Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Kaposztaleves zoldborsoval/csorba/ recept

Kaposztaleves zoldborsoval/csorba/ recept

Elkészítési idő 60 perc

A Kaposztaleves zoldborsoval/csorba/ hozzávalói:
1 kozepes kaposzta
350 gr.zoldborso
2 hagyma
1 sargarepa
100 ml olaj
2 koteg kapor
1 kiskanal komenymag
so,oroltbors izles szeint


A Kaposztaleves zoldborsoval/csorba/ elkészítési módja:
A kaposztat es hagymat legyaluljuk es olajba 15 percig paroljuk/dinszteljuk/amig meg puhul,4 l vizzel feltolteni,amikor kezd a viz lobogni a kockara vagot sargarepat es a zoldborsot beleteszuk,30 perc mulva a komenymagot es az aproravagott kaprott beleteszuk,izesitjuk soval es oroltborsal,meg 5 percet fozzuk kis langon.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kaposztaleves zoldborsoval/csorba/ elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook