Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Az időpont is változni fog,16.-tól 20.05-kor kezdődik.
Na ez most megint szép lesz,ha anett meg Nándi kibékül,aztán jövő héten Anett is meghal.Nándi meg ezekbe fog belehalni.
Ez a Kálmán sem egy tisztességes ember,de remélem rá jön valaki a dologra.
Fogalmam sincs, de Előd az újságcikkből tudja. Szerintem biztos ő volt. Nem hiszem, hogy uzsora, de fogalmam sincs, hogy mi lehet.
Kitelik belőle. Vagy a tényleges üldözők bukkannak fel...
De miért menekülhetnek? Uzsora?
Vajon ki írta azt a levelet Bandiéknak? Talán Előd, nem? Hiszen ő tudja azt, amit mi még nem.
Ma nem lesz időm megnézni. Majd meséljetek. A tartalom kicsit szűkszavú :(
Tegnap olvastam az Epizódot,abban volt egy cikk Gesztesiről.Na ő tuti benn marad,de mást ő sem árult el,hogy ki megy.A tegnapit nem láttam,majd ma akarom megnézni.
Ez lehetséges. De miért? Ja, mi még nem tudjuk a titkot, amit Előd viszont tud az újságból.
az túl egyszerű lenne, vagy csak Előd gonoszkodik a lakóival?
Szerintem a maffiafőnököt akarják kiszabadítani.
Arra még nem gondoltatok, például a mai utolsó jelenet alapján, hogy miatta lesz a robbantás?
Lehetséges, hogy tényleg péntek 13.-án fog esetleg kiderülni, amikor sebesülteket kell ellátni, hogy Bandi ápoló, vagy orvos lehet...
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz...
Nem így kell írni, csacsi! Monnyuk (ezt tényleg láttam!!)
'Hámongyuk' nekem sem hiányzik!
Mindegy. Úgyis nehezen értettem a dörmögését / artikulációját...
Hát, ejtette a Linduska. Legalábbis azt mondta az anyjának, mikor rákérdezett.
Csajok, hová lett Muszáj Sanyi??? Elvitte a cica? Vagy az ukrán maffia... Nem volt szegénynek túl nagy karrierje a sorozatban.
Nem igazán vannak olyan szereplők, akik számításba jöhetnének sebkötözésileg. Vegyük sorra:
Előd: biztos nem
Nándi: nem az a kötözgetős fajta
masszőr: hááát, esetleg, de miért?
Roland: nagyon vékony gyerek, nem az ő keze volt
Richárd: ááááááááááá, ő biztos nem
Más férfi nem jut eszembe - kivéve az orvosok -, van még valaki? Mármint aki a kórház közelében jár.
Szőrösnek szőrös volt a kéz.
Ez elképzelhető. De az biztos, szerintem, hogy az egészségügyben jártas. Tuti, hogy ő kötözte át azt a beteget.
Nem olyan rossz ötlet ez!
Szerintem régen valami kórházban dolgozott és ott történhetett valami mulasztás és őt okolják ez miatt,és a beteg rokonai akarnak nagyon bosszút állni.Á ez elég hülye sztori.Nem elnnék jó f.könyv író :-D
Jólvannnnna! De akkor mi a sötét titok, ami miatt kitlálták a fedőstory - t??????? Csak kell lennie valami prücöknek!
Neeeem, ezt azért nem hinném el. Bandi egy jószándékú ember, az tuti.
Vagy Bandit kergeti a maffia, nem is Richárdot. Bandi a beépült "alvó ügynök".
Mint a Vészhelyzetben Bob. (a lengyel lány, aki takarítóként dolgozott, aztán kiderült, hogy orvos - gágemetszést csinált, amikor valakit naaaagyon meg kellett menten)
De hogy fog Bandi múltja a képbe jönni?? Ha orvos vagy ápoló volt régen, akkor most kell kiderülnie, amikor sok lesz a sebesült és ő majd besegít az ellátásukba.
:)
Úgy látom, a maffialeszámolás is bejön... ÁÁÁÁÁÁÁ
További ajánlott fórumok: