Katonafeleségek (beszélgetés)
Tegnap este hívott, hogy ma jön, délután már itt is lesz.:)
Igaz Péntek késő délután mennie kell vissza, de aztán már csak 1 hét és vége ennek az 5hetes borzalomnak.:)
Nagyon örülök, és héten már másodjára jön haza.
Nem is tudom mi történt a Honvédséggel...:D
Az enyém őrmester.
Ha jól tudom.:)
...kicsit ellentmondtam az előző hozzászólásommal saját magamnak, így visszaolvasva...de az a lényeg, hogy gondolkoztam ezen, és nem rakok fel képeket.Nem kell ezért megszólják bent, vagy valami baja legyen belőle....vagy akármi.
:)
Én sem raktam fel képeket!
Így van, a telefonomban nekem is vannak képek, bőven elég!:)))
...és a mondatod utolsó részével abszolút egyetértek:)))
Sziasztok!
Az én párom nincs fenn iwiw-en, de nekem mondta, hogy nehogy feltegyek ilyen jellegű képeket, mert abból neki baja származik. Nekik ezt mondták Szentendrén. Nekem a telefonomon vannak a képek és az ismerősöknek ott is ugyanolyan jól meg tudom mutatni. Egyébként én úgy vagyok vele hogy nem is mutatom meg akárkinek, mert ő csak az enyém:)!
Az én párom nincs fent az iwiwen, de mondta , hogy magától sem lenne fent, de nem is nagyon örülnek neki bent.Így lezártuk a kérdést.
Én fent vagyok, de nem raktam fel közös képeket ....még...:)
Én sem tudok egyelőre semmiről, bár hétvégén dolgozik az enyém :( ...
Meg jövő héten valószínű betegszabira jön,de mellette menni akar maszekba segíteni a haverjának... Én nem nagyon örülök neki!
nálunk most csönd van a bevetési irány után, mennek szépen a hétköznapok...most volt egy hetet itthon a drága, egymás agyára mentünk rendesen:D
nem tudok semmi különlegesről, ami készülődne...remélem, nem hallgat el semmit:)
Az együttérzést köszönöm...sajnos nekem rémálom ez az egész, pedig nagyon szeretem a párom!
Ti hogy bírjátok?
Küldtem neked privát üzit:)
üdv, nekem nem ott szolgál, de azért szeretnélek köszönteni, megfelelő együttérzéssel.
egyébként neked milyen érzés katonafeleségnek lenni?
Sziasztok!
Új vagyok itt.Az én párom is katona, Szolnokon.
Van itt esetleg valaki akinek szintén ott szolgál a párja?
Úgy látszik a családomat ez érdekli a legjobban!
Ma este végre hazajön:) Úgyhogy megyek is és készülök hozzá! Szép estét mindenkinek!