Kezdő és nem kezdő futók ide! (beszélgetés)
Szegedi/szeged-közeli futók!
10-11 közt az Intersport Outletben (Napfény centrumban a Deichmannal majdnem szemben) kettőt fizet hármat vihet akcó lesz!
Jártam ott a héten, harmincezres adidas futóciő volt 18 000-re leárazva, meg Asics gel szintén ennyire. De van egy csomó technikai ruci, meg még egy csomó tök jó cucc. Aki tudja, használja ki!
(A kiválasztott 3 cucc közül a leg olcsóbbat adják oda ingyen. MOndjuk, hárman összefognán futócipőre, az egyiket ideadnák ingyen? Akkor már NAGYON jó áron kapnánk meg!!!)
Ha meglátja, hogy újra itt tobzódunk akkor jönni fog a piszkos dumájával együtt.
Amúgy meg ma nem voltam futni. Germózik a térdem. De ilyesmit még nem éreztem, ez mintha nem izom, vagy szalag lenne, annál mélyebbről érzem , talán csonthártya?? De nem tudom pontosan milyen is az a fájdalom..
Salonpas van rajta....büzlik az egész ház:))
:):):) még, jó hogy a végére írtad, hogy a sporttól...mert robko a piszkos fantáziájával biztosan másra gondolt volna:D:D:D
Én elég jól bírom...imádom, amikor izzadok, és tudom, hogy ég a zsír...természetesen a sporttól:):):):)
ááááá ne is mondjátok a fájós térdet... hogy jártam Keszthelyen, pedig annyira készültem a versenyre, szépen edzettem, semmi gond nem volt, 2 órára terveztem az időt... minden adott volt, bár az utolsó 6km-es laza edzésen kicsit éreztem a térdem, de szokott ilyen lenni. Anno írtam hogy február környékén nagyon fájt, de szépen kezelgettem, mostanában nem volt ilyen...
Erre el sem hiszem, Keszthelyen 5 km körül beleléptem egy gödörbe, nem figyeltem mert tömeg volt... kicsit meghúztam a bokám, de csak este éreztem inkább. Viszont elkezdett mint állat fájni a térdem, iszonyat szenvedés volt, fel kellett volna adni a versenyt olyan 11 km körül, de én végigmentem, hát 4run... kell az összesített érem, 2:22 lett az időm. Áááá de nagyon szenvedtem végig. ÉS nem tudom volt, lehet összefüggésben azzal, hogy majdnem elvágódtam a gödör miatt?? Szoktam ezt azt tornázni mostanában így futás mellett, arra gondolok most még, hogy lehet vmelyik fajtát nem bírja a térdem... vagy mi, fel kéne hagynom a futással? na ne már....
Azt hiszem lenyugszom,és megfogadom a tanácsod. Csak olyan xar,rákaptam a futás ízére teljesen,pedig anno gyűlöltem,de még sportolni is igazából.
Amúgy fogalmam sincs a cipőm futó-e,N.ke cross training van ráírva, és ennyi:)
De azt hiszem inkább tényleg veszek másikat :)
Köszi:)
Ma egyébként ne fussak,mit gondoltok? Fáj még mindíg a térdem,nem ártok vele ha mégis nekifutok:)
Van egy márkás cipőm,rugalmas vastag talpú,+ én használok sportolós betétet is. Talán akkor azzal kellett volna kezdenem.
háát,izéé...de. bár inkább próbálok a szélén futni.
Az úgy nem jó?
Hát, igen...a cipő...az futócipő legyen:)
És, ugye nem aszfalton futsz??? Hanem erdőn-mezőn-homokon-földön, mindegy, csak ne aszfalton....na, ezt én mondom, aki igen sűrűn aszfalton nyal:):):)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Én kb 3 hete kezdtem el futni,heti 3-al indítottam. Nem túl erős még a tempóm(van két pici gyerekem,vagyis régóta nem mozogtam,és sajna pár plusz kilóm is).
Tegnap már sikerült 3 kilómétert egyben lefutnom egy normál tempóban(ez nálam már sikerélmény),deeee,mire a végére értem annyira fájt a térdem,hogy meg kellett álnom,pedig még simán bírtam volna. Ma reggelre a ráállás is nehezemre esik. Hozzátartozik,hogy akkora balfék voltam,hogy elmaradt a bemelegítés most.
De nem hagyhatom abba,mert fel kell készülnöm egy felmérőre,ami kb 2 hónap múlva lesz.
Lehetne valami tornával enyhíteni/mulasztani a fájdalmat,vagy mit csináljak,hogy ne kelljen leállnom? Attól félek,hogy ha most kimarad egy hét,akkor előröl kell kezdenem,és sürget az idő.
Bocsi,de mondhatni totál laikus vagyok,én még most jöttem rá,hogy mennyire fontos a cipő(lapos talpúban futottam eddig,mert ezt javasolták,de szerintem ez is betett a térdemnek.
Bocs a regényért és előre is köszi ha foglalkoztok velem:)
Neked egyenlőre más dolgod van!!! Vigyázzatok Magatokra:):):) Majd ha eljő az idő, újra futsz:):):)
De, azt azért nagyra becsülöm, hogy még így is ennyit sportolsz...én is majd ilyen kismama akarok lenni:D:D:D:D
Ez fantasztikus, és én is tudom. :-)) Én is igaz, gyaloglok, de nyomom naponta, hegymenetekben felfelé 40-60 perceket. Nagyon várom már, hogy újra futhassak.
Sok sikert miel77 a félmaratonhoz, Keszthely jön, ugye?
De, Én is futok:):):) De Te ezt úgyis tudod:):)
Én, májusban 130.5 km-t futottam:):) Számomra is hihetetlen.
Sziasztok!
Tudtok segíteni abban, hogy Budapesten kb 15ezer forintért hol tudok venni jó futócipőt? Ennyi pénzem van rá,e bből szeretném kihozni a maximumot:)) Köszönöm!!