Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Egyébként mint mondtam céhe válogatja, hogy mit és hogyan csinál. A mi céhünk inkább azt tarja szem előtt, hogy összegyűjti a hoxásokat de ha a tiétek világcsodázni akar, hát csinálja! Ebbe tényleg csak a tagoknak van beleszólása.
mivel annyira felcsesződött az agyam, hogy kitöröltem még az irmagját is annak a privinek és az agyam olyan szita, hogy nem emlékszem már az user nevére semmi konkrétumot nem tudok mondani ezzel kapcsolatban.
Egyébként megkérdeztem a Drágámat mert ő benne van a céhetekben. A priviben leírtakkal ellentétben neked adott ő is igazat, hogy te vélemény nyilvánító üzenetet küldtél.
én ezen kaptam fel a vizet igazán!
Sajnálom, hogy nem tájékoztatjátok őket megfelelően, de aki kívánja én mindenkinek bemásolom a világcsodás számolásom, aztán majd mindenki dönt, hogy benne marad-e a céhben vagy sem.
Sajnálom, hogy nem kell, de szerintem ők sincsenek tisztában a feltételekkel! Kíváncsi leszek mondjuk fél év múlva mit mondanak a tagok !
Mindenesetre céhe válogatja ki illetve mi mit csinál! :)
jó további munkát KOLLEGANŐŐŐ! :DD
Köszönöm nem kell.
Amúgy az elnökkel egyetértésben megbeszéltem ezt a világcsodás dolgot, és utána ment a körüzenetem a tagoknak, és nem az egyedi akcióm volt. És marha érdekes, hogy kb. 50-en reagáltak már rá és nagyon kevés kivétellel mindenki támogatja!
most keresem az első viccet helyesebben nem is viccet a törzsasztalra!
ja Nórii figyiii ! a mi céhünben pl vicceket fogunk kiírni a törzsasztalra drágavirágszálcicabogár!
Játszani Drága játszani! Kötetlenül! :DD
Látom nem olvastad el azokat a hozzászólásokat amelyeket a világcsodával kapcsolatban írtam akkor nem lennél ilyen tündübündi!
Bemásoljam a kedvedért 3x is?
Kedves Medve Úr!
v.nora vagyok.
Akkor szerinted mire való a kertbirodalom játék,ha nem arra, hogy a világcsodát teljesítsük??? Ültetgessünk, meg eladjunk? És akkor mi értelme van???
hallod úgy nézel ki mint a Matyi
na de mindegy
Vazzeg ilyen gyorsan! XD
Bár a bürokraták is ilyen gyorsak lennének! :))Habár az halott ügy...
na majd én minnyá jól megleslek
aztán megmondom a magamét é
mert?
annyira szép vagy, hogy bőven jut vagy annyira csunya, hogy már mindegy?
igen láttam
ne dühöngj
mert árt a szépségnek
Nyílt levél a V. nóra kolléganőnek, mert mivel nem vagyok tag az egyesen így csak e módon tudok írni neki! ha valaki tudja juttassa el hozzá a levelet!
Mint elnökhelyettes írok az elnökhelyettesnek egy olyan cégben ami azért lett létrehozva, hogy a hoxa tagok összejöjjenek ott is és itt is!
Egy párszor már bemásoltam, hogy mennyire értelmetlen a világcsodával foglalkozni. Évek és sok millió gyt. kellenének ahhoz, hogy normális körülmények között összejöjjön. Ha érdekelnek az adatok keress vissza a hozzászólásaim között.
A kettes szerver hoxás céhében mivel a lényegnek azt tekintettük, hogy hoxások legyenek egy csoportban egy szavazás után úgy döntöttünk, hogy aki akar az küld be pálmát DE NEM KÖTELEZŐ!!!
Ha jól tudom egyszer már a céh vezetőtök leírta, hogy nem kötelező a terménybeadás!
Ha kell segítség az elnökhelyettesi teendők ellátásában szólj, hisz mint kolléga és mint hoxástárs segítek majd neked, hogy hasonló bakit ne kövess el!
hát akkor?!!!!
miről beszélünk?!!!!
akarom azt a törpét
na majd minnyá
Rövidített név: ol
ogre land
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?