Katonafeleségek (beszélgetés)
Na azt próbálja meg vki, hogy engem okolna azért, mert a férjemnek ki kell mennie misszióba!
Mert kellett és nem unalomból ment. Jött a fax és kész tények elé volt állítva. És ez nem az első eset volt.
én is szoktam "parancsot" kapni.. és a válaszom olyankor - "Igenis... úr, kérek engedélyt távozni" - és még tisztelgek is.. és akkor egy jót nevetünk...:D
Kitartást mindenkinek!!!
Dehogynem irigykedünk!!!De ez nem rossz irigység!
És az emberek miért irigyek ránk? Hányszor vágják a fejemhez, hogy tele leszünk pénzzel! Az nem zavar senkit, hogy fél évig egyedül vagyok, nincs férjem a gyerekeknek meg apjuk? Hogy veszélyes helyeken járnak a katonák? Tényleg nagyon jó nekünk katonafeleségeknek! Mennyit kell egyedül lennünk!
A missziókat meg civil ember szerintem meg se érti.
Nem tudja átérezni, hogy min megyünk keresztül.
ismét hat hónap magány :(:(:(
ilyenkor úgy érzem, hogy kiszakítanak belőlem egy darabot :(:(:(
igaz, már húsz éve együtt vagyunk, de a mai napig szerelmes vagyok a férjembe :)
Néha igen. Olyankor rá szoktam szólni, hogy én nem vagyok katona, megértem elsőre is, és nem kell gyógypedes módszereket alkalmaznia velem szemben. Ilyenkor elröhögjük magunkat, és ennyi. :D
Nem téged néz hülyének, csak ehhez van hozzászokva. :D
Mindenkinek kitartást!!!
Nemsokára nagyon klassz lesz!!!
(én már klasszul vagyok)!!!
Szia!
Látom közel laksz hozzám!
Lehet hogy a férjeink kollégák?
Sziasztok!
Én még mindig nem tudok semmi konkrétumot, de már olyan jó lenne tudni!! Igy is számolom a napokat, csak most minden eltelt napot, de szeretném már a hátralévő napokat számolni... Mondjuk hála az égnek ez a másfél hónap eddig elég jól eltelt, van mivel lefoglalnom magam, bár néha még sok is :)
Mindenkinek kitartást kivánok!!!!
Sziasztok!
Még 23 nap........ és vége :)
Addig is KITARTÁS lányok!
Minden jót Nektek!
Érezzétek jól Magatokat!
Sziasztok lányok, asszonyok!! :)
Most így, ilyen korán ( mert, a nem normális szomszéd felébresztett:( )... köszönöm és örülök, hogy megismerhettelek Titeket!!! És mindenkitől sorry, ha nem most válaszolok, de tudjátok az én időm "most" lejárt.. és hát... de hát tudjátok!:D
Csak újra azt tudom írni, hogy KITARTÁS, egyszer, nemsokára TI is úgy fogtok ÖRÜLNI, ahogy most én ÖRÜLÖK!!
Az új "versenyzőket" Isten hozta!!!
Ui.: Mellettük és nem ellenük... és ha mellettük, mert ezt választottuk, akkor támogatjuk Őket!!!
Sziasztok!
Az én férjem három hét múlva megy Afganisztánba. :(
Nagyon nem szeretem azt a helyet!! Már volt ott 4 éve, az első magyar csapattal. Aztán Előtte Koszovó. Tavaly Szarajevó, idén januárban jött haza és most megint megy. De nem tudok mit tenni ellene.
Ez a hivatása, én mindig támogattam és támogatom a háttérben. Annyi mindent ki kell bírnunk! Ezt a helyzetet meg csak a katona feleségek értik meg, akik benne vannak. Senki más!
Mindenkinek kitartást, szerencsét!