Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Én is úgy vagyok vele,ha nem veszem meg a 3liter nem iszom annyit itthoni teákból!
Egyébként én a méregtelenítő limonádét szoktam rendelni nekem izlik!
Sziasztok Lányok!
Visszatértem hozzátok. Vergődtem a nyáron, próbáltam a 90 napos diétát, kétszer is nekirugaszkodtam, de ugy látszik, ezt nem nekem találták ki. Én még a gyümölcsnap után is nehezebb voltam, mint előtte, pedig két mérlegen is mértem magam. Mivel nem akartam elhinni, h igy van, vettem egy uj mérleget, azt hittem rossz a régi.:).... de sajnos igy van! Forditva vagyok bekötve. Ugyhogy holnaptól megrendeltem először is a "C" menüt, hozzászoktatás célból, majd utána a ch-szegény menüt fogom rendelni. Ezzel ment le fél év alatt nekem 15 kiló, ugyhogy remélem most is lemegy még a "maradék" 15!:)
Na ja ,azt gondoltam,mert soknak úgy van,hogy csak lesek valóban nem vette-e a diplomáját :-).
Nekem az viszont húzós sulinak bizonyul amit priviben írtál nem tudok számolni....és ott asszem kell a matek is :-(
Szia! Ugyanígy vagyok, mint Te. Én sem vagyok soha szomjas. Nehezemre esik inni. Még a nagy melegben sem. Tudod mit szoktam inni szénsavmentes ásványvizet citromlével. Állítólag a citromosvíz is fogyasztó hatású. Hát a fene tudja. A Gastroyalos löttyök biztos jobbak, csak nagyon drágák én azért nem rendelem már. Már kész anyagi csőd. Én március óta ezek a kajákat is, de már "csak" ebédet szoktam rendelni.
Sok sikert kívánok a fogyásodhoz! Amúgy elárulod hány kiló vagy?
Nem ész kérdése, igazából úgy alakultak a munkáim, hogy "egy picit" mindig kellett tanulni, én meg nem tiltakoztam... Így csak lehúztam 11 évet a felsőoktatásban, én vagyok az az ominózus állatorvosi ló.:-)
Amúgy kulturáltságot nem adnak hozzá, én is el-elcsodálkozok embereken, hogy nem hogy diplomát hogy kapott, hanem hogy érettségizett le?
Köszi:-)
Megnéztem, nekem eléggé amerikai stílusú, ez kicsit visszafog... De rajta vagyok az ügyön:-)
Én újrázok jövő héten.
Most ezen a héten gyümölcsözök, amíg lehet, meg most van a szezonja is...:-)
:-DDD
Igen, az eredeti kókuszos volt.
De bírom a fejlesztett verziót is:-)))
jaj, de jó volt, még olvasni is:-)
örülök, hogy jól sikerült, és persze gratula is, nem semmi teljesítmény!:-)
Egyetértek veled!
Nekem is csak így megy,ha már a családnak főzök és nincs itthon Gastroyalos étel akkor magamnak már nincs kedvem összekutyulni valamit,meg számítgatni és választékosan főzni.
Én is így vagyok a legbiztosabb a dolgomban és tudok jól fogyózni!
Neked is nagy eredményeket kívánok még,ügyes vagy!
The Woman!
Köszi a vigasztalát, most "önerőből" fogyózom, de megvallom, nekem a rendelés a csucs. Akkor tudom igazán betartani a fogyókurát, amikor kihozzák az ételt, és azt eszem, amit kapok!
Remélem tudok még majd rendelni, mert nagyon szeretem azokat a kajákat amiket kapok. Én mindig a ch-szegény étrendet rendeltem, és nagyon szerettem/szeretem.
Mindenkinek jó fogyózást és kitartást, remélem még jövök majd és itt leszek Veletek!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?