Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Polenta mazsolával recept

Polenta mazsolával recept

Elkészítési idő 45 perc

A Polenta mazsolával hozzávalói:
250 gr. kukoricadara/liszt/
100 gr.buzadara
250 gr.mazsola
100 gr.daralt dio
2 kanal mez
1 kanal citrom reszelt heja
1 kanal olaj,so


A Polenta mazsolával elkészítési módja:
800 ml vizet feltenni fozni ha fo a viz a kukoricadarat es a buzadarat/ossze vegyitve/ bele ontjuk a vizben vigyazni hogy megfelelo legyen a tuz keverni kell nehogy csomok vagy oda kapjon az edeny ajahoz, hozza adni a mazsolat,diot,citrom reszelt hejat es a mezet es 15 percig meg fozni.Miutan megvan a forro masszat egy olajal kikent tepsibe kell onteni es a meleg sutoben meg 15 percet sutni utan hagyni kihulni es szeletelni.

Az egyik tanacsadasban azt olvastam a lobogo vizben egy keves hideg vizet kell onteni es utana a kukoricadarat akkor nem fog csomosodni

a fovo vizbe kell tenni a sot ezt elfelejtettem a recept elejen jelezni


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A polenta mazsolával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook