Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Már többször fogyóztam több-kevesebb sikerrel.Azt tapasztaltam, hogy amikor egyáltalán nem ettem szénhidrátot fáradt voltam és állandóan éhen akartam
halni, annak ellenére, hogy tojást,halat,gyümölcsöket viszonylag "sokat" ettem.
Ezt rövid ideig bírtam és persze nem fogytam.Rájöttem, hogy a szénhidrát elhagyása nem volt jó ötlet. Később ennek mértékkel fogyasztásával sikerült leadnom néhány kg-ot. Az elmúlt hetekben sok fórumon olvastam a tésztákról
és arról,hogy egészséges és nem hízlal. Nem értem
mi ebben az újdonság, hisz én ettem tésztát, igaz
hogy zöldséggel,hallal stb. Ne a kalóriákat számoljuk, hanem a mennyiségekre figyeljünk.
Nagyon durva vagy, gratulálok!!!!! :)
Én most heti két-három alkalommal járok konditerembe, meg egyébként fizikai munkát végzek jelenleg, szóval a mozgás megvan. Bár most a melóhelyen pár hétig átraktak egy másik részlegre és ülök. Így elvileg kevesebb kalóriát is ehetek, de nagyon nehéz erre átállni. Eddig 1600-177, most 1400-1500 kéne....
Én is létezem, és számolok. Sőt! Még haladok is lasacskán a céljaim felé. :)
Hajrá Mindenkinek! :)
Menni fog, csak jól kell belőni a mennyiségeket...
Egyél sokszor, sportolj, esti órákban kerüld a szénhidrátot, egyél ZABPELYHET!:)
Sziasztok!
Én még új vagyok a kalória számolgatás terén, kb két és fél hete csinálom. Én is egy alkalmazást használok, ami nagyon hasonlít a myfitnesspal-ra, ennek is van telefonos app-ja és netes oldal is :) 6-7 kg-t szeretnék fogyni. Remélem, ezzel a módszerrel le fog menni :)
Nekem ugyanígy működik a Caloriecounter is a fatsecret.com-mal szinkronizálja a telefont és fordítva. Szeretem, hogy az ismert vonalkódok alapján is tud számolgatni :)
Jók ezek a kis kütyük, megkönnyítik a számolgatást.
köszi:-)
megnézem:-))
en egyszer irtam egy appot a neve myfitnesspal.
most 3. napja en is szamolok becsulettel 1,2 kilo ment le .
Sziasztok!
Látom pezseg a klub élet:-)
Örülök nektek.Kérdésem:
Egyszer valaki említette a fórumon az okos telefon alkalmazást,amin kalóriát lehet számolni.Belinkelnétek léci?Kerestem de nem találom:-(
Köszi
Ez jól hangzik!!
Ki is fogom próbálni!!
A tej puhítja??
A teflonba teszel vmit?Pici olaj gondolom csak kell.
Én úgy csinálom a halat, hogy miután kiengedett, fokhagymás tejben áztatom néhány órát, aztán bekenem még fokhagyma krémmel, és teflonban megsütöm.
A párolt dolgokat én nem igazán csípem:-(
Sziasztok!
Én rakott cukkinit ebédeltem.
A fagyasztott halat hogy pároljátok?
Én még mindig csak rántva vagy lisztes bundában sütöttem.
De párolva még nem csináltam.
Ritkán hozok, de általában van itt a hűtőben ez-az és ha gondolok egyek nyugodtan elmehetek vásárolni is.
Mi a kérdés a halas témában?
Munkahelyre viszel te is be kaját??
Mert ha jól sejtem dolgozol.
Szóval a halas témában tud nékem vki segíteni???:))))
Ez is jól hangzik!:)))
Nagyon szeretem a brokkolit.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!