Ki a legjobb nőgyógyász Kaposváron? (beszélgetés)
Sziasztok!
Jár valaki Gyócsi Jánoshoz?
Szült vele valaki?Mi a véleményetek?
Én hozzá járok még nem szültem de én nagyon bírom a stílusát!
Szia! Én hozzá (Bencze) járok ezerötszáz éve és nála is szültem most októberben. A stílusa sajátos, én imádom a lazaságát, nyegleségét, van aki ezért utálja. Az, hogy elmész hozzá terhesgondozásra, nem jelenti azt, hogy ő magától értetődőnek veszi, hogy nála szülsz. Meg kell kérdezni, hogy vállalja-e, csak hogy nehogy meglepetés érjen, mert már nem vállal mindenkit. Ahogy minden nőgyógyászról, róla is hallani jót is, rosszat is. Ebben nem tudok ítélkezni, mert nekem különösebb problémám nem volt soha, így nem is kellett nagyot alakítania.
Nem kért pénzt, soha nem is esett szó erről. Ha adsz, azt önként adod. Én is csak a szülés utáni 6 hetes kontrollnál vittem ajándékot. Hallottam már olyat is róla, hogy visszaadta a pénzt, hogy a kismamának jobban szüksége van rá. Én nem csalódtam benne, sokat vihogtam a szülésnél, ami azért oldja a kellemetlenségeket. Azt ne várd, hogy ott áll a szülőágyad mellett amíg vajúdsz, mert nem teszi, mint ahogy semelyik másik doki sem. Csak a végére futnak be. :) A védőnőd majd elmondja, hogy a szülésznőt kell jól megválasztani, mert a szülésedet szinte végig ő fogja lezongorázni, ő lesz ott melletted a vajúdás alatt. Az enyémet bátran ajánlom, remek munkát végzett. Engem a szülésznő és a Bencze is meglátogatott szinte minden nap. Ja, arról meg híres, hogy jó ultrahangos doki. (Bár az én fiamat 8 hónapig lánynak nézte:)) Ha esetleg alternatív megoldás érdekel, ajánlom neked Dr. Péterfi István rezidens dokit. Esetemben ő volt az ügyeletes, egy roppant jófej fiatal, lelkiismeretes orvos. A barátnőm nála szült, szintén meg volt elégedve.
Nem baj, mert akkor annyit adsz neki, amennyit szeretnél, gondolsz!
Szülési tapasztalataidat is írd majd meg!
Köszönöm! :)
Kívánom a legjobbakat a szüléshez és a Benczéhez is! :)
Ha megszülsz, utána azért elmesélhetnéd, hogy milyen volt és megérte-e nála szülni!
Amúgy (ha nem vagyok túl indiszkrét), akkor mennyit kér a vizsgálatokért és a szülésért. Én a kórházba járok hozzá és soha, semmit nem kér, kért eddig. Ha terhes leszek akkor sem szeretnék maszekba menni, de úgy hallottam, hogy van olyan orvos, akinél ez nem így működik...
Nekem eddig csak jó véleményem van róla....
Bár unokatesóm választott dokija volt és nem ment be szülésre.... meg utána sem nézett be hozzá....
Szerintem mindegyik dokiban van hiba....
kb egy hónap múlva szülök, majd kiderül hogy hozzám bejön e vagy sem... de eddig nagyon aranyosnak tűnik számomra!
Sziasztok!
Nem tudom, hogy nézi-e még valaki ezt a fórumot...
Bencze doktorúrról van valakinek véleménye???
Én dr Szemerei Imrénél szültem, maximálisan meg voltam vele elégedve, sok orvossal ellenben nem fektetett be előző nap, a szülés indítás reggelén kellett csak mennem. Minden nap bejött hozzám a szobába, hétvégén is.
A magánrendelőjében külön UH-ot is csinált ingyen, mivel veszélyeztetett terhes voltam, maximálisan arra törekedett, hogy a korábbi vetélésem miatt ne legyen félelmem.
Szerintem nagyon sok jó tapasztalt orvos van a városban szerencsére. Sajnos biztos mindegyiknél voltak/vannak elégedetlen anyukák, de én csak a saját tapasztalatomat mondtam el.
Nyilván!!!!én sem ugy értettem ,hogy aztán nincs is több jo doki,csak igy az átlag dokik közt,az a meglátásom,hogy szakmailag hozzáértőbb,mint egyik másik...és ha beszél az emberrel nem egy ujság mögül teszi,és nem lekezelő...stb...stb....probléma esetén is nagyon seggitőkész!!!!
Főorvos,,,,biztos jo...de nekem volt 1-2 kellemetlen tapasztalatom vele kapcsolatban,,,,
További ajánlott fórumok:
- Keresem Debrecen legjobb szülésznőjét, nőgyógyászát...
- A legjobb Nőgyógyászok
- Szegedi nőgyógyászok, ki kit tart a legjobbnak és miért?
- Tudtok nekem ajánlani Kaposváron jó endokrinológust vagy nőgyógyászt?
- Tud valaki NŐ nőgyógyászt Kaposváron?
- Dr. Varga Tamás nőgyógyász Kaposváron hol rendel és milyen időpontban?