Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Nálunk pedig otthon a párommal pont egy ilyen projekt van soron, mert én fogyok, ő pedig hízik. Igaz, őrá rá is fér, mert vékony testalkatú (bár izmos is ;-) ), de 65 kg a cél nála (170-171 cm magas), és az már rekordnak számítana! 64 kg-nál még nem volt több soha!
Érdekes, hogy amikor a 21 kg-os fogyáson dolgoztam, akkor is sikerült neki híznia, bár csak 2-3 kilót, de az is nagy szó! :-)))
:-)))
Én úgy emlékszem, az összfogyás, amit mi mindannyian produkálunk, az lenne egy embernyi súly, amiről szó volt, de lehet, hogy rosszul emlékszem! :-O
Az összsúlyba én is csak egynéhány kilót tudnék betenni! :-DDD
Igen, ez már a "veszélyes" kategóriába tartozik.
Nálam is ez okozott korábban egy kis "kilengést", "elgyengülést"! De én most ismét sínen vagyok, azt hiszem! :-))
Nekem is ki kell mennem egyszer pisilni kb. az éjszaka közepén, de az esetek 99%-ában simán visszaalszom!
Nekem az a "trükköm", hogy csak nagyon kicsit nyitom ki a szemem a fényben, épp, hogy lássak, csukott szemmel pisilek, aztán gyorsan vissza az ágyikóba! Így működik, próbáljátok ki! :-))
Szia Fuszulka!
Nekem szerencsére nincs (és nem is volt) ilyen problémám, és szerintem nincs sok köze a kajákhoz, italokhoz. Én már másfél éve eszem-iszom ezeket, és alszom, mint a kis angyal! :-))
:D
Hát írtam egy e-mailt a tv2-nek, hogy mire készülünk és tetszett nekik az ötlet és eljöttek megörökíteni a mi nagy napunkat. Jajj, egész nap vettek minket, nagyon jó volt.
köszönöm szépen, aranyos vagy nagyon.
Igen, mondják, hogy sok lenne már az a 10 kg, de szerintem nem...:D
Mi is szeretnénk gyereket és nem mindegy, hogy mire hízik az ember.
Szia Fuszulka!
Nem felejtettelek el még emlékszem rá,hogy írtál,de semmi ilyen tapasztalatot akkor nem írtál vagy csak most tűnt fel,hogy megint előjött és úgy érzed az éltrendtől?
Nekem ilyen problémák nincsenek sőt nagyon jól alszom!
Nem lehet ,hogy a holdtölte vagy valami más zavar be? Ez rendszeres?
Szia!
Szép ruhád volt a nyaklánc is nagyon jól állt,na meg az összes kép tetszik amiket megnéztem!
A hajad is nagyon jól sikerült!
Sokat fogytál nagyon az tény én soknak ítélem meg a 10kilót,de te látod magad én is úgy vagyok vele,hogy soknak tartja más a még 5kilós leadási szándékomat,de szerintem lenne honnan lemennie,főleg,hogy gyermeket tervezünk jövőre megint! :-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?