Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Na, ezzel nem vagy egyedül! Nekem is vannak ilyen testképzavaraim. :-))
De ma ismét kellemes meglepetés ért, mert már megint úgy jártam, hogy 40-es méretet próbáltam, mert a mellem miatt az szokott kelleni, és az ma nagy volt, így a 38-as méretet kellett megvennem! Valahogy ezeknek a "problémáknak" nagyon tudok örülni! Ennél nagyobb bajom, gondom sose legyen!!! :-)))
Igen, én is abszolút így vagyok ezzel!
Teljesen ráálltam és megszoktam a rendszerességet!
Minden csak idő kérdése. Na, és persze a gyakorlásé... :-))
Oké, benne vagyok!!! Menni fog előbb-utóbb!
Főleg, ha még többen csatlakoznak hozzánk. :-))
Ügyesek, de biztosan alkati kérdés is azért... :-))
Párom amúgy sem az a fajta, aki gyakran benéz a hűtőbe és felfalja, amit talál. Úgy kell neki mondani, hogy ezt vagy azt egye meg, mert neki vettem vagy készítettem. Ha én nem figyelnék oda, talán ott rohadna meg a hűtőben! :-DD
:-DD Én is... :-))
Valahogy a múltkor egyből ez a kép villant be, amikor olvastam a soraidat! :-))
Komolyan?!?! :-) Ez jól hangzik!
Akkor valahogy összehozok egy ilyet magamnak a közeljövőben! Köszi a "bátorítást". :-))
Akkor biztosan most is eredményes lesz! :-))
Hajrá, hajrá!!! :-)
Én is szoktam javasolni a több folyadékot, de sokan a beléjük rögzült tévhitek miatt nem igazán vevők rá! :-(
De hát, az ő dolguk, én megpróbáltam... :-))
Nálam ég és föld a helyzet. Egyik pillanatról a másikra tudtam magam fegyelmezni. Csuda jó dolog, hogy egy elhatározás az egész és máris át tudtam rá állni! :-)
Nekem is már lötyög az a nadrágom, ami 3 hete még szűk volt! :-))
sziasztok!
Szeretném, ha segitene vki...
megrendeltem egész hétre az egyik menüt, de péntektől nem tudom átvenni. Ilyenkor lemondható még, kinek kell szólni, visszaadják a maradék pénzt?
10 kg felesleg van rajtam...ebből most 6kg szeretnék leadni 2hetes rendeléssel...többre most nem futja..:)
próbálok mozogni mellette, akkor talán hatékonyabb lesz...
Te mennyit fogytál eddig ?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?