Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Köszi! :)
Ezek szép eredmények! Gratulálok!
Mennyit szeretnél még fogyni?
Egyértelműen a borsó lesz a bűnös!
Egészséges szervezetben a nyers zöldségek nem okoznak valóban nagy puffadást, viszont főzés után a legtöbbjük igen! Gondoloma borsót főve eszed...
Sziasztok!
Tegnap egész jó napunk volt.
Georgina szerintem a borsótól lehetsz felpuffadva.
Talán ami még okozhatja az még a paradicsom és nekem a hagyma szokott gondot okozni, ha sokat eszek belőle.
Tegnap egész jól tartottam a diétámat. :)
sokan így vagyunk néhány napja... :(
most gondolkozom valamilyen szabály bevezetésén... mert négercsókkal indítom a napomat és jégkrémmel zárom... ÉS HIÁBA LIGHT A NÉGERCSÓK!!!!
:-/
Jó reggelt mindenkinek!
Pár napja elég vacakul megy a fogyi, nyügös vagyok, egész nap ennék, stb...
Elolvastam " Noémi 23"
"Le lehet fogyni, de nagyon kell akarni"
című cikkét.
Új erőre kaptam, nagyon inspirál az írás. Csodálatos a csaj, beleolvasgattam a naplójába is, megnéztem a fényképeit, amin látványos az átváltozás. Le a kalappal előtte, és köszönöm neki a buzditást, ugyhogy csajok mától újra mindent bele.
Köszönöm mindenkinek a túrós ötleteket.
Mindenkinek szép napot kivánok!!
írtam... újból... :D
PUSZIKA
Én olvastam Porcica, szerintme a heti 1 kg teljesen okés, sikerülni fog! AZ eredményeid meg nagyon ösztönzők! :)
Nekem ez a 60. napom, én is mérekeztem: -4,8 kg
mell: 5cm, kar: 1cm, derék: 7cm, alhas: 5cm, csípő: 4cm, ahol a legszélesebb vagyok:)) : 5cm, comb: 2cm.
Még 60 nap áll előttem. :)
Mostanában fel vagyok puffadva, mióta sok nyers zöldséget eszem, szerintetek melyiktő: paradicsom, uborka (hély nélkül), új hagyma, retek (elég sok borsót is eszek), nagyon rossz érzés...
Lányok megírtam a naplóm ma, ha valaki kíváncsi volt rá. (Már kiegészítettem Böbusz!:) )
Benne paraméterek, eredmények, célok.
Ja és hajrá mindenki! :)
És nem mellesleg köszönöm, hogy része lehetek ennek a csoportnak! Jók vagytok! :)
Túrót én kétféleképpen:
Sósan: pirosarany, pirospaprika, só, fokhagymagranulátum, medvehagyma.
Édesen: édesítővel, vagy fruktózzal, esetleg kevés aszalt gyümölccsel is.
Én többféleképp is. készítem.
1.xilit+vanília aroma
2.xilit+cukormentes gyümi püré
3.tonhalas túrókrém
Már egy ideje kenyérre is túrót kenek,sokkal kevesebb a kcal-ja bármelyik vajnál-vajkrémnél.
Nemrég jártam a blogodon, itt is gratula a két csodaszép kislányhoz.
:)
Sziasztok,
A fórumot még én indítottam, de jó, hogy még aktív!:)))
Kolli szerintem az lehet, hogy a sok sporttól izmot építesz és emiatt "kívánod" a fehérjét, ami szuper, mert sokan szeretnének szálkásodni, de mozgás után nem esznek (nem esik jól nekik) a természetes fehérje...
Szia!
Egyértelműen rászólnék a gazdájára! Pláne, ha gyerekkel vagyok... jogos a harag, és a gazda pedig felelőtlen!
Az, hogy a kutya nem harap... na ezt tartsa meg magának! Akkor sincs joga kitenni téged a kutya inzultálásának! Vagy tartsa pórázon, vagy nevelje meg! Jól nevelt kutya nem közeledik ugatva senkihez egy nyilvános helyen!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!