Kenyérsütő géphez BEVÁLT receptek (beszélgetés)
Most kóstoltam a császárzsemlémet. Tényleg finom lett, jó ez a recept. "Kicsi" fiam megjegyezte jó, csak nem szabályosan állnak a hurkák!:((
Pedig egészen formásak lettek...
Konyharuhába nem szabad, elszívja a nedvességet!:)
Nekem van olyan sütitartóm mint a tortatartó csak hosszúkás, ha kihűlt abba teszem!:)
Na jó, néha én is elcsábulok. Pl tegnap kértem a férjem táblacsokijából. Fiamnak leesett az álla, főleg, mert két kockányit ettem. Közölte: ez az éves adagom volt.
Ma olyan kedvem volt, hogy kerestem egy császárzsemle receptet. Kíváncsi vagyok, ilyen lesz. Már lementettem, hogyha jó, akkor ne kelljen újra keresni. Kútba voltam, mert csak 50 deka lisztem volt már itthon, ahhoz kellett keresni. Becsavargattam, most kel.
Lányok, hogy szoktátok utána a kifliket, zsemléket tárolni? Zacskóban, vagy konyharuhával letakarva, hogy friss maradjon.
3,2dl langyos tej, 5dk vaj, 1/2csomag élesztő, 2tk.só 1tk.cukor. 50dk liszt, 15dk zabkorpa.
Na igy csináltam ilyen sorrendbe..hát focinak jó lenne csak szögletes...:(
:)
Jó neked,hogy ritkán eszel édességet!Sajnos nálam ez a baj,hogy nagyon édesség- és főleg csoki-függő vagyok.Ezért nem tudok fogyni:(
Tényleg finom lehetett, mert a vendégségben a gyerekek még a zsebükbe is dugdostak búcsúnál.
Bazsajogtam...
Viszont nagyon ritkán eszen édességet, sokszor fogalmam nincs, milyet sütöttem.
Zsuzsó,megnéztem,nagyon jók a receptjeid,sokat ki fogok próbálni.Ha tudsz fotót csinálni róluk,jó lenne,legalább látnám,hogy milyennek kéne lenni a sütinek(nem vagyok jó a sütisütésben)Utólag is melléjük tudod tenni a képeket.
Végre nem megy pocsékba a tojásfehérje.Sokszor keverünk tatárbifszteket,abból mindig megmarad a fehérje.
További ajánlott fórumok:
- Premium kenyérsütő használati utasítás, receptek. Tud valaki segíteni?
- Sütireceptek kenyérsütőhöz
- Egylapátos kenyérsütőgéphez milyen recepteket ismertek?
- Van valakinek Orion OBMD-1401 típusú kenyérsütőhöz receptek?
- Kipróbált és bevált recepteket írnál Moulinex Uno OW310131 kenyérsütőgéphez?
- Mulinex kenyérsütőhöz bevált recepteket szeretnék, tudtok segíteni?