Karácsonyi ajándékötletek és készülődés (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni? Nem túl bonyolult kreatív ötleteket keresek (díszek, ajándékok, stb.), elsősorban Karácsonyra!
Mivel honlapom címét nem írhatom ide (itt figyelmeztetnek rá), az ötleteket e-mail címemre várom. (Ha érdekel, hová akarom feltenni a küldött ötleteket, priviben megírom!)Köszönöm!
Sziasztok!
A recept már ott van a receptek között
mézes gyógylikőr néven!
Szia!
Érdekelne a recept .
Eltudod küldeni.
Köszönöm
Noémi
virág feltette a receptek közé
mézes gyógylikőr:) néven,
ott meg tudod nézni
Szia!
Ez engem is érdekelne, ha lehetséges!
Én,mint már írtam líköröket gyártok ezerrel!
A mézes pálinkám,ami inkább gyógylikőr(a 2 receptet összedolgoztam) nagyon finom lett!
És akkor a képet mi tesszük rá, vagy hogy van ez??
Megkérdeztem nálunk aki mindenre rárakja a képet, pólóra, bögrére st. 4000 Ft-ért csinál 1 naptárt. Hát nem a legolcsóbb, mit mondjak.
Ez azért lényegesen olcsóbb lenne, csak nem tudom, hogy mit kellene még ezzel csinálni!
Ki mit föz/süt karácsonykor?
Vmi jó receptet osszatok meg velem!:)
Sziasztok!
Èn is csatlakozom hozzátok!
Èn idén füszeres olajat és finomságokkal( dió, mogyoró, aszalt gyümi) diszitett mézet fogok ajándékozni.
Az üveget is szépen ki lehet festeni, igy tényleg egyedi lesz.
A nagyszülök naptárt kapnak.
A páromnak vettem két gyertyát meg készitek neki vmi még.
Tavaly kis füzetet csináltam az eddigi közös életünkröl;képekkel, sztorikkal és emlékekkel, nagyon bejött!:)
Szió!
Van már egy ilyan fórum azzal a címmel,hogy karácsonyi ajándékötletek.Esetleg nézzél körül ott,elég jó dolgokat olvastam ott eddig.
Olyanra gondoltam,mint pl. a fönökömnek vagy munkatársaknak lehet kis üvegbe mogyorót mazsolát, diót aszalt gyümölcsöt(ezeket lehet szépen rétegezni ) és leönteni mézzel.
Idén füszeres olajat szeretnék csinál.Nem csak dekonak szép de fel is lehet használni!
Egy hosszúkás üvegbe lehet szépen rétegezni füszereket(egész bors, chili paprika, vagy kakukfü)és azokat leönte olajjal!
Szép dugót neki és át lehet még kötni vmivel hogy szép legyen!
Sziasztok!
Idén elhatároztuk, hogy saját kezüleg készítünk ajándékot egymásnak.
Irjatok,mivel lehetne meglepni a másikat!
Hát csajok az a baj , hogy egy cd lemeznyi és nem gondoltam volna hogy ezt ilyen sokáig tart átküldeni! 12 óra!
Van dc++ -otok?
Egyik kedves családtagomnak, mert már úgy tekintek rá, egy képkeretet csinálok. Megvettem az alapot, már csak festeni kell, meg a díszeket kiválasztani rá.
Barátnőmnek, kedvesem húgának ajándéka terén már kissé elbizonytalanodtam. Most így hírtelen nem tum, hogy mit csináljak. De lehet, hogy házilag bonbont fogok neki ,,főzni, sütni".
Kedvesemnek már meg van az ötlet, de ő is tudja, szóval így nem lesz nagy meglepi, de sebaj, még úgysem látta. Neki egy naptára lesz tőlem. Persze ez is saját készítésű.
Anyum egy vázát kap tőlem, ami szintén saját kezűleg készült.
Apum ajándékára semmi ötletem sincs. Szülinapja is mindjárt itt lesz, de semmi ötletem.
Tesóm is még kérdőjeles.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- Ki mikor kezdi a karácsonyi készülődést?
- Párezres ajándékötletek válság karácsonyra:)
- Tudtok mondani ajándékötletet karácsonyra egy 15 éves lánynak?