan. 22. 09:19

Sziasztok!

Bcicus! Annyira szomorúak a soraid. Szerintem se add fel, elkezdted, ügyesen csinálod, és különben is hallottam már olyat hogy valakinek azt mondták soha semmilyen körülmények között nem lehet gyereke aztán mégis lett.

Tesómék járnak ugyanebben a cipőben, túlsúlyosak mindketten, bár náluk ennek semmi köze ahhoz hogy nem jön össze a baba.

Náluk az a különbség hogy nem is akarnak változtarni a súlyukon.

Mi a Férjemmel igen, egymásért, magunkért. Dupla a motiváció: szeretnénk magunkat jól érezni a bőrünkbe és tetszeni a másiknak.

A mindennapi mérlegelőknek pedig egy történet ami tegnap esett emg velem, csak azért írom le hogy ha plusszosat mutat a mérleg sem kell elszomorodni:

Tegnapi evésemet már leírtam:

1 tényér spenót ebédre, uzsira egy kis zöldséges salival töltött paradicsom, vacsira egy tál spenót.

Erre a mérleg plussz egy kilót mutatott.

Na ma reggel megmértem, újra, nem hagyott nyugodni a dolog, éééés 84.70 kg mutatott a mérleg, tehát nagyon is ingadozik.

Most jött el az a pont hogy a mérleget elzárom és csak hetente egyszer veszem elő, mert tegnap este még bőgtem is egy sort azon hogyan hízhatok egy nap alatt 1 kilót....

Erre tessék felesleges volt, mert reggelre rendeződött a súlyom.

Ma ebédelni megyünk a kedvenc éttermünkbe: ma 7 éve ismerkedtünk meg a Férjemmel. Eszek egy kis salit.

Ja és pozitívan: a fekete nacimba, fekete pólómban és piros ingemben, Ákos szerint szexi vagyok :)

És nekem is tetszik hogy a hasam nem dudorodik kifelé!!! :)

1336. szambea (válaszként erre: 1334. - Molett lány)
2012. jan. 22. 08:18

Gratulálok!

Ügyes vagy nagyon!

1335. szambea (válaszként erre: 1333. - Bcicus)
2012. jan. 22. 08:17

Szép jó reggelt!

Értelek!Nagyon sajnálom,remélem ez fog változni még.Szerintem még ne add fel a reményt!

Most a betegséged miatt nincsen peteérésed és emiatt nem lehet több babád?Ha fogynál jobb lenne a helyzet?

Légyszi ne add fel amit elkezdtél,mert nagyon ügyesen sportolsz.Hidd el lehet lassan de meghozza majd a gyümölcsét.

Azért az ember nem tud mindíg mindent tökéletesen csinálni.Előre megmondták,hogy nem hízhatsz?Azért az durva,hiszen egy baba 2-3kg+magzatvíz.

Nagyon drukkolok neked,hogy sikerüljön valóra váltani az álmaidat.De sose add fel,hidd el minden fejben dől el...

Mindíg csak előre szabad nézni és nem a múlton rágódni,mert akkor bekattan az ember.

Saját magamról tudom sajnos:(

2012. jan. 21. 23:58

Sziasztok! Én ma is ügyi voltam azt hiszem:)

reggeli tejeskávé

tizórai 1 narancs

ebéd 2 szelet tk kenyér tonhallal

uzsi egy narancs

vacsi 2 szelet tk.kenyér tonhallal

++++több mint 2 liter viz és semmi nasi:)

1333. Bcicus (válaszként erre: 1331. - Szambea)
2012. jan. 21. 22:58
Nekem van önbizalmam, de tisztába vagyok magammal és a hüyleségemmel. Nem szabadott volna a terhesség alatt és a szoptatás alatt egy dekát sem híznom és meg elhíztam mint egy disznó ezek tények és valszeg emiatt nem lehet több gyerekem.
1332. szambea (válaszként erre: 1330. - Puppi4)
2012. jan. 21. 20:59

Ma egész jól alakult a napi kajálásom,de most estére ettem egy kis tányér krumplit,egy csík étcsokit és egy joghurtot.Ezeket nem kellett volna,de jólesett így nem bánkódom!Nem tagadhatom meg önmagamat teljesen..

Úszáson gondolkozom nagyon de nincsen aki eljőjjön velem:(

1331. szambea (válaszként erre: 1329. - Bcicus)
2012. jan. 21. 20:57

Legyen már több önbizalmad légyszíves!Olyan rossz olvasni mikor valaki ennyire elégedetlen önmagával!

Előre nézz,mozogtál,ügyes vagy nagyon:)

1330. Puppi4
2012. jan. 21. 19:50

Sziasztok! Én kicsit letörtem: Ma kicsivel többet ettem mint szabadott volna. :(

2 tányér spenót (egyet ebédre, egyet vacsira), közben meg délután két kis paradicsomot, megtöltve salival. Ja és egy muffin is lecsúszott.

Erre a mérleg 85.7-et mutatott most este.

A pénteki 84.75-öm helyett. A pénteki két órás úszás mintha nem is lett volna.

-----------------------------------

És a kesergés után: de hétfőn megyek úszni és szerdán is és péntekre is tervezem hogy megyek. És a jövő hét végén már 84 kiló leszek megesküszöm magamnak! :)

1329. Bcicus (válaszként erre: 1328. - Könyvmoly 25)
2012. jan. 21. 19:43

Nem vagy véletlenül pcos. Megírod a hormonjaidat? Sajna én már kívülről vágom a dolgokat.

Egyébként tegnap kivéletelesen aludt a gyerk délután így tudtamm mozogni, de látszik, hogy egy disznó vagyok alig több mint 40 ercet bírtam ebből 26 bicikli 16 eliptikus.

2012. jan. 21. 19:28

sziasztok

na voltam dokinál. kaptam gyógyszert hogy meghozza a vérzésemet. úgy tűnik rosszak a hormoneredményeim. meg egy rakat másik bogyóm is van. :( ahogy nézem a gyógyszereimmel jóllakom majd..:)

1327. Natalinka
2012. jan. 21. 17:16
gratula Lányok!
2012. jan. 21. 11:43

Sziasztok!

Én is így jártam ma reggel.

Végre már 94-ről lementem 93,4-re, erre ma reggel 94,1 kg voltam megint.

De nem adom fel.

Ma kevesebb kaja és mozogni is fogok. Tegnap csak egy kis séta volt.

Kitartás Mindenkinek és szép napos hétvégét!

1325. szambea (válaszként erre: 1324. - Molett lány)
2012. jan. 21. 07:38

Ügyes vagy!

Én is jól ettem tegnap mégis +800g mára de nem szomorkodom...

1ére még 2kg-ot szeretnék,de ha nem megy le akkor nem..tartsam amit elértem nekem az a fő,most 93.7nél nem akarok már több lenni...

Ma 92 vagyok.Ennyi ennyi 5éve nem voltam kb.

Nekem ma is pörögni fog a napot!

Mindenkinek szép szombatot este jövök!

2012. jan. 21. 00:05

Sziasztok csajok:)

Köszönöm nektek a biztatást! nem akarom feladni csak kicsit bűntudatom volt és szomorú voltam a torta miatt.

Túl vagyok rajta és ma nagyon ügyes kislány voltam

Mai kajám 4 banán volt, 2 fél adag parajfőzelék és 2 liter viz:)

Most büszke vagyok magamra:)

A mérlegem vacakol. remélem csak az elem merült le ,mert még új volt:)

Erre a nagy megpróbáltatásra vettem:)

Nem baj....igy legalább nem azzal kezdem a napot hogy mérek.

Mérlegfüggő vagyok én is mint itt olyan sokan:)

Kitartás mindenkinek és kevés bűnözést!

Sziasztok!

1323. Puppi4
2012. jan. 20. 16:58

Egy kis ösztönzés a mozgásra:

Ugye panaszkodtam, hogy hétfő óta stagnálok. Hozzáteszem, hétfőn voltam úszni, azóta nem jutottam el, csak ma.

2 órát úsztam, szerintem nem a legnagyobb elánnal, a múltkor jobban ment, de azért másfél kilómétert most is leúsztam.

Hazajöttem mérlegeredmény: 84.75.

Hétfőn 85.25 voltam.

Kerek fél kiló ment le két óra alatt!!!! :D

Azt a 75 dekát, ha belepusztulok is leadom a hétvégén (mozgással), és akkor elérem amit magamnak csak február elejére tűztem ki célt: 84 kiló leszek, már januárban!

Szóval nem feladni hanem irány mozogni (kinek mi a szimpatikus), mert HASZNÁL!!!!! :D

2012. jan. 20. 16:45

Van akinél nagyon könnyen, van akinél nehezen, mint nálam pl. alkalmazkodik a szervezet az új életmódhoz!!

Én az 1/3-át eszem annak, amit eddig ettem és éhesnek nem érzem magam, tehát elég, de kevés az előző életformámhoz képest. De mivel nem engedek, akkor is ennyit fogok enni, ha csak hízok. Előbb utóbb elkezd lefelé menni, mert már nem érzi, hogy éheztetem.

Gondoljatok arra, ha feladnátok, akkor ezt újra kell kezdeni és akkor még nehezebben fog beindulni!!! KITARTÁS!!!

Nem szabad rögtön feladni, az első kudarc után! Tessék talpra állni és menni tovább!!!

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook