Jöjjön a harmadik gyermek? (beszélgetés)
5-6 körül érek haza és a férjem is. ilyenkor együtt vagyunk a gyerekekkel, együtt fürdetünk, játszunk velük.
nem csak anyagi téren kapják a legjobbat. ami energiánkból telik mindent. a szeretetünk csak rájuk koncentrálódik.
lehet, hogy napközben nem én teszem tisztába, nem én etetem meg, nem én viszem el az óvodába és hozom el, de nekem meséli el az élményeit, a kicsi pedig hozzám bújik oda délutánonként.
Tagesmutter? :o))) Bocs, nem tudok nem röhögni ilyenkor ;))
Nekem is azért nincs harmadik, mert kettőre vagyok kalibrálva. Így a házasságomra, a karrieremre, magamra és rájuk is van időm és anyagilag is megkapják a maximumot. Ilyen kérdésben szerintem nem szabad másra hallgatni, mert a felelősség csak a tied.
Majd kapsz mindenféle véleményeket, ahol kettő elfér, a harmadiknak is lesz lesz, minél több gyerek, annál több szeretet, blablabla.
Szóval én sem a magam, sem a te helyzetedben nem látom jónak egy harmadik gyereket. De mint mondtam, neked kell érezned.
:)
Bűn, ha tagesmutter vagy babysitter segítségét vesszük igénybe?
Gondolod?
De ő már kibírta a húgát is :)
:)
De valahol azt olvastam, hogy a második hatalmasat koppan. :(
A kislány egész na a babysitterrel van?
ha igen, akkor szerintem még várnotok kellene a 3. babával, egyelőre a 2 gyerkőccel kell sok időt tölteni, de később szerintem nyugodtan lehet 3. baba.
Kisfiúnk négy éves, a kislányunk 1.
Babysitter megy a fiúnkért az óvodába és van velük úgy 6-ig, amíg mindketten meg nem érkezünk.
Ha a 2 gyerekre sincs elegendő idő, akkor meggondolandó a 3. baba.
De itt azért nem tiszta a dolog, hogy mennyi idős a 2 gyerkőc és járnak e bölcsibe vagy suliba, oviba és azon felül vigyáz még rájuk babysitter, vagy hogy van ez nálatok?
Sziasztok!
Hatalmas kétségeim vannak egy harmadik gyereket illetően. Állítólag ez törést okoz a másodiknak, nem is kicsit. Két gyermekemet egy héten 5x tagesmutterra kell bíznunk, mert mindketten dolgozunk.
Érdemes így a világra teremteni még egy életet?
Csak én félek ennyire a harmadik gyerektől?
További ajánlott fórumok:
- Akinek van kedve, jöjjön:beszélgessünk! Csevegjünk kötetlenül, gyermekkel kapcsolatos témákat hanyagoljuk!:)
- Harmadik gyermek csak azért hogy fiú legyen?
- A harmadik gyermeket tervezzük
- A 6 éves gyermekem 17 kiló és nagyon rossz evő, tud valaki valami megoldást, hogy megjöjjön az étvágya?
- Korai méhszájnyílás avagy bevállalható-e két pici mellett a harmadik gyermek is?
- Harmadik gyermekemet várom, a fiammal most gyesen vagyok, ha megszületik a harmadik baba, akkor két gyest kapok egyszerre a két kicsi után?