Keresek egy filmet/rajzfilmet... (beszélgetés)
A címére nem emlékszem, de valami rémlik.
Nem azért hullik ki a haja mert megijedt? Még nagyon gyerek voltam, mikor a szünidei matinében adták. :S
és a fiú haja egyre hosszabb?és két szellemmel lakik? egy idős néni meg bácsi,
erre gondolsz? én ilyet láttam..
Sziasztok!Nagy munkában vagyok az alakformálás terén,és hát nagy bajban is...
Elhagytam a best of Bíró Ica dvd-met.Igaziból csak az intenzív 20 perc hasra című részét használtam,de az nagyon kéne!Ez a legproblémásabb területem,és ez a leghatékonyabb torna erre,amit ismerek.Kérem a segítségeteket!Le lehet tölteni valahonnan?Köszönöm!
Nna közben,meg is találtam..)
Hull High/a suli/ a címe..
Halihoo!
Én is keresek egy régi sorozatot..
Valamikor 91-92'körül adták vasárnaponként a tévében..Disney vígjáték volt../talán mini,olyan 25 perces lehetett/Egy gimnáziumról,osztályról szólt..
Valaki emlékszik rá?:)
Megint kérdésem van....:):):)
Volt egy tv film, aminek a címe Betartott ígéret Oksana Bauil története.( műkorcsolyázóról szól )
Az a gondom, hogy nem találom sehol. Még megvásárolni sem tudom, mert nem létezik DVD-n.
Nincs meg valakinek egészen véletlenül????:)
( A lányom műkorcsolyázó, még a jómúltkorában amikor adták a tv-ben látott belőle egy részletet de az edzés miatt nem tudta végignézni, és azóta kiszekálja a lelkem érte ):)
Sziasztok!
Én is keresek régóta 1 filmet, bár nagyon kevés eséjt látok arra, hogy bárki tudna segíteni.:(
Kb a 80as évek közepefelé láttam, és arra emlékszem belőle, hogy 1 fiú volt a főszereplő, akinek 44 (azaz negyvennégy) volt a neve.
Ha jól emlékszem varázsló volt, aki megtalálta a kincset a föld alatt. De nem 100%, hogy csak ennyit tudott.
Az is lehet ezt keverem valamivel, de a 44 az tuti!
Hát sajnos csak ennyi.
Őrülnék, ha lenne valaki aki segíteni tudna. Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Eszembe jutott egy film, amit még serdülő koromban néztem kb. 1000x. De sajnos a címe nem jut az eszembe és megőrülök.:) Biztos vagyok benne, hogy az Én fiam, aki most 12 éves nagyon szívesen nézné.:)
Segítsetek!
Rövid leírás:
Nyári szünet kezdődik, és pár serdülő korú gyermek talál a padláson egy kincshez vezető térképet. Van köztük egy asztmás fiú is. A kincs keresésére indulnak, közben más is keresni kezdi. Sok csapdán kell átmenniük. A film egyik főszereplője egy torz születésű félszemű ember, akitől először félnek, de később Ő segít rajtuk. Ez a torz ember a kalózhajó kapitánya. Narrátoros film volt.:)
Előre is köszi!
szerintem Heidi :)
bár ennyiből még akármi is lehet.