Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ki csatlakozna hozzám, Jillian Michaels 30 naposához? fórum

Ki csatlakozna hozzám, Jillian Michaels 30 naposához? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9
158. kyra123
2012. okt. 3. 15:42
oo Szóval folyamatosan kell(ene) csinálnom. Nah, ha bejön a rossz idő, akkor nekiállok tisztességesen:)
157. Pettyuska (válaszként erre: 156. - Kyra123)
2012. okt. 2. 21:05
Én a Shredet folyamatosan csináltam, pihenőnap nélkül. De azt hiszem, a program enged heti 1 pihenőnapot.
156. kyra123
2012. okt. 2. 19:29
Sziasztok! Fontos kérdésem lenne. Ti egybe csináltjátok az edzésprogramot (max 1-2 nap szünet) vagy ahogy az időtök engedi? Csak én elkezdtem, a múlt héten 3-szor volt időm csinálni, ezen a héten mg nem sikerült tornáznom rá. Azért így is lesz eredménye?! Kajára figyelek és hetente 2-szer futok.
2012. okt. 2. 15:00
Sziasztok! Tegnap kezdtem a Ripped in 30-t. Iszonyú izomlázam van, pedig már letudtam a Shred-jét... Azt hittem, örökre vége az izomláznak :-))) De magát az edzést is kibírtam röhögés nélkül. Valaki csinálja a Ripped in-t?
154. kyra123
2012. szept. 29. 21:04
Sziasztok! Végül én is elkezdtem a héten. Eddig 3szor csináltam a Level-1-t. Általában Natalival, kivévea fekvőtámaszt:$:) Remélem szép eredményeim lesznek, bár ahhoz a kajára is figyelnem kellene jobban.
2012. szept. 29. 18:01
Én ma kezdtem el a Level 2-t de muszáj volt megállnom egy kicsit, mert sokkal nehezebben ment mint az első szint. Egyébként én mindig a nehezebbet csinálom- tehát Natalival, ha lehet. Ti hogy álltok?
152. JustFree (válaszként erre: 151. - Pettyuska)
2012. szept. 23. 22:51

Szia!

Úgy tűnik, hogy Shred-del fogom kezdeni, majd talán a Ripped in 30. Holnap szeretném már kezdeni, bár még van egy pici technikai problémám vele. Kíváncsi lennék a shredes és majd a ripped-es eredményeidre. :)

151. Pettyuska (válaszként erre: 150. - JustFree)
2012. szept. 23. 18:22

Szia JustFree!

Én jövő héten pénteken fejezem be a 30 Day Shredet és rákövetkező hétfőn kezdem a Ripped in 30-t. Ha van kedved, velem tarthatsz :-)

2012. szept. 23. 13:37

Sziasztok!

Szeretném elkezdeni J. M. valamelyik 30 napos programját. Eddig még nem tornáztam vele, de szimpatikusnak tűnik.

Szerintetek melyikkel érdemes kezdeni: 30 Day Shred vagy a Ripped in 30?

Köszönöm.

149. Pettyuska (válaszként erre: 148. - Kyra123)
2012. szept. 20. 19:04
Már én is kíváncsi vagyok :-). Ha vége a 30 napnak, tervezem, hogy vagy elölről kezdem, csak Nathalie-val és nagyobb súlyzókkal (bár félek a sérülésektől...), vagy elkezdem Jillian Killer Buns & Thighs-át. Ez a nő egyszerűen egy zseni!!! Mindenkit csak biztatni tudok, hogy kezdje el és tisztességesen tornázzon rá minden nap, mert érzem saját magamon, hogy feszesebb lett a testem :-)
148. kyra123
2012. szept. 20. 18:25
Huuh Pettyuska hajráááá!:) Nagyon kiváncsi vagyok az eredményedre:)
2012. szept. 20. 11:29
A 3. rész 2. napjánál tartok. Juhú, mindjárt kész! Kíváncsi vagyok, hogy a mérőszalag mutat-e változást. Remélem, a vádlimat és a bicepszemet kivéve csökkenni fognak a centik :-). Nagyon boldog vagyok, hogy vége a 2. résznek, mert nehéz volt. Ráadásul majdnem mindent Anitha-val tudtam csak csinálni, mert ha Nathalie-vel próbáltam együtt tornázni, azonnal lesérültem a lapockám körül... Ez kétszer történt meg, aztán végleg átálltam Aintha-hoz. A 3. résznél még óvatosan puhatolózok, hogy kivel mit tudok megcsinálni. Már csak 8 nap! :-)))
146. msblair17 (válaszként erre: 145. - Pettyuska)
2012. szept. 10. 19:15
2x olyan nehéz és 2x több izzadtsággal jár? Azt hittem jobban már nem tudok elfáradni, de kíváncsian várom már! Neked pedig kitartást! :)
2012. szept. 9. 09:55
Nos, ma kezdtem a 2. részt :-) Nagyon hatásos, azt elárulhatom. Nem is csodálom, hogy azok, akik végigcsinálják, olyan szép eredményeket érnek el. 2-szer olyan nehéz, 2-szer annyi izzadság, mint az elsőnél.
144. nethandrea (válaszként erre: 143. - Msblair17)
2012. szept. 7. 07:54

Köszönöm szépen a jókívánságot, remélem lesz erőm végigcsinálni!

Tegnap este megvolt az első edzés és bizony néha hamarabb abbahagytam, mint kellett volna. Még csak ott tartott, hogy visszaszámol 5-től, de én már kinyúltam!

De, nagyon jól esett.

Csak remélni merem, hogy a térdem bírni fogja, mert az néha rendetlenkedik. Jelentős túlsúlyom van, aminek csökkentésén keményen dolgozom, ezért is akarom megcsinálni az edzéseket egyre jobban.

Szívesen veszek minden tanácsot és jólesik a bíztatás is!

Legyen neked is sok sikerélményed az újra kezdett edzéseel!

Hajrá!

Szép napot, üdv!

143. msblair17 (válaszként erre: 141. - Nethandrea)
2012. szept. 6. 20:29
Üdv a klubban!:) Ha gondolod írj egy üzenetet,mert én is csak nem rég kezdtem újra edzeni. Sok sikert kívánok Neked!
142. Pettyuska (válaszként erre: 138. - Msblair17)
2012. szept. 6. 12:56
Szuper a program! Tényleg alakul az alakunk :-) Belenéztem a 2. körbe, vasárnap már az következik, ha nem tartok pihenő napot. Picit megijedtem, mert sokkal nehezebbnek tűnik nekem, mint az első. Valószínűleg azért ajánlott becsülettel végigcsinálni az egyes szinteket, hogy hozzáedződj a következőhöz. De szuper érzés, hogy napról napra egyre könnyebben megy, imádom! Jó, hogy folyamatosan növeli a tétet :-)
141. nethandrea (válaszként erre: 140. - 1ade3bd269)
2012. szept. 6. 12:09

Nagyon köszönöm, tündér vagy!

Akkor este már kezhetem is! :)

140. 1ade3bd269 (válaszként erre: 139. - Nethandrea)
2012. szept. 6. 09:54

Itt egyben van a három szint, egymás után. :)

[link]

le sem kell tölteni. Sok sikert! :)

2012. szept. 6. 09:14

Jó reggelt mindenkinek!!!

Biztosan már több százan kérdezték előttem - de én csak tegnap hallottam előszőr erről az edzésről -, hol lehet megtalálni a komplett sorozatot? Magyarországon kiadták dvd-n? Ti lelkes tornázók hol szereztétek meg? Szeretnék csatlakozni az aktív gyakorlókhoz, ezért hálás lennék, ha segítenétek a forrás felkutatásában!

Szép napot, köszönöm!

138. msblair17 (válaszként erre: 137. - Pettyuska)
2012. szept. 5. 19:36

Te már sokkal jobban állsz vele mint én, mennyire javult az álló képességed így a 6.nap után? :)

Köszönöm a segítséget! :) És sok sikert a továbbiakhoz!

137. Pettyuska (válaszként erre: 136. - Msblair17)
2012. szept. 4. 10:22
Én ma vagyok túl az első szint 6. napján. Hajrá lányok, tényleg tök jól feszesít! Kíváncsi vagyok, mennyit lehet vékonyodni centikben kifejezve. Ne felejtsetek el megmérni magatokat, amikor kezditek a programot (én sajnos elmulasztottam, így ma fogok mérni). Étkezéssel kapcsolatban ennyit találtam eddig: "egy adagnyi megszokott kajamennyiséget elhagyni, a megszokott napi ételmennyiséget öt részre beosztani a nap folyamán, és egy étkezésre fordított időt (30 percet) sportolásra fordítani."
2012. szept. 3. 19:41

Sziasztok! Én ma vágok bele keményen! elhatároztam, hogy megszabadulok a feleslegtől, már csak azért is hogy megmutassam mindenkinek de leginkább magamnak, hogy igen is csinos vagyok! :)

Viszont a torna mellett az érkezésre is szeretnék figyelmet fordítani. Tartozik ehhez a 30 Naposhoz valami diéta? Esetleg valakinek vannak jó bevált módszerei?

135. msblair17 (válaszként erre: 134. - 1ade3bd269)
2012. aug. 31. 16:15
Nekem lenne, mert jelenleg teljesen kilátástalannak tartom a helyzetem, nincs aki kicsit biztasson vagy tanácsot adjon. Írok neked egy üzentet,ha van kedved csinálhatnánk együtt :D
134. 1ade3bd269 (válaszként erre: 133. - Msblair17)
2012. aug. 28. 14:35

Én is így jártam. :( Valahogy elmaradt a torna, de ma újra kezdem. A diétát nem hanyagoltam, így egy hét alatt 1,5 kg-t fogytam. :)

Van valakinek kedve csinálni velem ezt a tornát? Biztathatnánk egymást. :)

2012. aug. 27. 18:59

Sziasztok!

Én már régebben próbálkoztam ezzel ez edzés tervvel, de valahogy mindig feladtam.

Most újra kezdeném, pontosabban ma fogom csinálni az első napot! 17 éves vagyok, 174 centi és 67 kg.

Remélem vannak itt még lelkes fogyni vágyók!

sok sikert mindenkinek! :)

2012. aug. 24. 08:29

Sziasztok!

Én 3 napja kezdtem el csinálni. Azóta nem eszem kenyeret, tésztát és cukrot sem. Meglátjuk, hogy mi lesz a 30. nap végén.

Igyekszem naponta 2 mondatban beszámolni a tapasztalataimról.

1. nap: 10 perc után kinyúltam, pedig még súlyzót sem használtam. Szóval az erőnlétem a mínusz tartományban mozog valahol... Azért összekapartam magam és megcsináltam.

2. nap: közepes izomláz mellett sikerült megcsinálni, igaz súlyzót még mindig nem használok.

Ja! A kezdő súlyom 63,5 kg. A centiket nem tudom, mert a mérőszalagom nem került még elő költözés óta. De leginkább egy amőbára hasonlítok. Azért elrettentő képeket készítettem magamról. :D Meg a 30. nap után is fogok. Remélem látványos lesz a különbség.

2012. júl. 30. 09:14

Sziasztok!

Tök jó, hogy van itt egy Jillianes fórum is! :)

Hivatalosan ma kezdtem el a Body Revolution programját, de korábban már tornáztam vele. Eredmény lett volna, ha nem kajálom magam tele állandóan. :S

Remélem beindul ez a fórum. :)

2012. júl. 29. 23:13

Sziasztok! Azokhoz, akik már csinálják egy ideje: mennyire kemény ez a program?

Az Insanity-t szeretném majd elkezdeni két hónap múlva, arra akarok rákészülni.

2012. júl. 28. 11:28
Sziasztok! Én is most kezdtem el. Kár, hogy akik a témát indították már nem írták meg az eredményt. Érdekelt volna nagyon ki mennyit fogyott.
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook