Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Csorba maskent recept

Csorba maskent recept

Elkészítési idő 1 perc

A Csorba maskent hozzávalói:
1/2 marhahus/diszno
2 bd. murok
1 db. petrelyem
1 kis db. karalabe
1 kis darab zeller gumo
1 kozepes meretu hagyma
1 gogos/pirosparika
1 koteg/zeller level
1 koteg/ petrezselyem level
250 g zoldborso
250 g zold(csoves)paszuly
4 db krimpli
egy mareknyi kaposzta
keves so/etelizesito
keveske olaj
1 csipetnyi feketebors
30 ml paradicsomle


A Csorba maskent elkészítési módja:
A zoldsegeket lereszeled (vagy szebb, ha szeleteled oket). A hagymat felvagod kockara. Olajon megpiritod a hagymat, addig amig uveges lesz. Hozzaadod a zoldsegeket (murok, petrezselyem, zeller, karalabe, zeller, gogos), mikor egy kis levet engedett, hozzateszed a husit, azt is megparolod, mikor megvaltozik a szine, felontod vizzel. Izesited feketeborssal, soval etelizesitovel. A petrezselyem es a zellerlevelet is hozzaadod (en nem szoktam felvagni, nem szertjuk, de ugy is lehet). Ekozben felvagod a kapostat es azt is hozzaadod.Mikor a husi megvan, tedd hozza a zoldborsot es a zoldpaszulyt,krumplit meg a paradicsomlevet. Ez felfo, es talalaskor tejfellel szervirozd.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A csorba maskent elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook