Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Katonafeleségek fórum

Katonafeleségek (beszélgetés)

32. correct (válaszként erre: 23. - 39f5f6877d)
2009. jún. 14. 08:55

És komolyan fontolgatja? :(

Bencust puszikálom!

31. 39f5f6877d (válaszként erre: 24. - Emelint)
2009. jún. 10. 20:06
Párom sorkatonai szolgálat után maradt bent hivatásosnak. Mi most Mátészalkától 15 km-re lakunk, de akkor még Dunakeszin laktunk.
30. e14ebbbf07 (válaszként erre: 29. - Emelint)
2009. jún. 10. 19:10
Csak az elcsépeltnek tűnő tanácsot tudom adni, próbáld meg magad minél jobban lekötni.Meló, suli, bármi.Lényeg, hogy emberek között legyél.Bár az éjszakákon az sem segít.Egyik szomszédom is készül ki Afganisztánba, az ő felesége is 3 gyerekkel marad itthon.
29. emelint (válaszként erre: 28. - E14ebbbf07)
2009. jún. 10. 19:08
Amikor párom Szarajevóban volt,nekem is nagy könnyebbséget jelentett, de Afganisztánban nincs lehetőség,csak sokkal ritkábban. Én nem is tudom,mi lesz így... Én amúgy is ragaszkodó típus vagyok. Tanács?
28. e14ebbbf07 (válaszként erre: 27. - Emelint)
2009. jún. 10. 18:17
A nagyokat jobban megviseli, de a napi skype tompítja egy kicsit apa hiányát.
27. emelint (válaszként erre: 22. - E14ebbbf07)
2009. jún. 10. 17:45
És a gyerkőcök, hogy viselik? gondolom hiányolják az apujukat..
26. emelint (válaszként erre: 25. - E5f926c705)
2009. jún. 10. 17:44
Megértelek, dehát ez a mi sorsunk.... Sajnos... mellesleg nekem van olyan pillanatom amikor imádom, de jóval több van amikor utálom. Pl most én is az utálom stádiumban vagyok
2009. jún. 10. 16:31
Utálom a Honvédséget!!!!!!!! :(
24. emelint (válaszként erre: 23. - 39f5f6877d)
2009. jún. 10. 10:26
Párod sorkatona volt, vagy már ő is az önkéntes kategóriában szolgált? Hol laktok?
2009. jún. 9. 23:29

Sziasztok.

Az én párom már csak volt katona, mert szerencsére leszerelt. De most egyre többet fontolgatja, hogy visszamegy, igaz én nem szeretnék újból katonafeleség lenni. Főleg, hogy egy éve született a kisfiúnk és már sokkal messzebb lakunk, mint anno.

22. e14ebbbf07 (válaszként erre: 21. - Emelint)
2009. jún. 9. 12:59
Ha kint vannak hetekig gyakorlaton, akkor előfordul, hogy nem úgy szólal meg,ahogy kellene.Ilyenkor villámgyorsan letisztázzuk, hogy én nem a munkatársa vagyok, és a gyerekeke nem kis felnőttek.
2009. jún. 9. 12:38

Az én párom meg egy kicsit úgy gondolja, hogy ő fogja megváltani a világot. Ő Magyarország hőse.

Olyat nekem is szokott, hogy eltéveszti, hol is van. Hogy nem a beosztottjaival beszél hanem velem. Erre mindig azt mondja a parolinjára mutatva, hogy azért legyek tisztelettel... Nha erre én meg azt válaszolom, hogy az a rang nem a civileknek szól, nekem nem jelent semmit, hogy van-e rajta csillag, hány csillag meg milyen színű. Persze tudom mit jelent, de engem nem befolyásol. Nha ezt szépen megfogalmaztam. Remélem érthető:)

20. e14ebbbf07 (válaszként erre: 17. - Emelint)
2009. jún. 9. 12:21
Nekem szerencsém van, a páromat kenyérre lehet kenni.
19. e5f926c705 (válaszként erre: 17. - Emelint)
2009. jún. 9. 11:57
Az biztos,h néha bajos a természetük. Sokszor azt hiszi az én drága párom,h itthon is a munkahelyén van és elkezd nekem parancsolgatni. Na ilyenkor ki tudok akadni. :)
18. emelint (válaszként erre: 16. - Szabó Kriszta)
2009. jún. 9. 11:45
Üdv a klubban :).
17. emelint (válaszként erre: 15. - E14ebbbf07)
2009. jún. 9. 11:44
Hát igen. Én ezzel úgy vagyok, hogy ismerősöknek azt tanácsolom, hogy katonával ne kezdjenek :D. Mert szerintem természetben is problémásak. Te ezzel hogy vagy? Én amikor összejöttem vele, nem tudtam mire számítsak, most hogy tudom, már nem hagynám ott,mert annyira szeretem. És ezt párom is tudja,és ki is használja a kis mocsok :).
2009. jún. 9. 08:41

Sziasztok!

Tatai katonafeleség vagyok. :) Ismét. A párom már volt katona, aztán leszerelt és most ismét visszament. Hiányzott neki. Így ismét katonafeleség lettem. :)

15. e14ebbbf07 (válaszként erre: 14. - Emelint)
2009. jún. 9. 06:40

Jelenleg a legkisebb gyerkőccel vagyok gyesen, de munkát keresek. Most van egy halvány reménysugár, hogy össze is jön egy adminisztrátori állás.

Rám éppen tegnap néztek ferde szemmel, amikor azt mertem mondani, hogy jobb lenne, ha a fél éves misszió alatti egyszeri 10 napos szabit elfelejtenék, mert sokkal jobban megvisel mindenkit, amikor visszamegy.

Majdnem elkezdték építeni a máglyát. Aki járt már ebben a cipőben, az tudja miről beszéltem. "Civil" soha nem fogja megtudni, milyen élet ez. :D Ők annyit látnak, hogy több pénz.

Én meg nem szólok egy szót sem, mert tudtam, mire vállalkozom, mikor hozzámentem. :D

14. emelint (válaszként erre: 12. - E14ebbbf07)
2009. jún. 8. 21:37
És amúgy te mivel foglalkozol?
13. emelint (válaszként erre: 12. - E14ebbbf07)
2009. jún. 8. 21:36
Hát igen, én is azzal érveltem páromnak, hogy ő legalább sorstársak között van,engem meg mindenki csak kiröhög, hogy megvisel egy-egy távollét. Elég nehéz úgy, hogy senki nem érti meg az embert.
12. e14ebbbf07 (válaszként erre: 11. - Emelint)
2009. jún. 8. 21:15
De legalább már találtunk sorstársakat! :D Majd tartjuk egymásban a lelket! :)
11. emelint (válaszként erre: 10. - E14ebbbf07)
2009. jún. 8. 21:12
Hát igen,ez a helyzet most velem.
10. e14ebbbf07 (válaszként erre: 9. - Emelint)
2009. jún. 8. 20:31

Nem könnyű, az tény.Emlékszem, mikor még nem volt gyerekünk, hiába dolgoztam,délután hazamentem az albérletbe,és majd beledöglöttem a magányba.

Szerencsére ma már több embert ismerek, egy nagyon jó lakóközösségben lakom,rengeteg gyerek, zömmel ugyanazok a problémáink is,hiszen katonák élnek itt.Rengeteget jelent, hogy van kihez szólnom, nincs idő gondolkodni, bánkódni, és ugye az internet, ami eddig nem volt kint, sokat segít.Naponta skype, msn. De esténként, mikor a gyerekek alszanak,akkor sokszor rossz.Csak az sem segít,ha elhagyom magam.Erősnek kell lenni, a fiúk miatt is, nekik sem könnyű, pláne, ha látják, nekünk mennyire rossz!:)

9. emelint (válaszként erre: 8. - E14ebbbf07)
2009. jún. 8. 20:17
Szia! Te télleg ilyen lazán tudod venni, vagy azért belül örlöd magad? Mondjuk biztos sokat jelent, hogy van 3 gyerek, télleg nem lehet unatkozni,és szeretet is kapsz,de engem megöl a magány. Se meló, se semmi... Egyszerűen így nem lehet bírni,én kész depresszió vagyok.
2009. jún. 8. 20:11
az enyém Hódmezővásárhelyen. Afganisztánba nem engedném ki, ő Kosovóban van.Mivel van három gyerekünk, és segítségem gyakorlatilag a szomszédokon, és a barátnőmön kívül nincs, így nem a legegyszerűbb, de legalább nem unatkozom.Ez már a negyedik ilyen misszió, szóval van gyakorlatom benne. :D
2009. jún. 8. 20:07
Debrecenben. És a te párod? Afganisztánba ment? Te hogy bírod?
6. e14ebbbf07 (válaszként erre: 5. - E5f926c705)
2009. jún. 8. 19:43
Helló!Nekem a párom katona, éppen misszióban van,ma ment vissza még három hónapra.A te párod hol "szolgál", ha nem vagyok indiszkrét? :)
2009. jún. 8. 18:01
Senki másnak nincs katona párja?
2009. jún. 8. 16:37

Szerencsére párom mióta együtt vagyunk nem volt misszióban. Nyáron ment volna, de az élet közbeszólt,így itthon kellett maradnia. De én örülök neki. Nem bírtam volna ki 3 hónapot nélküle(összesen fél év, de 1szer hazajönnek). Most 1 hete ment el, de már nagyon, de nagyon rossz nélküle.

De már most azt mondja,h szeptemberben 6 hétre mennek gyakorlatra. Ő sem szeret menni, de muszáj.

A misszió a pénz miatt nagyon jó lenne, mert lenne hely e annak,amit keresne, de inkább legyünk együtt és éljünk szegényesen.

3. emelint (válaszként erre: 2. - E5f926c705)
2009. jún. 8. 16:33

Szia. Köszi, hogy írtál. Az én párom most afganisztáni misszióra készül 2,5hónapja csak hetente van itthon. És a misszió augusztusban indul és fél éves. Én is egyre rosszabbul viselem, ráadásul azért is, mert már volt kint misszióban,olyan depressziós voltam tőle, hogy 8 kg-t fogytam.

Azért is keresek hasonló tapasztalattal rendelkezőket, hogy adjanak valamilyen tanácsot. Ugyanis nem találok munkát, és itthon megöl az unalom,olyan keveset vagyunk együtt, ráadásul Afganisztántól féltem is. Előre is köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook