Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Sőt nem csak jó orvosok, de sokrétűek is. Retina, tumor, gyomor, aputálció. Mindent mindenki bevállal - és meg is ugorja! :)
Én sem aggódom egyébként Pongidoki megélhetéséért - bár amikor azt a 250 millás szónélüli kifizetést sztorizták, az fizikailag fájt. Máig azt gondolom, hogy a forgatókönyvben elírtak egy tizedesvesszőt...
Az biztos. De ott mindenki kitűnő orvos. Sosem tesznek rossz mozdulatot...
jól keresnek, de óriási a terhük, 1 rossz mozdulat a beteg halott ő meg asitten.
Ha csak a havi fixe van a dokinak, az sem olyan nagyon kevés. Eddig én még tudtam aludni éjjelente, nem nyugtalankodtam nagyon. :-)
Nemtudom elkèpzeni hogy milesz :) lehet hogy Roland megjavul de lehet hogy nem :)
Elvileg lenullázódott a doki.
vagy éjjel nyomják a húsz ezreseket.
Van éppen elég más probléma is.
Hány száz milliója lehet még tarcsiban Pongráczéknak? Csak az ügynökségi perpatvarban buktak vagy 250 millát...
Borikának megmarad a csinos arca, alakja, neve.
Legfeljebb mezítlábas manöken lesz, vagy kimegy megint külföldre, én nem félteném.
itt szerintem majd az lesz a dráma, hogy bortit tönkre tette barbi, borika ugye mindet feladott,,, pedig volt jól menő állása, és szerintem ezért barbi valahogy felelni fog. (vagy valahogy megmarad a cég)
Roland nem hagyja magát, tökös gyerek. :-)
Bartarát majd eltartja az apucikája, vagy Roland, no problem.
Vagy ő lesz a következő pultos a macsekban, ott már kb. mindenki pultozott.
Barbarának Nemcsak a cège megy rá hanem mindene.hiszen Rolandot nem lehet csak ugy kicsinálni!hacsak nem Rolandot nyirja ki valaki
ő szerintem hatalmasat esik
Csak nehogy barbara kapjon
ha valahol van egy pisztoly,előbb -utóbb el fog sülni.
ja,a legnagyobb politizálás az volt minek ment föl az ára. mindennek.
Nem voltak külföldön. Megbeszélték hogy szétmennek, a kislány Józsinál lesz, Vera akkor még idegzokni volt a szektás történések miatt. Próbált közeledni hozzá, de Luca félt tőle.
Csinált egy pszicho kezelést, lassan helyrejött, és elkezdett újra dolgozni. Ennyi. Aztán társkeresőzött, volt pár gyenge próbálkozása. Jött a csapos Laci, aztán jött a vendéglátós Misi.
Komolyan az ember már várja, Barbi mikor bukik.
Ilyen sorozat a Mi kis falunk, meg a Tóth János
én,hogy valakivel?hát olyan isten nincsen.a lányom barátja,barátnői ritkán jönnek,mondom,tudod,ez milyen megpróbáltatás nekem?pedig sütök,főzök,barátságos vagyok,de megkönnyebbülök,.mikor elmennek.
Nagyon kedves a megszólítás :) Sarkadi fog is kapni ès véresen távozik majd :)
Rájöttem, hogy Sorel úr miért nem játszik, neteztem.
Azt meg tudod mondani, Vera hogy jött vissza? Amikor én abba hagytam a sorozatot akkor tájt mentek el külföldre Kembe általi karakterrel, mikor nemrég néázni kezdtem Vera már ugye megint volt,köszi.
Az azért más műfaj volt :)
port.hu felmentek és elolvassátok,
Miért nem játszik addig amég a csaj a sorozatban van?
Nagyra értékelem, hogy ebben sosem politizálnak.
Volt valamikor a Szomszédok, be se kellett kapcsolni a rádiót, abban mindig elmondták az aktualitásokat.
További ajánlott fórumok: