Ki a legjobb nőgyógyász Kaposváron? (beszélgetés)
Szia!
Megkérdezhetem, hogy az első miért lett császár? Mert nálam is, relatív téraránytalanság miatt és az mondta a Varga, hogy ettől a 2. lehet sima szülés, de én akkor inkább nem vállalok másodikat. Nagyon nehéz szülésem volt. Egy napig vajúdtam és a szemét szülésznő nem hívta a Vargát, de sok minden közrejátszott a rossz élménybe, tény, hogy nagyon megszenvedtem. Mégegyszer nem csinálnám így végig.
Szia!
Nekem is a Varga a dokim és tényleg nagyon sok a kismamája, de szerintem biztos vállal. Már túl van a műtéten és egész jól van.
Biztató hogy talán nem májusban...:)))
Köszi!
Hali!
Nekem Gyócsi János volt az orvosom, csak ajánlani tudom. Nagyon jó humorával könnyedén átsegít a nehezebb helyzeteken és bármelyik fiatalabb dokit megszégyeníti lépcsőn felfelé futásban :) Amikor augusztusban elmentem hozzán, hogy februárra vagyok kiírva, rögtön közölte, hogy ő síelni megy. Én nem választottam mást, megbeszélt Tóth Tamással, hogy helyettesíti, ha épp akkor szülnék. Csak vizsgálat volt végül akkor, nem szültem, de Tóth doki is nagyon rendes, szimpatikus volt. Vargáról nekem jó véleményem van, csak nekem ő rideg. A Gyócsi humor mindenek felett! :) Úgy nevettem császár közben, hogy remegett a hasam :))) És mivel ő csak magánrendel, van rád ideje, nem futószalagon jönnek az emberek. Nekem ez nagyon fontos volt.
Szülésznő Newmoonéké nagyon jó meg Adri is, akkor is, ha nem fogadod fel, illetve nekem Péczné Kovács Ibolya volt, ő utána is sokat segített. Amikor császár után felhozták a babát és letették, otthagyták úgy, hogy én nem emelhettem fel a fejemet az érzéstelenítés miatt, akkor pl. hívás nélkül ott volt. Mindennap jött ő is és mindenben segített, mindent elintézett. És ő is rendes, akkor is, ha nem fogadtad fel.
Ebben igazad van, mivel minden szülés más és minden Nő másképp éli meg a fájdalmat illetve a szülést magát.Nagy szerencse kell,hogy minden flottul menjen.Én szerencsésnek érzem magam.
Vizsgált még pár nőgyógyász miután otthagytam a magánrendelést. Még tini koromba jártam a Dr. Németh Lajoshoz nos Ő is alapos és jó orvos valamint kedves ember. De nem vállal már szülést ha jól tudom. Dr. Marton Jánosról is jó tapasztalatom van, jó orvos és kedves.Nekem a Kozáry doktorról sincs rossz véleményem,ő csinálta a magzatvíz vizsgálatot.
A többi orvosról meg hallottam jót is rosszat is, de pont ezért nem írnék semmit mivel nem saját tapasztalatról van szó.
Ha megvan a megfelelő kommunikáció orvos és páciens között akkor nem lehet nagy gond:)
Ebből is látszik,hogy lehetetlen egy orvost egyféleképpen megítélni,mert szülő nője válogatja,kinek melyik hogy jön be.Na,ezt jól "megaszondtam".Merthogy:Rák dokit illetően egy véleményen vagyunk,én is megjártam vele többször is,igaz én nem voltam fizetős "betege",na de a tormási...nem véletlen a kis betű!Én egy szerencsétlen balf.sz-nak tudnám jellemezni,aki képtelen magát beleélni a másik helyzetébe.Tudom szülő nőként egy férfidoki sem fog érezni,na de mégis a kiszolgáltatottság,a fájdalom...Aztán lehet azóta változott,de...
Kell egy jó nagy adag szerencse,hogy minden klappoljon.
A többi nődokiról személyes tapasztalat valakinek?
Sziasztok!
Az orvos mizériával én is hadilábon álltam. Én a Rák doktornál kezdtem és hát nem részletezném nyilvánosan ,hogy miért nem tudom becsülni mint orvost. Annyit még azért hozzáfűznék,hogy nem kis összeget hagytam ott nála a magánrendelésen...Szóval úgy alakult,hogy elváltak útjaink és a szülésemet mégis majdnem Ő vezette le mivel aznap ügyeletes volt. Be is jött és megkérdezte van-e fogadott dokim. A párommal csak lestünk és közöltük hogy nincs. De szerencsére aznap már nem láttuk többet és Dr. Tormási Imre György orvos volt aki levezette a szülésemet. Nagyon megvagyok vele elégedve és a 6 hetes kontrollra is hozzá mentem. Úgy gondolom Ő az az orvos akiből még sok kellene az országba. Becsületes, alapos és végtelenül kedves. Amíg kórházba voltunk mindennap bejött,volt hogy kétszer is és nem csak velem foglalkozott, hanem mindig kérdezte,hogy van a baba.
Magánrendelése még nincs, de bármikor fordulhatok hozzá bizalommal:)ezt jó tudni!
Hálás vagyok neki és a szülésznőnek azért,hogy a szülés ilyen jó élményként maradt meg az emlékezetemben.
A szülésznőm ugyanaz volt aki newmoon-nak és Ő is törődött velem,szóval ajánlani tudom Őt-is. Nem hülyeség fogadni.
Boldog babavárást és babázást mindenkinek!:)
Köszi szépen a válaszokat!
Igazad lehet,nekem is úgy rémlik,hogy találkoztam már Adrival annak idején,bár akkor mintha a kismama osztályon lett volna,nagyon segítőkész volt.
Írtam privit.
Tündériek a gyerkőceid! :-)
Én is találkoztam a fiatalabb Gyócsival, velem is nagyon rendes volt.
Meg a Nyilas doktor is aranyos volt, akinél pedig végül szültem, a Tóth Tamás volt, őt viszont nagyon ajánlom. Ő helyettesítette a Vargát, és szülés után is bejött hozzám.
Nagyon sajnálom,hogy így jártál (vele te is).
Én a fiatal Gyócsi dokinál szültem simán mikor orvos nélkül maradtam,ő volt ügyeletben,nagyon rendes volt,utána is bejött hozzám,pedig már szabin volt.
A második szülésem pedig szintén nem volt egy lányálom,az császárba torkollt...De igen,mindenképp szeretnék szülésznőt,mert főleg ha ismét császár lesz,akkor különösen sokat segíthetne.Megköszönném,ha ajánlanál!
A Vargának volt egy gerincműtéte valamikor májusban. Megbeszélt időpontra mentem a magánrendelőjéhez, ahol egy cetli fogadott, miszerint "betegség miatt elmarad a rendelés". Telefonon felhívtam, akkor mondta, hogy műtötték, de nekem sem mondta meg, hogy ki helyettesíti, ezt fű alól tudtam meg. Július 20-ra voltam kiírva, de 9-én született a kislányom végül is annál a dokinál, aki őt helyettesítette, éppen ő volt az ügyeletes. Sajnos nálam császár lett a dologból, de mindegy. A lényeg itt fekszik a szobában. :-)
Amin felháborodtam, az az volt, hogy éppen július 12-én kezdett a Varga dolgozni, mi akkor még kórházban voltunk, és MEG SEM ISMERT! A viziten még a fejét is elcsapta, pedig végig hozzá jártam, nem kevés pénzt kapott tőlünk addig is. Szóval emberileg leszerepelt.
Szülésznőben nem gondolkodtál még? Mert azt viszont nyugodt szívvel tudok ajánlani.
Mi történt,ha nem vagyok indiszkrét?
Egyébként én is csalódtam benne oly módon,hogy kiírt időpont előtt 2 nappal közölte,hogy ő elmegy szabira,holott előtte végig állította,hogy nem és még helyettest sem ajánlott csupán annyit mondott,hogy találkozunk a 6hetes kontrollon...Na persze.Jelenleg viszont fontos lenne olyan orvost találnom,aki támogatja a sima szülést császár után,mert volt részem mindkettőben és nem a műtétet szeretném lehetőleg.Persze helyzete válogatja.
Sziasztok!
9-én lesz két hónapja, hogy szültem a kislányomat. Nálam a Varga, aki egyébként a fogadott orvosom volt, kőkeményen leszerepelt. Nagyot csalódtam benne.
További ajánlott fórumok:
- Keresem Debrecen legjobb szülésznőjét, nőgyógyászát...
- A legjobb Nőgyógyászok
- Szegedi nőgyógyászok, ki kit tart a legjobbnak és miért?
- Tudtok nekem ajánlani Kaposváron jó endokrinológust vagy nőgyógyászt?
- Tud valaki NŐ nőgyógyászt Kaposváron?
- Dr. Varga Tamás nőgyógyász Kaposváron hol rendel és milyen időpontban?