Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Dehogynem. Görbe- (na jó, néha rendes) tükröt tart az életünkkel kapcsolatban. :)
Te kis véres szájú. :-) Erre momentán Sarkadinak van a legnagyobb esélye, nadehát el se kezdett még úgy igazán szemétkedni.
Szerintem is nyugodtan megházasodhat, ha a nő akarja, úgyis lesz esküvő. :-)
De igen. De Kembe Sorel az életben Kondákor Zsófi (Vera) párja volt, és amíg Vera játszik a sorozatban, ő nem fog visszajönni. De elvileg ő "megvan", Pesten él Lucával.
Én se költöznék össze. Elég annyi, hogy időnként együtt vannak, elmennek táncolni, aranyosak.
Gyerekek, nekem hiányzik a heti leírás, hogy mi fog történni, nektek nem?
Lehet igazam lesz ès mègis lesz akit megölnek??vagy csak elsül a pisztoly?? Erre lehet szavazni az igen Vagy a nem gombokkal :) holnap dèlig :)
Kár hogy nem bandiguz a neve :)
szerintem még nyugodtan házasodjon meg, jó esetben 10-15 boldog év még van.
nekem szimpi az öreg mint karakter.
Valami rémlik! Nem péterék harcoltak a büféért, vagy ilyesmi?
mi a nyavalyának ilyen idősen.bár a túlélő örökölhetne,de már nem nagy hasznát venné.miért nem költöznek össze? ja nem az öreg unokája az a néger doki?
:)ez nem karikatúra. Ez a sorozat nem ilyen, akkor minden szereplő krikatúrázna egy karaktert. Vannak ilyen sorozatok,de ez nem ilyen.
Valahogy így. Az az öregúr nem túl nagy poén nekem. Most majd megnősül, miután a rákbeteg nő észrevette, hogy Évike igenis szeretne esküvőt.
Vannak ilyen elvetemültek. Szerintem van az a kor, ami után öreg már az ember bohócnak.
Károlynak ugye volt a bolt, az bodolai tulajdon lett, gondolom ezután hiányzott neki valami és ezért lett a büfé.
Ezt valahogy nem is tudom. Mármint azt, hogy milyen körülmények között vette meg. Ő is vállalkozó, tehát tulajdonos. a helyet meg bérli a kórháztól. Őt nem kirúgni akarta Alex, csak a bérleti díjat emelte volna meg annyira, hogy már ne tudja kifizetni.
hát igen, gondolom "karika" meg megvette a bizniszt, bár ő se tegnap született, igaz neki van alkalmazottja, nem mindig ő viszi.
Jolika sinmán nyugdíjba ment. Látszott rajta, hogy nem húsz éves.
2015-ben ő már elköszönt a sorozattól szóval jópár év kimaradt :)
Anno mikor még néztem 1 öreganyó vitte a büfét az ő kis biznisze volt, most ugye károlybá van a fiatal nővel, ez hoghy lett Jolika hova lett? (asszem így hívták
Azért bőbikéék nem lehetnek rossz anyagi helyzetben, biztosan nem dőzsőlnek, de nem szűkölködnek, azért bandi cége is hozhat lóvét, plussz a bolt...
Talán nem is a sorozatban volt.
Először elbocsátották a kórházból, akkor magánvállalkozó lett, egy pincében szerelgette a háztartási gépeket, de nagyon unta magát, nem volt ott álló nap kihez szóljon.
Végül visszament, aztán megint veszélybe került az állása, Alex miatt. Az összes háttér dolgozót ki akarta dobni, Gyöngyit is, a büfést is, meg Bandit. De aztán meggondolta magát, erre mindre szükség van.
Már elég régen magánvállalkozóként biztonsági őrködik.
Ez magyar filmben volt. Az orvos lényegében csaló volt, nem tudom, hogy a hóviharban tudott egyáltalán annyi mindent megtanulni, ha egyszer olvasni sem tud. De jó orvos volt.
És ez egyben szerelmes sztori is volt, egy másik doktornő rájött a stiklire, de nem nyomt fel. Az is rémlik, hogy az meg Liptai Klaudia volt.
köszi, én nem néztem nagyon sokáig írtam is 2-3 év biztos kiment, kb féléve nézem, amikor én még rég néztem bandi csak alkalmazott őr volt, ezért nem értettem , hogy biggnek miért akar állást szerezni ott.
Hogyan lett a bandié? (azt tudom , hogy van 1 éjjeles váltótársa)
azért 2-3 hetente 1 mozi bőven belefér a barátnőjével.... a sör sem aranyáron van! (neki még ott tán Zsenitől van kis kedvezménye is mint barát)
A cég Bandié. És van egy beosztottja, a Brusznyák Tibi. Oda hívta Biget, mert terjeszkedni akar... :-)
A cég bandié vagy csak dolgozik benne vagy mi? Azért a kisboltból is jön pénz, szóval simán 1 bizonyos normálisan elvárható színvonalon támogathatják Szabit.
További ajánlott fórumok: