Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szerintem ez azért ment le hamar ,mert még nem volt beépülve ez így pont jó volt ennyit szaladtam fel mióta nem nagyon figyeltem oda!
Köszi,egyébként én is meglepődtem!
nálam is látják milyen eredményeim vannak és ,hogy nem haldoklok,de mégis jártatják a szájukat,hogy rákos leszek ennyi olyan kajától amiben nem is tudhatom mi van,hogy így fogyok tőle.
Na hát ennél nagyobb marhaságokat is mondanak,de ez csúcs
Előbb-utóbb nekem is be kell vállanom 1 hetet, ha így folytatom! :-DD
Na, majd meglátjuk! :-))
Csatlakozom!
A ló velem is elszaladt kicsit, és már lassan meg kell fegyelmeznem, hogy álljon le! :-))
Úgy érzem, most kezdek kimászni egy kissé depis időszakból, ami remélem visszahozza a fegyelmezettségemet is! :-)
Hajrá mindenkinek és sok sikert a lovak megfékezésében! :-))
El kell most már olvasnom nekem is! :-))
Megnézem majd ezt a linket is! :-))
Linike, szerintem a pici gyerekekkel mozogsz Te eleget, nem félek én attól, hogy egész nap hagynak ücsörögni, heverészni. :-))
Biztosan lefárasztanak (jó értelemben), és ez elegendő mozgás lehet egy ilyen jól összeállított étrend mellett! Nekem is mozgás nélkül ment le a 21 kg! :-)
Koncentrálj rájuk mindennap és képzeld el, hogy már megkaptad azokat! Fontos, hogy a jelenben legyen, mert akkor úgy megy ki a jel!!! :-))
Szólj, ha van eredmény! :-))
Szia!
Már megijedtem,hogy leléptél.Gratulálok rengeteget adtál le és szépen mennek le a kilóid.Nemsokára már csak a súlytartásra kell figyelned!
Ezt hogy szedted össze?Vagy még ami rajtad maradt?
Igen bizony a muszáj nagy Úr,de nekem most nagyon izlenek a kaják próbálj ki több félét főleg a nyári ételek nagyon finomak,ha ennyire nehezen fogsz akkor neked muszáj a kalória mellett a szénhidrát bevitelt is figyelni a neten sok kaja mellé írva van én is abban a cipőben járok,hogy muszáj minél alacsonyabb ch bevinnem ,mert megdob minden más.
Nahhh szia mindenkinek ujjaknak és regieknek
Csak annyit akarok mondani hogy nem adtam fel csak egy kicsit elttuntem a nyáron de Ma reggel megmertem magamat és láss csodát mar a 80-as klubba léptem mert a mérleg 87,4kg ot mutatott. Milyen távolinak tűnik amikor meg130 kg ot mutatott, mindenkinek kitartást és szép nyarat kívánok
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?