Kezdjük együtt az életmódváltást június 27-től (beszélgetés)
Sokáig tartott, de időm az van bőven :) Pénzem lenne feleannyi :D
Egy ötlet: mindig legyen egy célnadrágod, azon tudod a legjobban követni a változást. Kellenek az apró sikerek.
Tavaly januárban 84 voltam, most 61-62 körül. Nincs konkrét célom,még van rajtam felesleg, formálódni akarok.
Én sem éreztem magam jól, ezért kezdtem el, és véglegesen akartam, elegem lett a jojóból. majd pár év múlva kiderül, sikerült-e.
A valóságban még jobb. A felső olyan, mintha valami sellő pikkelyei lennének, bevonták az egészet flitterrel és a flitterre nyomtatták a mintát.
Most még egy kis, partra vetett, színes bálna vagyok benne, de akkor is felveszem, legfeljebb elijesztem a hangyákat a kertből.
Kár, a nőcin nagyon jól áll.
Rajtam is szép, csak én nézek ki hülyén benne, egyelőre :-D
Milyen magas vagy?
Nem lehetetlen, de hosszú út nagyon. És a végén nagyon nehezen mennek a kilók, magamról tudom.
Biztos ami biztos, én is próbálnám.
DE jelenleg ránézni sem tudok ezekre a csepp darabokra, nemhogy próbálni!
Van egy bikini alsóm, ilyen rovidnadrágos, megboldogult lány koromból, az még jó rám, azt szoktam felvenni ha megyünk a Balaton egyik eldugott kis utcájában fürdeni meg egy fekete top-ot.
Sok sikert, annyit nekem is le kell adni!
Hogy állsz most? Mennyire voltál eddig kitartó?
Sziasztok!
Én kb 1 hónapja kezdtem el az életmódváltást,ami azt jelenti hogy figyelek rá mit és mennyit eszem,mellette pedig tornázni kezdtem. Kb 30 kg-ot szedtem össze az évek alatt.
Rendeltem magamnak két bikinit, csak az egyik van fent, már a másik biztosan elfogyott:
Egyelőre úgy nézek ki benne, mint egy karikatúra a Fülesben. De itthon ki fogok merészkedni benne napozni, ha végre lemásznak az ácsok a szomszéd tetőről :DDD
Nálunk most kezdenek komolyabban foglalkozni ezzel, miután egyre nő a kapcsolódó bűncselekmények, visszaélések száma. Nem csak a felnőttektől kell félteni a gyerekeket, mert manapság tinik képesek addig szemétkedni a neten, hogy akár öngyilkosságba kergetik a társukat.
Szóval oda kell erre nagyon figyelni.
Jól elkanyarodtunk :D
Ismerős:)
Az egyik csoporttársam az egyetemen pedofilok leleplezésével foglalkozó csoport tagja volt a rendőrségen. Nyilván részleteket nem mondhatott el konkrét esetekről, de amit tőle hallottunk is bőven sok volt :(
Itt meg kislányok, kisfiúk meztelen képeit is kiteszik, hogy milyen édesek. Nem kell sokat olvasni, már azt is megtudhatjuk, hová járnak bölcsibe, oviba.
Sokan a nyaralásukat is bejelentik előre...
Egyébként a legnagyobb izom a négyfejű combizom és vannak olyan gyakorlatok, amit ülő vagy fekvő helyzetben tudsz csinálni, így nem terheled egyáltalán a bokádat. Ugye csak a bokád érintett, jól emlékszem?
Ha van kedved nézd meg a neten az ülőtornát, lusták tornája stb. Később úgyis ilyesmiket tudsz csak edzeni, mert azonnal nem terhelheted a bokádat, ha leveszik a gipszet.
Nekem a gyerekekről sincs kép fent sehol. Vagyis a nagylányról face-n van, de az ő engedélyével. Kicsit mániákus vagyok e tekintetben, túl sok az informatikus körülöttem.
Már többször megtaláltak ezzel, hogy mert nincs rólam kép hallgassak. nem értem, mennyire befolyásolja a hajszínem azt, hogy egyetért velem vagy nem?
Nekem azt tetszik, amikor kiteszik apát, meg az összes csimotát az adatlapra, aztán kezdik a hálószoba szokásaik részletezésével, folytatják apa teljesítményének taglalásával, majd valami altáji nyomorukkal.
El tudom képzelni, hogy a kollégák milyen jól szórakoznak szerencsétlen férjen, amikor tök véletlenül rátalálnak anyjuk adatlapjára vagy még jobb a naplójára.
Igen olvastalak titeket!!! (:
Remélem igazad van, azzal a 4 kilóval kiegyezek ebben az állapotban!!! :DDD
Már azt hittem valami nőgyógyászati hülyeséggel állsz elő :DDDD
Akkor 4 év van köztünk szinte pontosan. Én születtem hamarabb.
További ajánlott fórumok:
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Már csak az életmódváltásban hiszek. Belevágunk együtt?
- 2011 júniusától életmódváltoztatás
- Kezdjük együtt a diétát 2013. június 27-től