Kell a krumplifőzelék alá hagymát pirítani? (beszélgetés)
Próbáld ki, szerintem imádnád. Ebből még sose volt kidobni való maradék.
Tegnap elképesztő finom sütőtök pitét ettem. Kéred a receptet, ha megkapom?
Tökéletes!
Ja, és tejfölös habarás, ez fontos. Olvasom, hogy van, aki semmit nem ránt be, hanem minden főzelék habart... érdekes lehet a tejfölös kelkáposzta, töltött paprika habarva, de ízlés dolga.
Nálunk is hagymás... babérlevelet semmibe nem teszek savanyúságon kívül.
A tök csupa íztelen víz. Milyen lehet vízben főzve?
Mért kell azt a finom krumplifőzeléket ,hagymával elrontani.
Babérlevél, tejfölös habarás.
Nekem ez a tökéletes recept:
Aha én is! ☺️
Van néhány étel ami a fejemben megvan, mármint érted? Ízre és abból nem engedek. :)
Minden főzelékbe teszek hagymát, nem keveset,,kivéve amibe eleve nem kell sóska ,spenót,,
Bár kinek mi ízlik,,az már egyedi:)
További ajánlott fórumok:
- Krumplistészta vagy krumplifőzelék segítenétek?
- Lebbencsleveshez hogyan kell a tésztát pirítani?
- Hogyan kell fokhagymát tartósítani?
- Segítsetek! Rózsát, hogy lehet házilag szaporítani és a kardvirág hagymát mikor kell felszedni?
- Az amarilliszhagymát meddig kell letakarva hajtatni?
- Hogyan kell tökmagot pirítani sütőben?