Kezdő és nem kezdő futók ide! (beszélgetés)
Sziasztok, régi kedves futós társak és újak is. Kicsit élesszük fel a fórumunkat. Kíwa, szerintem még gyors az a tempó, mit gondolsz?
Szia, vannak itt pestiek, talán lesznek akik arrafelé futnak, én délen vagyok sajna. Meg csak 1 év múlva lesz nálam komoly futás.
Sziasztok ! :)
júni 2.-től megint elkezdek futni rendszeresen és futótársat keresek, érdekelne, hogy van-e itt esetleg Pesterzsébeti lakos :)
jó futást mindenkinek!
puszi
Sziasztok,
jól eltűntem.. A verseny óta próbálom emelni a sebességet, és ettől fogva baromi gyatrán megy a futás.. 9 km/h val próbálkozom.. nem túl sok sikerrel..
+ holnap kapok egy futócipőt!:-)) Még a verseny után az Adidasban megnézték, hogy milyen cipő jó nekem a futáshoz, úgyhogy eszerint fogunk vásárolni:-)
Legközelebb június 5-én lesz a Margitszigeten csajos verseny, azon szeretnék majd részt venni..
Ide én nagyon várom egy új futótársunk bejelentkezését! :) Gyere nyugodtan dicsekedni!
Elöljáróban annyit, hogy maga sem hitte volna, hogy mikre képes! :)
Sziasztok! Tervezem már egy ideje én is, h beleszerettetem magam a futásba. Egy ideje aerobikozom, de néha idegesít, h azt csak akkor lehet amikor óra van. Kell vmi amit akármikor csinálhatok és lehet benne fejlődni és sikereket elérni.
Tud vki esetleg vmi olyan oldalt ahol kezdőknek vannak instrukciók?
Sziasztok!
Párhónapja lettem futás "szerelmes". Fogyás miatt kezdtem kocogni..és 14kilót sikerült is leadnom 5 hónap alatt. Sima utcai kondiban futok..és mostanra úgy gondolom beruházok egy jó futócipőre. Minden nap futok..de heti 5xmin. 5km-t és ezt fél óra alatt kényelmesen. Érzem hogy simán tudom növelni a távot...csak cipő..mivel az elmúlt két alkalommal nyílalt a térdem..(nem betonon futok) töltésen és erdőben.
Szóval kérnék szépen ötletet milyen cipőt vegyek(pontos márka). MAx 20eFt-ig tudok elmenni. Köszönöm szépen!!!
ne, ne írj,,,csak méretet:):) De így más jó!!! Gyömrő fele szoktam mostanában biciklistákat látni!!!
Még a ruhád színe jó lenne,és akkor csak az olyan színüeket fogom vissza nézni....nehogy balesetet okozzak az úton:D:D:D
:D:D:D Robko-robko!!!
Manapság sok bicajossal találkozom, és mindig vissza nézek, hogy nem te vagy e?!?!?!
Merre jársz mostanság?!?!?!