Ki a legjobb nőgyógyász Kaposváron? (beszélgetés)
Szerintem viszont vagy hivatalos legyen vagy egy fitying sem, mert van neki fizetése a kórházból. Végülis azt is mi fizetjük mondjuk... Nem egyszerű. :)
Elsőre a "fiatalos" jelző ugrik be a Tóth Tamásról. Ő amúgy a másodikon (nem tudom pontosan mi az osztály neve) a főnök, így ott azt hiszem minden vizitnél ott volt.
Igazi nagylány? :)
Atti picit hasfájós (eddig csak délután, éjjel nem), de nyugisabb, mint Hanga volt :) Éjjel már 6-7 órát is alszik :)
Én maradnék a hálapénz kategóriánál, ha már arról beszélünk....Szerintem az is tök normális, hogy az ember annyit ad, amennyit gondol....vagy amennyit megérdemel,s ez azért a végén derül ki...
Erről a Tóthról nincs kép valahol???:))) Hátha akkor beugrana a vizitről:)))) Kedves, vagy milyen benyomásod volt róla?
Persze, biztos:) Jó baba?
Mi is jól vagyunk. A nagyok iskolában, Hanna meg itthon velem. Most lesz 1,5 éves. Mindent megért, és beszél is pár szót.
Köszi :)
Fél tőle. :) Illetve annyira már nem, mint az elején, de rosszabb kedvében még mindig sírva fakad, ha Atti nyöszörög vagy sír. :) Majd megszokja, gondolom. Nincs más választása. :D
Ti hogy vagytok?
Gyócsinál is ki van írva, szerintem ez lenne a normális. Írja ki és legyen hivatalos. Szerintem az a "sunyi", akinél nincs kiírva.
Ez tök normális. Hiszen ez üzlet. Te megbízod egy melóval, ő meg elvégzi és előre tudod, hogy ez neked mennyibe fog kerülni.
Ezt most olvasom, köszi! :)
Már meg is vagyunk, 2-án délelőtt megszületett a baba, Gyócsi pedig nem okozott csalódást. :)
Gratulálok!
Nem játszik zsákbamacskát:) Másnál nincs kiírva?
Nem voltam mostanában nála, de nem Ő volt a legdrágább doki. Közép kategória.
Épp ikreim lesznek:)) vagyis még sokára, de már itt dobognak a pocimban:)
A Vargánál állítólag ki van írva a tarifa,....ez elég ellenszenves megnyilvánulás:)
Én a Vargához járok, eddig még semmi gondom nem volt vele.
Mi van veled amúgy?
Lányok, nekem is dokit kell választanom hamarosan, és itt leginkább a Vargát, meg a Gyócsit olvasom. A rezidens dokikat nem lehet megfogadni addig, amíg nem lesznek szakorvosok.
Szemerein vacilálok. A Tóth dokit ismeri valaki???? A Kaális dokim őt ajánlja.... Jó lenne pár infó. Ikres szülésről tudtok valamit? Ikres terhesgondozásról? Valóban külön tarifája volna??? 2 hetem van dönteni....
Szemerei csinálta a műtéteimet, igazából nem volt vele gondom, és a pénzt sem mondja, hogy mennyi lenne az annyi.....
A Tóthról viszont semmit nem tudok, és nemtom, hogy merjek-e csak a Kaális dokimra hallgatni. Azért kéne egy kis szimpátia is...
További ajánlott fórumok:
- Keresem Debrecen legjobb szülésznőjét, nőgyógyászát...
- A legjobb Nőgyógyászok
- Szegedi nőgyógyászok, ki kit tart a legjobbnak és miért?
- Tudtok nekem ajánlani Kaposváron jó endokrinológust vagy nőgyógyászt?
- Tud valaki NŐ nőgyógyászt Kaposváron?
- Dr. Varga Tamás nőgyógyász Kaposváron hol rendel és milyen időpontban?