Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
5-kor keltem, 7-kor kezdtem a napot, előtte csak kávé volt... 7-től ittam meg egy csomót.
De mostmár fékezem magam, délután is van még :)...
Bár lehet a hőség teszi, de itt bent a melóhelyen fűtünk, mint állat :(, ettől simán nagyon szomjas vagyok. Lekapcsolni nem lehet, mert van, aki nagyon fázik és ő befolyásos... szóval iszom inkább sokat :).
áhá akkor értem. Az oké, hogy 2,5-3 liter de könyörgöm, ki iszik meg annyit egy nap??? Én ha nincs fogyi, van hogy egy deci folyadékot nem iszom meg a kávén kívül. Hmm ez van:)
De igyál csak nyugodtan fogyihoz kell is, csak reggel ébredés után 2 órán belül fél liter... Nekem tünt rettentően soknak.
Tényleg, Jay hol van???
Remélem nem a cuccait pakolja éppen össze a dolgozóban:(
Ezt most látom csak. Én engedékeny vagyok, Molntak szünetelhet :).
Szerintem sem lesz problema, ha betartja az említett dolgokat :).
Kösz az üdvözletet.
Mai menü, még nem kiforrott :), de nagyjából:
1 kv reggel tejjel
2 körte (még a második várat magára, mert dolgoznom kéne)
ebéd: sült csirkecomb (bőr nélkül) + tejfölös káposzta+paprika
vacsora: ha addig kiolvad a dög csirkecomb (naplóban a részletek), akkor az, ha nem, akkor virsli + saláta maradék, és legeslegkésőbb fél 5-kor (addigra érek haza).
Bűnözést nem tervezek :)
Mi is, mi is!!! A végén még Jayel hülyén halunk meg...
szóval mi az az apacsolás? :)
Morning!
micsodaaaaaaaa??? Molntak felfüggeszted a fogyit???
Na jó, végülis fogytál 10 kilót, és annak nincs értelme, hogy bűnözz, mert a végén még fabatkahitelt kell felvenned. Annak meg súlyos kamatai vannak :)
Háááát nem tom, hogy ezért érdemelsz-e 1 fabatkavesztést, vagy sem....
Jay, szerinted? mennyire legyünk szigorúak?
Fawkegirl szerinted?
Szóval akkor (max) 2 hét. Okés! De azért a kcalokat nagyjából add össze, nehogy hízás legyen a vége. Próbáld meg tartani a súlyod, legalább a szervezeted is hozzá tud szokni a 65 kilóhoz, és akkor talán jobban megindul, mikor újra kezded a fogyit.
Édesség nélkül viszont úgy sem birod ki a 2 hetet :) vagy...? :) de ha este már nem eszel (és persze napközben sem töménytelen mennyiséget), akkor nem hiszem, hogy probléma lenne.
Fawkesgirl, akkor üdv. itten.
Mi a mai menüd? :)
Ja molntak, és el ne tűnj!!! :)
Hihi fésűt én se szoktam, zselét meg végképp :). Dehát az 5 ujjam bármire képes :), direkte ilyen frizut rendeltem, hogy ne kelljen fésülni :).
Kellemes vendéglátást :).
Csak reggel szoktam kávét inni, a nap többi részében nem jellemző. :). Most teázom, bár ez jázmin tea így igaz élénkítő hatása van (még nem érzem :)), de nem koffeines.
Amúgy meg a tea sokkal jobb élénkítő, mint a kávé, igaz nem olyan gyors, de inkább fokozatos... (lőjjetek le, ha sokat dumálok... de úgy veszem észre, hogy már végigbeszélgettem fél órát és belebeszéltem mindenbe és a kolleganőmmel is fecserészek közben --- jót tett a reggeli Apacsolás :) )
jaja, a tejeskávét az tudtam, hogy csak fehérje napon megy :)... Még jó, hogy itt vagy. :)
Amúgy tejszínes kávé szokott menni, de leszokó félben vagyok a kávéról, úgyhogy szerintem csak ezen a napon fogok inni (mert feketén képtelen vagyok :) ). Aztán majd ezt is elhagyom szépen :)
hékás békás figyázz!!!!
Olvasom a naplódat és az derült ki, hogy benyomtad a körtét és a tejeskávét is. Azt ugye tudod, hogy egyszerre nem szabad?
Tejeskávé majd 2 óra várakozás és utána jöhet a körte. Vagy fordítva, de mindenképpen kell hagyni 2 óra szünetet. És azt ugye tudod, hogy nem ihatsz egésznap tejeskávét csak fehérje napon?
Igazándiból mostra már össze-vissza eszegettem, mert elkent, hogy újraatkins következtében 3 kg ment le egy hét alatt aztán semmisenem, pedig betartottam rendesen.
Helyes maradj csak itt! :) Most, hogy már ideszoktam :)...
Igazából nem vagyok ám rossz passzban, csak kezdem az egészet nagyon nagyon komolytalanul venni és szeretném elkerülni azt, hogy átessek a ló túloldalára.Kicsit most pihizek max 2 hetet szerintem és addig rendbe rakom a kis buksimban ezt a dolgot és újra elkezdem:) (De itt maradok ám addig is és majd osztogatom kibic ként az okos kis tanácsaimat:))
Neked jó első napot!
Bár tudom ez a nap nem valami nagy változás az Atkins után:)
Nohát, nohát, Te mész én jövök? Remélem hamar jobb passzba kerülsz, pihikézzél az erőt ad.
Én reggel kaptam némi plusz erőt a páromtól, igaz msn-en keresztül, de azt mondta, ha így akarom, hát ugorjak neki, de ha nagyon nem megy, ne erőltessem... így 2 és fél hónapos Atkins-bukás után :(...
Na mindegy a lényeg, hogy ma tartom az első 90-napos napomat, és nem is lesz vészes, mert mintha Atkins féle fehérjedús nap lenne :).
Amúgy meg jóregggggelt mindenkinek itt a 90 naposok között :) és persze azoknak is akik nem ezt a diétát csinálják, avagy nem is diétáznak...
(ejha, ma úgy látszik szövegelős napom lesz :))
többi a naplóban van.
De nincs szerencsétek nem tünök ám el:) CSak azt nem tudom, hogy most a fabatkáimmal mi legyen, mert folytatni fogom a diétát majd. Úgy gondoltam ne vesszenek már el a fabatkáim, ha lehet.
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.