Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
2011.06.14. kedd
Kardos hiába próbálna békülni Margittal a történtek után, de nem jár sok sikerrel. Közben Fanni a felismerés hatására nem bír uralkodni magán, ismét elájul a kórházban. Szilvia nem tud szabadulni Szlávik emlékétől…
2011.06.15. szerda
Fanni végzetes döntést hoz, nem kegyelmez Konrádnak. Közben Kardos próbálja meggyőzni Margitot, de ő nem békül. Szlávik hőstettét ünnepli Csillagkút, Böbe azt javasolja az állás nélkül maradt rendőrnek, magánnyomozóként boldoguljon…
2011.06.16. csütörtök
Konrád mindent bevet, hogy meneküljön a szorult helyzetből, megkéri Fanni kezét. Margit elköltözik Kardostól és ideiglenesen Viktornál rendezkedik be. Közben Kristóf követi öccsét, aki újra Agárdiékhoz rohan…
2011.06.17. péntek
Kristóf számon kéri öccsét, de Gergő tovább hazudik. Ági egyre jobban behálózza Kardost, akit Bea próbál észhez téríteni. Konrád kilátástalannak tűnő helyzetében már csak testvérében bízik. A Parancsnokot Nándi keresi fel Richárd megbízásából…
2011.06.20. hétfő
Kristóf egyre jobban emészti magát és elhatározza, végére jár Agárdi állításának. Margit Szigeti doktornak önti ki a szívét és egy utolsó kísérletet tesz a Kardossal való békülésre. Közben Konrád utolsó kétségbe esésében az alpolgármesternél is bepróbálkozik, hogy megtarthassa igazgatói posztját…
2011.06.21. kedd
Péter egyetlen esélye, ha egyhangú döntés születik. Roland szavazata nélkül nem lehet igazgató. Közben Gergő és Kristóf Józsi segítségével próbál közelebb jutni a megoldáshoz. Margit bevallja Szigetinek, végleg szakított Kardossal…
2011.06.22. szerda
Margit és Kardos között a szakítás óta sem csillapodik a feszültség. Közben Böbe családi nyaralás után kutat az interneten és véletlenül lefoglal egy utazást. Péter meglepő döntésre szánja el magát Konrád lemondása után, nem kis meglepetést okozva Alexának és a kórház többi dolgozójának…
2011.06.23. csütörtök
Szigeti Margit védelmére kel Kardossal szemben. Bandi testőrként debütál a legendás Rocksámán oldalán. Böbe bálványozza férje megbízóját. Közben Péter kellemetlen hírekkel szolgál Rolandnak. Konrád végzetes lépésre készül…
2011.06.24. péntek
Kristóf tervei szerint egy nagy családi vacsorán leplezné le az igazságot. Közben Margit sikeres mentős vizsgát tesz és elhatározza, teljesen új életet kezd. Betty nehezen bírja új feladatainak betanulását is. Roland élvezi a helyzetet. Konrád pedig egyre közelebb kerül céljához…
2011.06.27. hétfő
István vallomása teljesen felborítja a Halász család életét. Betty sem boldogul új feladatával, így kénytelen Rolandra támaszkodni. Kardos is padlóra kerül, mert rájön, Margit összejött Szigetivel. Közben Konrád Budai sikeres műtéte után ismét próbál információhoz jutni…
2011.06.28. kedd
A Bodolai család Bandi nélkül indul nyaralni, mert Bandi a Rocksámán mellett dolgozik. Közben Szilvia hiába próbálja nyugtatni Kristófot és újra kapcsolatba lép Szlávikkal is. István a családi dráma mellett nem múló köhögését végre kivizsgáltatja…
2011.06.29. szerda
Szlávik kiönti szívét Müllernek, a nyomozó nem tudja, mit kezdjen Szilvia megkeresésével. Konrád egyre durvább eszközökhöz nyúl, hogy szóra bírja Budait. Kristóf felkeresi Agárdit, hogy még többet tudjon meg édesanyjáról. Közben Betty egyre többet gondol Tamás atyára…
2011.06.30. csütörtök
Betty hiába kéri meg Pétert, hogy adja vissza Rolandnak a kórház gazdasági vezetését. Apa és lánya között hatalmas veszekedés kerekedik. Ági tovább mesterkedik, hogy csőbe húzza Kardost. Közben Konrád fontos információkhoz jut…
2011.07.01. péntek
Szilvia összehívja a családi kupaktanácsot, hogy döntéséről tájékoztassa szeretteit. Ám István is nagy bejelentésre készül. Közben a kórház Péter igazgatóságát ünnepli, amikor váratlan vendég érkezik Bettyhez, de senki sem sejti, hogy a nagy boldogság csak pillanatokig tarthat…
Egyetértek
Kardost nagyon nem bírom
Rem. Margit véglegesen otthagyja és összejön Áronnal
attól függetlenül nem Müllertől volt a pénz, hanem Szilvától ... azért is hagyta ott a Macsekban, hogy a "Többi a maguké ..." :D
nah ... visszanéztem a tegnapit ... hát ... szegény Áron ... szegény Margit ... Kardos meg ... dögöljön meg :@ Ágival együtt :@
Ezzel a valós életben az a baj, hogy sajnos így csinálják.
Ismeretségi körömben volt hasonló eset, mindig mondtam a fiamnak mikor nőni kezdett, soha, senkivel a családon és a barátain kivül ne beszéljen meg olyan problémát, ami foglalkoztatja.
Elmeséltem az illető srác esetét.
Ugyanis mindig ki tudják szúrni, ha egy fiatalnak otthon nincs rendben minden :(
És meséltetik, baráti gesztusként meghívják egy üdítőre, hasonló. Ennyi elég is ahhoz, hogy lassan magukhoz édesgessék. Mire észbe kap, már nincs visszaút :(
Ezért van Gergő alakja így megformálva.
Figyelmeztetés.
jó, hát Zoli egyértelműen hibás...:D én Margit helyébe előbb otthagytam volna.. nem szó szerint, de látszólagosan mindenképp,hogy észhez térjen..
úgy értem nem a másik pasihoz megyek, hanem mondjuk elkötözöm 1 barátnőmhöz, amíg észhez nem tér.. ha nem tér, akkor egyértelműen vége, ha meg igen, akkor a ribi repül és folytatódik a boldog családi élet...:D
persze.. sorozat, amit előre megírtak,leforgattak, úgyhogy tök mindegy mi mit gondolunk... :D úgyis az lesz,amit a rendező megálmodott..:)
szerintem semmi sem egy emberen múlik tisztán. Ági még érthető is, hogy családot akar, és végül is, "készen van": van már gyerek, ott a jó pasi...inkább Zoli a barom, mert 1. nem védte meg Margitot, hanem még vele veszekedett, 2. hagyja magát elcsábítani
én remélem, h Margit jóóól összejön a fiatal dokival ;) helyes is, aranyos is...legalább van egy jó éjszakája ;) aztán, ha több lesz belőle, az se baj.
(persze könnyen beszélek, ez csak egy sorozat...a valóságban egy házasság komoly dolog)