Kaális babások ide! (beszélgetés)
nekem szerencsére nincs még ilyen haskeményedéses panaszom..akkor érzem a méhem amikor Kicsi-Lali helyezkedik de az addig tart pár másodperc és el is múlik...
remélem nem lesz belőle komoly gondod...
Hát,kis fiatalnak néz ki,de állítólag 11 éve védőnő.
Nekem nincs bajom vele,majd meglátjuk,milyen lesz,ha meg lesz a baba.Most annyiból rendes,hogy havonta kell mennem hozzá,de ha közben van valami vizsgálat,akkor kijön,és megnézi a papírokat,hozza a kartont,beírja.Mondjuk a labor papírokat viszont nekem kell elhoznom,ma is azért volt,hogy a 245 hetes papírokat megnézze,de még utána ment érte Apa.
Aha, értem.
Milyen a védőnőd?
Én az enyémet nem szeretem.
és nem próbáltad ilyenkor növelni az adagot? A kórházban volt egy csajszi, ikreket várt és ő 3X6 magne b6-ot szedett. Mondjuk ez már nagyon sok, de neki bevált.
Nekem is keményedett Abival. 24 hetesen be is fektettek a kórházba és magnézium infulziót adtak.
Szia!
Hát,megvagyunk.
Mondjuk,ma egész nap feszül a hasam. :-(
Tegnap3-4x úgy bekeményedett,hogy fájt.Nem lesz ez így jó,attól tartok. :-(
Bogit mondjuk,nem zavarja semmi,Ő ficereg egész nap.
szia bibócska!
Mi megvagyunk. És te?
helló csajok..
remélem mindenkinek jól telt a hétvége és jól vagytok....
cupp-cupp
Sziasztok!
Én most csak bekukk,majd jövök délután.
Szia Era!Meglep,hogy érdekel a sorsom,de köszi!
:-D
Szia Era! Örülök, hogy itt vagy!
Minden nap nézem a bagoly anyukákat, de sose találkozunk, a többiekhez meg nem nagyon tudok szólni. :-)
Sziasztok Csajok!:)
Gondoltam beköszönök....nagyon-nagyon szorítok mindenkinek.....:)
Erát is figyelemmel kísérem már ideje....és Roni....igazából hozzá jöttem!:)
Remélem jól vagy!:)
Pussz!:)
Jó apázást.Közben nekem telefonom volt.
Enyém apa nincs itthon,elvitte a lányát korcsolyázni.
Vigyázz magatokra!
Szia
mindenképp!
Megyek lassan apázni. :-)
őszintén szólva nem tudom szabad-e fejni, mert nekem se volt előtejem, ennek utána kellene nézni.
Hát a gépi fejés sem jobb. Egy ideig szerencsétlenkedtem kézzel, aztán jött a gépi, de attól egy idő után nagyon fájt, kénytelen voltam rendesen megtanulni kézzel.
Hát,nem szoktam fejni.Gondolod,hogy kellene?Én azt hittem,ezt nem is szabad ilyenkor bántani.Az előző terhességeimnél nem volt előtejem.Na,most sem sűrűn,karácsonykor volt,meg most a hétvégén.
Amikor én a kisfiamat szültem,Őt rögtön vitték műteni a gyerek klinikára,én sem láthattam,és velem sem vergődött senki.Mit tudtam én,mit kellene tennem,nem voltam egészen 20 éves.Aztán másnap éjjel arra ébredtem,hogy 40 fokos lázam van,a kezem nem bírom a testem mellé rakni.Mentem az éjszakás nővérhez,Ő levitt a csecsemő osztályra,ott gépre raktak,azt hittem,meghalok,mire lefejtek. :-(