Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

5652. Sally88 (válaszként erre: 5650. - Caca31)
2011. febr. 4. 11:14
Úgy van!!!
5651. eszterxx
2011. febr. 4. 10:47
Bukovina, a centinek akármit irhatsz, soha, senkit nem fog érdekelni, ezért felesleges várnod :-)
5650. caca31
2011. febr. 4. 10:18

a meregtelenito limonadet azt felkenhetik a hajukra en is tudok itthon citromos vizet csinalni

ennyi

5649. bukovina (válaszként erre: 5623. - Eszterxx)
2011. febr. 4. 10:04

Köszi Eszterxx! Tényleg nem jár a hírlevelük. Tudtam én, h valami hibádzik...!!!

Na de majd otthon megmérem a centijeimet, mert mindenféle adatot kérnek.

Jó reggelt Mindenkinek! És kitartás a mai napra. Péntek van!!!

5648. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5642. - Zsó55)
2011. febr. 4. 09:53
Zsó! Várj még egy kicsit, biztos válaszolni fognak, de szerintem nagyon sok kérdés megy be nekik! Nekem is válaszoltan annó!
2011. febr. 4. 09:51
Eszter! - Igen lehet, h én is megpróbálom, de egyébként a ch-szegény kajánál drágább!:(
2011. febr. 4. 09:50
- Egyébként nekem is az volt az érzésem, h azért nem rakják még fel a 7. hetet, mert valamit kitalálnak, érzik Ők is, h igy eléggé gáz, félnek tőle, h sokan lemondják, vagy legalábbis olcsóbb menüre cserélik.
5645. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5643. - Caca31)
2011. febr. 4. 09:49

Szia Caca!

- Gondolom nagyon bosszantó lehetett a kiömlött kaja! - Ne is mondd!:)

A formabontó uj ára sulycsökkentő tea, és méregtelenitő limonádéval együtt 2600 Ft.

5644. eszterxx
2011. febr. 4. 09:27

Szia Caca,

Hát, nem semmi napod volt, az biztos! Szállítóval beszélgess egy kicsit, érdekes, hogy sokan nem kapjátok meg az ujságot. Én is néztem, hogy nem merik feltenni az új étlapot, nehogy összehasonlítsunk. Kiváncsi leszek, hogy mi lesz a véleményed, ha látod is a csodakapszulás-csodaáras újságot, nem csak tőlünk hallasz róla...

Jucus, én a helyedben tuti, hogy holtpontoznék! Azért te már jó régóta állsz, ez igy nincs rendben. Illetve rendben van, csak erre találták ki a holtpontot. Én szerintem még egy hetet várok, aztán jön a holtpont kúra, mert egyrészt úgyis szerettem volna kipróbálni, másrészt az megfizethető maradt.

Viszont ma átléptem az aranykártáysok közé......ez is milyen butaság egyébként, örülök én a 3% kedvezménynek, csak nem esik jól a lelkemnek, hogy felhívják rá a figyelmet, hogy már negyed millió Ft-t elköltöttem náluk :-(

Ja, visszatérve Mariannra: gondolom, neki is most jöhetett el a kritikus 3 hónap, amikor alig bírjuk, mert gyanús, hogy hetek óta ennyin áll a súlya, a gastro honlapon pedig semmi, de semmi nincs róla. Persze, mióta játszanak a menük modelljeivel, azóta én sajnos semmiben nem bízok :-(

Ez most egy ilyen hét, úgy tűnik, nehezen teszem túl magam rajta. Még keresem a megoldást, mert havi 140 csak a mi kajánkra már tényleg nem tartható.

(az IPhone-ért pedig gyenge irigység......már sokat gondolkodtam rajta, de amíg itthon vagyok, addig sok értelme valljuk be, nincs...)

5643. caca31 (válaszként erre: 5596. - D6d0a67fc0)
2011. febr. 4. 09:16

koszi az infot kedves jucus

es ez a formabonto 2200 az gondolom italcsomag nelkul igaz?

es mennyi itallal eggyutt????

mert nekem meg most sincs ujjsagom mert nem hoz azt a szallitot is megrancigalom egy kicsit

5642. Zsó55
2011. febr. 4. 09:11
Ahogy tanácsoltátok a pajzsmirígy alulműködésem kapcsán kértem tanácsot a dietetikusoktól, de sajnos eddig nem jött válasz.Ez eg kis csalódás.
5641. caca31
2011. febr. 4. 09:10

tegnap volt egy napom

azt hittem megorulok

reggel kelek bepakolom a taskamat erre valamelyik doboz nincs rendesen lezarva es kiomlott valami trutyi a taskamba, mar majdnem lekesem a vonatot, taskat kipakolni, kitorolni es visszapakolni, aztan persze elertem a vonatot es amikor jon az ellenor akkor veszem eszre hogy a penztarcam otthon maradt az asztalon mert ugyebar a gstroyalos doboz folyt....

nahh akkor egy fel ora gyonas a kallernak hogy ugyan ne buntessen meg 90 eurora mert van nekem berletem csak otthon felejtettem,

nahh mondanom sem kell hogy hazafele ugyanez szerencsere a parom kihozta az allomasra a penztarcamat mert o epp aznap nem dolgozott,

aztan a munkahel;yemen pedig eloveszem a kis okos telefonomat es a draga ki Iphone nem mukodik semmi reakcio softwer hiba

nahh de legalabb az estere meggyogyult es akkor olvasom a hozzaszolasaitokat

ki vagyok fel vagyok haborodva

es ez turhetetlen :))))

de legalabb ledobtam 20 kilot

es meg hogy mariann el van tiltva en 4 honap alatt szabadultam meg 20 kilotol, de lehet meg tobbtol is mert az elso harom hetben nem is mertem meg magamat, csak utanna dokumentaltam az egeszet

nahh bocsi ha tul sok voltam

5640. Zsó55 (válaszként erre: 5579. - D6d0a67fc0)
2011. febr. 4. 09:10
Ez szerintem szép eredmény, gratulálok!
5639. caca31
2011. febr. 4. 09:02

neztem a honlapjukat de meg nem mertek feltenni az uj menut

hmmmmm

felnek tolunk

5638. caca31
2011. febr. 4. 09:01

nahh hat csajok olvastam a hozza szolasaitokat es nem nagyon orulok neki de egybol 200 ft-t emeltek

kellene irni egy jo kis levelet

es szerintem majd magukhoz ternek ha az emberek elpartolnak aztan ra egy par hetre majd latni fogjuk hogy lessz az akcio meg minden, ezek hova gondolnak plane most mikor mindenki szar helyzetben van gaz szamla meg ilyenek meg minde, okes en befogom a szamat de akkor is, nahh most emeltek a fizumat aztan az meg elmegy gastroyalra fasza mi?!?

nahh mindegy es nagyon remelem hogy olvassa valki oda benntrol marmint toluk ezeket a forumokat es reagalnak valamit

varazskapszula mi?!?

mi ez itt A Harry Potter vagy mi

Expecto Patronum

ideges vagyok

Eszter elmehetnel josnonek :)

5637. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5636. - Eszterxx)
2011. febr. 4. 07:58
Eszter! - Jelen esetben én boldog lennék, ha egy hét alatt -40 dkg lement volna! Én ezen a héten minden nap mérem magam (ellenőrzöm a mérleget!:) és 10 dkg mozog ide-oda. Az Istennek sem akarok lefele menni!
5636. eszterxx
2011. febr. 4. 07:50
nekem is leállt a fogyás, fránya mérleg nem akarja, hogy elmondhassam, -20 kilo, ezért stagnál 19,5-nél. Mult hét óta 40 deka, ami lement, de az is imbolyog.....jövő hétfőre rendeltem egy italcsomagot, kényeztetésként :-)
5635. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5634. - Edelweis)
2011. febr. 3. 19:54

szia Edelweis! - A kapu.hu-n olvastam!

Milyen szerencse, h engem nem fognak letiltani a további fogyástól, igaz engem nem kisér figyelemmel a Gastroyal!:)

Te meg látod magadtól függeszted fel ezt a gyors fogyókurát, nehogy megártson!:)

5634. edelweis
2011. febr. 3. 18:50

Hello!

Jucus, hol olvastad a Mariann eltiltását, ha Őt 5 hónap alatt -22 kiló miatt eltiltják, akkor engem is el kellene tiltani, 3 hónap alatt -17,9 kg.

Eszterről nem is beszélve. Eszter remélem, hogy ezzel a kis megjegyzéssel -amit perce viccnek szántam - nem hergellek.

Na akkor pont jó, hogy 2 hétig nem rendelek kaját. Csak vissza ne jöjjenek a kilók, figyelnem kell.

5633. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5629. - Eszterxx)
2011. febr. 3. 17:45

Eszter! - Most még a 6. hétre megrendeltem a B/3-at, meg hétfőre a formabontót (mert egy kedvenc kajám van benne!) Utána ha jövő héten nem indul el csütörtökig, akkor lehet, h megpróbálom a holtpontot. - Csak elindulok már!!!

- Hogy állsz az éhséggel?

- Próbálj meg megnyugodni, tudom, h most minden összejött neked, de kényeztesd most magad egy kicsit, hátha jobb kedved lesz!:)

5632. dugozsu (válaszként erre: 5631. - Simonivi)
2011. febr. 3. 16:14
hát én sem:(
5631. simonivi
2011. febr. 3. 15:47
Én meg nem is kaptam újságot...:(
5630. eszterxx
2011. febr. 3. 15:45
vagy esetleg csodabogyó? :-) meki zsírégető lisztből???? ahhhh, vérlázító szerintem az új étlapjuk. Olyan, mintha nem is arról szólna, hogy próbáljon meg az ember életmódot váltani. Na mindegy, nem morgok tovább......
5629. eszterxx
2011. febr. 3. 15:43
nem csodálom! De hátha most! Én megpróbálnám a helyedben a holtpont kúrát, azt irják, hogy 1-2 hét stagnálás esetén....
2011. febr. 3. 15:33
- Ja nekik! - én nem bánnám, ha nem lenne ilyen ideális!:)
5627. eszterxx
2011. febr. 3. 15:32
Látod, Jucus, a tied az ideális!!!!!!
5626. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5625. - Sally88)
2011. febr. 3. 15:22

- Na még kiderül, h én nagyon jól fogyok! (vagyis nagyon jól nem fogyok:)

A kapun olvastam ma!

5625. Sally88 (válaszként erre: 5624. - D6d0a67fc0)
2011. febr. 3. 15:12

Na ez komoly!!

Amúgy vicces, de pont tegnap beszéltem a dietetikus ismerősömmel, és mikor elújságoltam neki, hogy november eleje óta 9kg-t fogytam, egyből azt mondta, hogy az nagyon sok. Bár róla tudom, hogy a lassú és biztos fogyás híve, de azért meglepődtem. Mindenesetre én jól érzem magam így!

Amúgy hol olvastad?

2011. febr. 3. 15:08

- Olvastátok, h Falusi Mariannt eltiltották a további fogyókurától, egy hónapig nem fogyózhat, mert tul gyorsan fogy, 22 kilót fogyott 5 hónap alatt, és ezt 6 hónap alatt kellett volna.

- Na engem nem tiltanak el, h sokat fogyok!:)

5623. eszterxx (válaszként erre: 5622. - Bukovina)
2011. febr. 3. 13:36
Bukovina, ne felejtsd el, hogy a hírlevélre is fel kell, hogy iratkozz, csak akkor leszel klubtag!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook