Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni? fórum

Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni? (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
404. a1f4b553ae (válaszként erre: 403. - Kistanítónéni)
2014. márc. 14. 20:03
Igen előfordulnak ilyenek. Én akkor már nevetek, mikor a gyerek megkérdezi anya ez leves most,vagy főzelék? :D De hála égnek ez tényleg nem sűrűn van. Nokizni nem szeretek, de palacsintát sütni nagyon.De azt csak a családnak.
403. Kistanítónéni (válaszként erre: 402. - A1f4b553ae)
2014. márc. 14. 20:00
Nálam például, hogy gyümölcsleves vagy gyümölcsmártás készül az véletlenszerű. :) De ettől még nem ehetetlen. A pörkölt leve sem mindig elég sűrű, de nem baj, mert több nokedlit felvesz. Pedig összességében nem főzök rosszul, de ilyenek előfordulnak. Ettől még nem megyek a Dunának. A férjem meg próbálna meg szólni egy szót is, másnaptól főzhetne magára.
402. a1f4b553ae (válaszként erre: 400. - 0f332c4ec9)
2014. márc. 14. 19:53
Én azért emlékszem az első kotyvasztásaimra.A borsófőzelés beillett borsólevesnek,a pörköltnek híg lett a leve,a rizs is nagyon tré volt. Volt ám sírás, meg röhögés :D
2014. márc. 13. 20:18
Ja és ettől nem vagy rossz anya.
2014. márc. 13. 20:17
Egyébként meg szerintem egy nőnek nem csak a konyhában van a helye,vagy nem a konyhában van a helye. Egy férfi ugyanúgy főzhet és csinálhat bármilyen házimunkát. De az tény,hogy ha a férj egésznap házon kivül van a feleség otthon,akkor nyilván a feleségnek kell főznie mert neki van ideje rá. Nem tudom hány éves a topik inditó,de baszki...azért annyira ehetetlenre elrontani valamit!! Ahhoz már tehetség kell. Már bocs. Szedd össze a gondolataidat főzés elött és ha lehet másra ne figyelj és pontosan kövesd a receptben leirtakat. De csak a jó receptekét.
399. 0f332c4ec9 (válaszként erre: 55. - 66112ea05a)
2014. márc. 13. 20:12
Odáig és vissza..és meg ették?
398. a1f4b553ae (válaszként erre: 396. - Gribedli***)
2014. márc. 13. 20:07
Okés! :)))Kíváncsi vagyok:)
2014. márc. 13. 19:06
Figyusz! Ha itt többen azt mondják, hogy jogos, mit teszel? :))
396. gribedli*** (válaszként erre: 393. - A1f4b553ae)
2014. márc. 13. 17:38

Ma este én is megkerdezem! Es leirom, akkor is, ha valami csunya, legfeljebb nevetunk egyet:))))


Ja, persze csak azert mert ez csak egy HA, es nem tudja bevaltani;D

395. Érdekes73 (válaszként erre: 394. - Gribedli***)
2014. márc. 13. 17:36
Vszínű érzékeny típus a másik indított fórumából is kiderült.
394. gribedli*** (válaszként erre: 387. - Érdekes73)
2014. márc. 13. 17:34
Talan annyira elrontott egy kajat, hogy ez lett a veg...:)
393. a1f4b553ae (válaszként erre: 386. - A1f4b553ae)
2014. márc. 13. 17:13
Megkérdeztem. :) Azt mondta megtanulna ő és megtanítana engem utána. Vagy rátérnénk a zacskós kajákra. Nem értem miért volt ennyire humánus, pedig annyira szeret enni.:D
392. Érdekes73 (válaszként erre: 390. - D2d5bb5db4)
2014. márc. 13. 16:42
én se rajongok érte:)
391. selena78 (válaszként erre: 385. - 4c1a787e8f)
2014. márc. 13. 16:34

Nézd, én tudok főzni. Jól. Szeretek is. Ha nem muszáj!:)


A nagyi példáját azért hoztam fel, hogy bizonyítsam, van ilyen. Akinek semmi érzéke a főzéshez. A topikindító is lehet ilyen.

2014. márc. 13. 14:39
Nem szeretek főzni.
389. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 387. - Érdekes73)
2014. márc. 13. 14:37
Itt vagyok én. Nemszeretek főzni.
388. szalayi
2014. márc. 13. 13:45
Nem tudsz vagy nem akarsz főzni, finomat? Nem vagy rossz ember csak rossz szakács.Tényleg ez legyen a legrosszabb amit mondanak rád
387. Érdekes73 (válaszként erre: 385. - 4c1a787e8f)
2014. márc. 13. 13:40
napok óta be se lépett...
2014. márc. 13. 12:16
Istenbizony délután majd megkérdezem a páromat mit csinálna,ha nem tudnék főzni, vagy nem főznék jókat. Szerinte akkor milyen anya lennék. Azért jó lenne egy férfi véleményét is meghallgatni erről.Ők hogy látják ezt az egész témát. Kár, hogy itt nincsenek.
385. 4c1a787e8f (válaszként erre: 264. - Selena78)
2014. márc. 13. 10:51

Jó, persze extra szélsőségek mindig lehetnek, de azért a mai "segédtechnikákkal" együtt mégis tartom, hogy nem hiszem el, hogy akinek két keze van, az alap kajákat ne tudjon elkészíteni, ha mást nem porok segítségével.


Persze, ha nem lenne elektromos robotgép, nekem is csomós lenne a paradicsomlevestől a sóskáig minden - ami a nagyimnak nem lett az kézzel se - de ezt ne tudja senki, mert előveszem a robotot, és segítek a kissé csomós levesen. :-)


Ha meg sós minden, lehet bele keveset tenni, aztán a végén sózzon mindenki, aki akarja.


Szóval azért ne már, hogy semennyire semmit se..


Fenntartom, hogy itt szegény csajt bizony lelkileg terrorizálja a pasi, ezért nem megy semmi..

384. a1f4b553ae (válaszként erre: 383. - Gribedli***)
2014. márc. 13. 10:37
Köszi a tippet, ki fogjuk próbálni.
383. gribedli*** (válaszként erre: 380. - A1f4b553ae)
2014. márc. 13. 10:35
Tobb receptet is atbongesztem es mindenhol almaecetet vagy almabort, vagy sidro-t hasznalnak. Nem emlekszem, mi ennek a neve, az almabor elotti allapot, erjesztett almale, sidro. Nem mindenki szereti az almaecetet, szerintem nagyon illik az egeszbe, ezert is maradtam ennel a receptnel.
382. a1f4b553ae (válaszként erre: 381. - Gribedli***)
2014. márc. 13. 10:33
Hmmm:) Ez sem hangzik rosszul.
381. gribedli*** (válaszként erre: 373. - A1f4b553ae)
2014. márc. 13. 10:31

Mi alkoholt is teszunk, de ketchupot nem.


Alap: olivaolaj, beleontjuk egy bazinagy 5 literes tartalyba es dobaljuk bele, amit csak talalunk:DDDD


Fokhagyma gerezdek, ezusthagyma kockara vagva, citromszeletek, palinka, keves borecet, so, bors, kakukkfu, tarkony, rozmaring (ezek a kertbol vannak es frissen beletesszuk a rozmaringot szaraval egyutt), gyomber, mustar, csipospaprika, fahej, szerecsendio, es mehet barmilyen fuszer. Lenyeg, hogy az olaj rengeteg legyen, es uszkaljanak benne a fuszerek, hagyma, stb. Jol felrazzuk es egy nap utan hasznalhato, de az olaj tartositja is, szoval jo par grillezeshez eleg lesz, nem kell hutoben tartani. Amikor kell, az uveg nyakat befogjuk es csak a folyadekkal locsoljuk a husokat, a darabkak nem kellenek, azok hadd azzanak a legkozelebbi alkalomig;)

380. a1f4b553ae (válaszként erre: 379. - Gribedli***)
2014. márc. 13. 10:25
Almaecet miért? Íze miatt?
379. gribedli*** (válaszként erre: 372. - 25800e2d09)
2014. márc. 13. 10:23
Igen, sztem is a cukor a hibas. En a bbq-be nem teszek bele kulon cukrot, mint ami a ketchupban mar van, csak csepp kiszerelesu edesitot, es ezt is csak a vegen, nem fozom mar vele, hanem amikor mar kesz, utoljara teszem. Es hidegen jo:) az enyem alapja nagyjabol ketchup, hagyma, fokhagyma, almaecet, gyomber, mustar.
378. a1f4b553ae (válaszként erre: 377. - 25800e2d09)
2014. márc. 13. 10:20

Gyömbért nagyon szeretem:)Állítólag még fogyaszt is. Ma párom fog nekem vacsit készíteni. Heti egyszer járok tornázni,meg egyszer járok gyógytornára is.Mire hazaérek általában meglep valami kis vacsival ilyenkor.Ahogy láttam rákot olvasztott fel.És már reszelt le hozzá gyömbért. Sok Jamie Oliver műsort néz:)) Biztos finom lesz.

Szerecsendióval még barátkoznom kell. Viszont a tárkonyt szeretem. Bablevesbe szoktam tenni,meg tejszínes csirkeragu levesbe. Most bazsalikomot próbálok eltenni a tavalyinak a magjáról.Nem tudom sikerül-e.

377. 25800e2d09 (válaszként erre: 376. - 25800e2d09)
2014. márc. 13. 10:07
Olyan mint a gyömbér, csínján kell vele bánni. :-)
376. 25800e2d09 (válaszként erre: 375. - A1f4b553ae)
2014. márc. 13. 10:06
Őrölt szegfűborssal is próbálkozhatsz, egyébként krumpliba nem szeretem, husira egész más de csak kicsi kell. Én egészet veszek és kb 2−3 reszelőhúzas azt kész is. :-)
375. a1f4b553ae (válaszként erre: 374. - 25800e2d09)
2014. márc. 13. 10:02
Köszi. Kipróbálom. A szerecsendióval ugyan hadilábon állok,tudom sokan tesznek a krumplipürébe is, de én nem szoktam, olyan erős íze van.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook