Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia!
Csak Keményítő napon ehetsz krumplit, rízst, borsót kukoricát,hüvelyeseket.
De a többi zöldséget, mondjuk salátákat, paradicsomot, paprikát, uborkát. Ehetsz fehérje napon is.
Mozgás: hááát ahogy érzed. Vannak akik semmit nem mozognak a diétájuk alatt és fogynak, vannak, akik nem fogynak, ha nem mozognak és vannak akik fogynak ugyan mozgás nélkül, de egyre többet mozognak, hogy felpörgessék az anyagcseréjüket és ezzel a fogyást is. Én azt javaslom, ha teheted mozogj, de ne csinálj belőle gondot, ha csak hetente 2 szer sikerül rá időt szakítanod. Ha olykor van időd, akkor iktass be plusz mozgást a hétre.
Sziasztok! KÉRDÉSEIM LENNÉNEK A 90 NAPOSSAL KAPCSOLATBAN!
-Csak keményítő napon lehet enni zöldséget?
-Feltétlenül szükséges a mindennapi mozgás, vagy elég hetente 2× aerobicozni?
Én még csak most kezdtem el, eddig sikerült mindent betartani, de félek, hogy nem mozgok eleget a diétához!
Sziasztok csajszik!
Csak beugrottam kellemes hétvégét kívánni. Most megyek melózni, mert 4-kor tiplizni akarok!
Molntak, akkor hétfőtől újra 90napos??? Hajrááááááááááááááááá!
Jay, akkor már választani is tudunk, hogy melyik kocsival raboljuk a bébit :) ...valami jó gyorssal :)
Ilyen vaklennék???? (bizonyára nem fogtam fel...)
Akkor pótolom.
Bóóóóóóóóóóódok születésnapot annak a csemetének :).
Jaj picinek szülinapi puszit tessék adni helyettem!
Ilyen nagyot:
CUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Ha megkérlek leírnád a könyv pontos címét,ha tudod?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.Most mennem kell,mert felébredt a fiam,de ígérem,mostantól rendszeres látogató leszek itt,és beszámolok,hogy hogyan alakul a diétám!
Kitartást mindenkinek!!
Nyah, kicsit érthetetlenül írtam:
Szóval az Atkins féle diéta alapból fehérje és zöldség és összességében a szénhidrát csökkentésre koncentrál.
Atkinsnééél kruuumpliii?? neeem!
A tojást eheted zöldésggel, és igen létezik könyv róla a piros-kék biblia :)). No de a viccet félretéve, olvasd el tényleg, ha akad kérdésed a fórumon mindenki szívesen segít, aki csinálta :).
Alapból fehérje és némi szénhidrát. A krumpli másból sem áll, csak szénhidrátból...
Köszi, de kimondottan nekem találták ki az Atkinst. :) Nem kellett olyan nagy kitartás hozzá. Csak valami miatt befuccsolt az idei újrakezdésnél és már nem működött, így leváltottam :)
Torna, séta, evészet, sok folyadék és semmi nassolás, úgy mennie kell :).
Csak a ruha kell, alapfelszerelés kiságy stb. van.
Pelust kaját stb.-t veszünk, persze a gyerek is kell a ruhákkal együtt!
kevés. Tapasztalatból beszélek. Egy személygépkocsi csomagtartójába és az anyósülésre max 1 heti cucc fér be. És még a kiságyról meg a babakocsiról nem is beszéltem:))
hehe
Jól van örülök, hogy meg vagy azt hittem felrobbantott az a terrorista. :)))
molntak honnan tudod hogy nem IFA-val járok, amikor te a párom kocsiját láttad? :)))
Ugyhogy 3 kocsival vagyunk Zsibi, a párom, meg én!
Szia!
Te mennyi idő alatt adtad le a 25 kilót?
Köszönjük:)))
Igazad van lehet, hogy jövőre újlakást veszünk:)
Ami azt illeti a kávét nem tudom édeskével,és tejpor nélkül meginni.(bár ha nagyon muszály,szerintem le tudnák mondani róla)Szeretem a tojást,a sajtokat,a gyümölcsöket,zöldségeket.nagy hibámviszont,hogy a kenyeret is!:)
Mi igaz abból,hogy ha bébiételt eszem,az is fogyaszt?Azt is hallottam,hogy ha csapvízbe citromlevet teszek,és megiszom,az is segít fogyni.Igaz ez?
Szia!
Üdv itt :).
Persze, mindkettő azaz egyik sem alapoz a halra. :) Én senem eszem halat mégis sikeredett Atkins féle fogyival 25-kilót ledobni :)... jóvan jóvan jóvan, visszaettem másfél év alatt 10-et :(, de dolgozom az ügyön a 90 napossal :).
Nézz szét, melyik szimpatikus.
Molntak!
Nem tom ma mennyi időm lesz itt lenni, de a biztonság kedvéért (nehogy lemaradjak) már most kívánok NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT A BÉBINEK!!!!
...nagyon szupi kis szülinapi bulit tartsál, mert ki tudja jövő ilyenkor hol fog ünnepelni. hehe
Ha szereted a sok húst zöldségeket tojást, sajtot tejfölt akkor az atkinst ajánlom. Itt nincs kenyér keményítős zöldség(krumpli kukorica borsó babfélék rízs)tészta és semmilyen cukor.
Ha szeretnél kicsit "lazábban" enni, néhanap tésztát kenyeret kis édességet akkor a 90 napos a jó diéta neked. A cikkek között megtalálsz mindkét diétáról minden információt. És mindkét diétához tartozik topic ahol nyugodtan kérdezhetsz a többiektől. Biztosan kapsz segítséget.:)
szia,
én is ugyanazt mondanám, mint molntak. Mi az amit szeretsz enni, és úgy gondolod, hogy anélkül nem tudsz élni? ill mi az a típus, amit nem bírsz legyűrni?
gyümi? hús? netán édesség?
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.