Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
EGyébként utánna sem tudok átállni a digire, ami olcsóbb, mert amikor Anyukáméknál is bekötötték, akkor az Autista Kisfiam úgy őrjöngött, mert azon nincs német RTL; amin a piros-sárga-kék kockák vannak, hogy betört egy vastag ablakot, ami a szobaajtókon van...
A UPC-n meg van...
Az én Kisfiam oda van a TV-logókért, az én mobilom ezzel van tele, mert fel kell venni videóra, ugyanis pl. a német RTL-é minden évszakban, ünnepkor változik, szóval fel kell venni, és utánna megállítva a képet, lefényképezni a mobilommal, és egész nap nézegeti,ha itthon van...
Szóval a TV-csatorna logók, reklámok, és a sorozatok betétdalaiért odavan, és elkapcsolni sem szabad addig, még akkor sem, ha egy másik csatornán éppen olyan van, ami érdekel, mert akkor őrjöng, és olyan dührohama lesz, hogy mentőt kell hívni...
De ahogy belegondolok, a régi Családi csatornát, ami most gold, sem csökkenthetem, mert akkor nem lesz benne a Hallmark, és azért is oda van...
ÚGyhogy ez van...
Hatezervalamennyi, ha megállíthatósat választottam volna, akkor 9ezer körül lenne havonta, és ez egy évig a csökkentett, kedvezményes összeg...
És nem csökkenthetem a tarifát, mert a még előtte beköttetett UPC-m hűségelőfizetés alatt van, az is még kb. egy évig...
Nekem is digitális médiaboxom van a UPC-től, de arra nem telik, hogy a megállítóssal még párezret kiadjak...
Amikor telepítették, mondtam is, hogy van videó, így nem kell megállítani, és felvenni...
Én úgy szoktam csinálni, hogy a Barátok közt-öt veszem, a Jóban rosszban-t nézem, amikor vége van, akkor elindítom a BK felvételt és sokszor utolérem a felvétel nézését a élő műsorral.
Az a "megállítós, apa kezdőőőőőőőődik" készülékem van. Az a tök jó benne, hogy amíg veszi a BK-t a végéig, addig nézhetem az elejétől.
Rendes videóval ezt nem lehet megcsinálni.
Nem tudom mi értelme volt ezt így megvariálni a csatornáknak, mikor ma már minden háztartásban van videó és fel lehet venni.
De a konkurens csatornák szándékosan tették ugyanarra az időpontra, ez más műsorokkal is így van, általában...
Pl. amikor szoktak lenni pl. kvízműsorok, stb..., mind a kettőn ugyanúgy egyidőben volt mind a kettő...
Nekem nincs dvd-m...
Csak videóm...
Hát igen, mert a TV2-n a Jóban-roszban egy időben van a BArátok közttel, és vele egyidőben megy 3.-ként a Storyn a Dallas, amit imádok, és anno...is imádtam, jó kis amerikai sorozat...
Aztán a TV2 megy videóra, majd a Dallas- és az RTL-KLUB közt váltogatok, amíg megy a TV2-n a másik, aztán,ha vége, akkor átnoymom a felvételt azRTL-KLUB-ra...
Úgyhogy "jól" megoldották a konkurens csatornák, hogy egyidőre tették a kettő sorozatot...
A BArátok közt nagy részét már hetek óta nem láttam...
És cask a Jóban-rosszbant lehet viszanézni a neten, a másikat nem...
Meddiiiiiiiiiiiiiig???? Nem mondod? Őszig rég elfelejtem, hogy miről volt szó.
Végül is, nem árt egy kis szünet nekünk sem.
És akkor most "izgulhatunk", hogy mi lesz Pongrácz dokival ott a földön fekve hetekig. :-))))
Na, de minek kellett ezt a gyermeteg szerelmi dolgot beleszőni Klári és a kissrác (nem jut eszembe a neve) között?
Igen, aminek szövődményei lesznek.
Meg olvastam ezt is: "A cselekmény fokozatosan áthelyeződik a kórházból más helyszínekre, így a főszereplője már nem feltétlenül főorvos lesz."
Pedig Pongrácz dokit kiírták :(
Lenke, Ádám, Dávid, Klári, Niki után ő lesz a következő távozó.
az egyik főfő szereplőt nem szokás, csak amennyiben saját kérés.
egyelőre nem adják a sorzaot hétfőtől, a szokásos nyári pihi, majd valamikor folytatják, a nyáron, vagy őszel :DD
ez lesz a minden csoda három napig tart esete.
Na de ha azt vesszük és mondjuk Margitot nem veszi rá sehogy Iboly a jelenlétre, akkor ma már Ők házasok, hogy meddig, az kérdés.
Egy jó házasságot szerintem sem a gyerek tart ösze, akkor már régen rossz.