Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Én sem tudtam mi az és csak akkor tudtam meg amikor mindenki úgy regélt itt róla,aztán rendeltem és nagyon imádtam de most nincs majd szóvá tesszük!
:-)
Gratulálok! Akkor még hozod a formádat,most rád ne törjön az izomláz,ha tudsz magnéziumot szedj be!
Nem semmi szívesen veletek tartottam volna!
Szuper volt!!!
Kb. 280 km-t tettünk meg: kedden indultunk Székesfehérvárról (addig vonattal mentünk Bp./Kispestről) kisebb utakon át, majd Balatonakarattyánál kezdtük meg az utat a "Balatoni körút"-on, és ide is értünk vissza szombaton kora délután.
Az idő általában kellemes volt, bár volt egy napunk (csütörtök), amikor egész nap szakadt az eső, de ez minket nem tartott vissza, akkor is letekertünk 52 km-t (B.györök-Fonyód).
Egészen meg lehet szokni az esőben tekerést is, de azért szívesen kihagytuk volna. :-)))
Mindennap 50 km körül bringáztunk, csak szerdán húztunk bele jobban (100 km), hogy az északi part egyik végéről (B.kenese) eljussunk a másik végéig (B.györök). Ez volt talán a legforróbb napunk is, 30 fok körül lehetett, és csak a menetszél hűtésével lehetett kibírni, ami eléggé megterhelő volt.
A legrövidebb távot szombaton teljesítettük (30 km körül).
Az utolsó szállásunk Siófokon volt, ahová 14h körül értünk, így még jutott időnk strandolni is.
Mindenkinek szívből ajánlom!!! Aktív pihenésnek, kikapcsolódásnak kiváló! :-)))
Tényleg! A simában kókuszreszelék volt! De jó, hogy mondod!!! :-))
Nekem csak annyi maradt meg, hogy nagyon fincsi volt, és mindig bántam, hogy elfogyott az adag. :-DD
Gyerekekkel együtt még nem gondoltatok rá? Vagy egy kicsit később, ha nagyobbak lesznek?
Találkoztunk több családdal, akik szintén a balatoni körutat járták. Jó lehet úgy is.
Szia Jucus!
Örülök, hogy visszatértél!
Látom, Neked is "kellemes" nyarad volt, de azért bízom benne, hogy a rossz idő ellenére szép emlékekkel is gyarapodtál, nemcsak egy kevéske súlyfelesleggel! :-))
Majd együtt ledolgozzuk azokat a fránya zsírpárnácskákat, ne aggódj! :-))
Szia Mókusélet!
Ez biztos az izomépítés hatása miatt is van, ne csüggedj! Biztosan alakultál, formálódtál. Nem tudom elképzelni, hogy az súlyfelesleg lehet! :-))
Üdv. a klubban! :-))
Én is vágyom már rá! Majd ha ismét étrendet rendelek, keresni fogom és berendelem magamnak. :-)
Hűha, akkor azt gyorsan módosítsd jelen időre, mert mindig feltételes módban marad és örökre vágyakozás marad belőle!!!
Írd úgy, mintha már megkaptad volna és próbáld át is érezni, beleélni magad, és érezni a hálát, hogy benne/vele élsz, és már a Tiéd az a valami. :-))
Érdemes megnézni a Titok című filmet (YouTube-on is fent van magyarul), mert helyre teszi a dolgokat. :-)))
Húúú, de rég ettem már tápiókapudingot! :-O
Az az egyik gyengém lett itt, mióta eszem az étrendeket. Előtte sosem találkoztam vele. :-))
Igen, nagyon nem mindegy, mennyit várunk, miután egy kis plusz visszajön, mert ha még idejében észbe kapunk, simán leszalad.
Résen kell lenni, és akkor nem lesz gond! :-))
Combilag biztosan erősödtem, alakultam a balatoni körút alatt. Szerencsére nagyon jól bírtam az elejétől a végéig! :-)
Kb. 280 km-t tettünk meg 5 nap alatt. :-)))
Na az igen,azért valami norma rájuk ragadhatna ami nem ilyen deviáns,mert kicsit bunkónak tűnnek,szerintem legalábbis:Azt tudom,hogy bárki megszerzi a diplomát,sokaknak van akiknek nem tudom miért,de így van ez a jogsival is.
Neked 4van akkor te sportot űzöl belőle?:-)
Gratulálok,nekem ennyi eszem nincs!
Igen, a majd meg...
Bár állítólag, ami késik, az jön! :-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?