Kezdjük együtt az életmódváltást június 27-től (beszélgetés)
Akkor csak szorgalmasan folytasd a gyakorlatokat.
Azt ki kell kísérletezni, hogy mennyi ch az ideális. Nem mindenki tolerálja jól, ha leviszi a ch-t nagyon. Amikor van hozzá hangulatod, akkor betartod a számodra minimális ch limitet és legalább olyankor jobban haladsz. Persze, nem kell mindennap ragaszkodni hozzá. Nem bodybuilder versenyre készülsz, nincs határidőhöz kötve semmi.
Beverly, Pms, nagyon aktívak vagytok ma. :-)
Nekem itthon bedobozolva állnak azok a ruhák, amiket már rég kinőttem (értsd: kb. 12 éve), de nincs szívem kidobni őket. Akkor voltam 68 kg. Gondoltam, egyszer majdcsak beleférek újból. Vagy max. jó lesz a lányaimnak. :-))
Strandra én ki sem merészkedek 2 részesben, még mindig a kismama fürdőruhát hordom, ami olyan mint a tankini, csak bővebb a felsőrésze. Ja, amúgy 79-es vagyok. :-)
A kötényhasat megúsztam, a vágásommal mázlim volt, alig látszik. Most kezd a köldököm körül csúnya lenni a bőr, de nekem belefér.
A műtéttel óvatosan, egy barátnőm már 4 éve szív vele.
Nekem is rettenetes a hasam, de nem zavarnak a csíkjaim, én ezt nem éltem meg negatívumként.
Viszont a kotényhas az nagyon zavar és a 2. császárom után még nagyobb lett, pedig nem híztam a terhességem alatt csak 10 kilót, de a fiam volt alapból 4,2 kg.
Viszont ott van és a vágásom is ferde, de ez sem zavar.
Majd egyszer, talán... plasztikai sebészhez fordulok ezzel.
Gyúrok hasra is, rendszeresen, alakul az is. Ne tudd meg, honnan indultam, nem véletlen, hogy nincs kép. nagy volt, lógott, minden amit akarsz.
A CH szegény diétát anno próbáltam, ingerült voltam, nyűgös, erőtlen, és utána duplán jött vissza minden.
A térdfelhúzásnál tegnap léptem szintet, alakul szépen.
Az szerintem nem számít. Kivel beszélnéd meg, ha látsz valakit és valami eszedbe jut róla?
Ha nem bámulod feltűnően vigyorogva, mutogatva, mint a gyerekek, akkor nem bunkóság. Mindenki arról beszélget diszkréten, amiről akar, nem?
Nagyon vészes? Nekem is vannak csíkjaim, de attól még veszek fel bikinit. Akinek nem tetszik menjen haza, vagy ahová akar.
Hidd el, a pasikat nem zavarják a csíkok.
Elárulok valamit: a párommal ki szoktuk beszélni az embereket. Bunkóság, de ez van. Soha nem tett még arra megjegyzést, ha egy nőn terhességi csíkok voltak. Egyszerűen nem számít.
A derekadról meg ch-szegény diéta viszi csak le. Azt, ha ráérzésből csinálod, sokáig eltarthat. Matekozással, szigorítással talán látványosabban tudnál haladni. De ez meg lehet, hogy visszafelé sülne el.
Én még mindig azt mondom, hogy erősítsd meg a hasizmodat. A hájad nem lesz kevesebb, de a hasad laposabb lesz. A háj meg idővel lemegy.
Pl. amikor mész a játszóra, ne csak a karjaidra gyúrj, hanem hasra is. A térdeidet egyszerre felhúzod lassan, ameddig csak tudod és ezt ismételgeted.
Ha ennyi maradna azzal is kiegyeznék, de az ember telhetetlen :) Csak innen már nehezebb, többet kéne mozogni, eddig hanyagoltam szinte teljesen.
A másik bajom, hogy szinte az összes háj a derekam környékén van, ami ráadásul rövid is. Felül oké nagyjából, a lábam is rendben.
Én cipőkből vagyok ellátva jópár évre előre. A vicc az, hogy 90%-ban bicóval járok, így keveset hordom őket :D
60-65 centi szép nagyon, a 65-el simán kiegyeznék. Egy év múlva remélem a közelében leszek.
Fogalmam sincs, az mekkora. Angol méretezésben most 8-ast hordok, a farmerméretet sose tudtam.
Felpróbáltam a régi farmert, méterezés nincs benne. Be tudom gombolni, de a cipzár esélytelen :)
Ez nagyon nagyon jó otlet!
Ilyen nekem is van!
Bár azt hordom most is, de a cél, hogy kényelmesebb legyen! Mert szorít egy picit.
:D Te se dobsz ki semmit :D
Bár most a nagy ruhákat elajándékoztam, sose fog már kelleni, úgy döntöttem.
Én most kicsit elszálltam a célnadrággal. 36-os farmer, legalábbis a címke szerint. Most fel tudom húzni cipőkanállal :D De begombolni esélyem sincs.
meg van egy ősrégi piros farmerem, azt nem próbáltam mostanában. Anno övvel hordtam, csak a szárhossza miatt kellett ez a méret. Ha az rámjön jó leszek :)
További ajánlott fórumok:
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Már csak az életmódváltásban hiszek. Belevágunk együtt?
- 2011 júniusától életmódváltoztatás
- Kezdjük együtt a diétát 2013. június 27-től