Játék a betűkkel! (fórumjáték)
lakatos,inas,lakat,lakta,lak,akta,atka,akt,alak,ala,alt,al,a,sas,akit,aki,toka,tok,oka,oki,ok,int,nos,noa,tik,ti,Tina,Anti,sokat,sok,lokni,olt,ont,kint,kit,ki,kiolt,kiont,Tas,sisak,kas,kos,kil,tol,kitol,lakni,tankol,tank,katona,alkati,alkat,akin.
jelmezkölcsönző
szer, szerszám, szerszámos, szám, számos, doboz, dob, mos, már, ár, Szob, bross, Zoom, mer, Somos, soros, sor, szorás, ás, ász, száz, szesz, szem, szár,
lakatosinas
be,betű,betér, betérő,becserél,becserélő,el,elő,eső, es,tű,tűr,tér, tél,tő,te,tűs,tő, től,űr,csűr,cser,cső,re,él, élő,ér,és,lé,lő,lét,őr,bő,Bécs,Bős
szerszámosdoboz
méreg, és, tél, télen, mér, mért, rég, régen, télen, még, méter, tétlen, tét, rét, ét, én, ér, sért, tér, Elen, Etel, étel, lét, mérges, gém, gén, sete, mén, te, ne, nem, se, sem, le, néger, egér, rege, tele, telem, net,
betűcserélő
ad,ráz,zár,sár,sára,széf,kész,szék, fészek, darázs,fék,fér,far,fák,fás,ráf,árad,fárad,szárad,
méregtelenítés
motor, kerék, pár, tor, mák, kérek, kér, Po, kor, kár, pék, mér, mérek, mért, tér, már, mer, ár, át, okker, rom, kértek, kotor, rom, orom, korom, krom, él
darázsfészek
kromoszóma,szám,szó,kosz,kor,koma,kóma,rom,Róma,roma,ma,korom,szor,szór,szár,szák,szász,szósz,króm,orom,orosz,móka,Makó,
motorkerékpár
jelentős,jelent,jelen,le,el,len,ős,eb,be,tő,te,tejel,tejes,jeles,jele,jel,sejt,sej,nős,nő,lenő,tele,se,eső,elő,ellő,lelő,lel,bele,benő,seb,eljő,jő,net,
kromoszómaszám
sok,ok,kos,csokoládé.torta,áld,lát,tál,láda,lé,él,dal,dér,lét,doktor,tart,tor,ék,tarol,old,oldat,told,okol,csak,csoda,oda,kád,kér,rét,tok,
legjelentősebb
él, lé,lekvár,vár,vándor,vándorlás, ás,leás,válás,elás, el,sál,
csokoládétorta
díj,kioszt,osztás,oszt,ás,kis,ki,iksz,szik,szák,zsák,íj,kos,sok,tojás,táj,ász,szád,szidás,szod,id,koszt,tok,jász,sás,oki,ok,
lélekvándorlás
kamara,erdő,mar,kamra,karma,redő,ma,dőre,
díjkiosztás
emlék, verseny, vers, verse, vér, vére, véres, vérem, verés, és, vés, emel, vese, lék, ver, verem, nyes, lé, kél, vél, ere, Emese, Elek, Kele, Kelemen, kever, elme, kém, kér, vény, kén, kénes, kenés, érem, én, ér, mér, rém, kés, kése,
Kamaraerdő
tele,telefon,el,le,fel,fon,fen,len,fék,teflon,fül,fék,fél,él,élet,fészek,készülék,kész,készlet,széklet,kosz,készen,készül,ész,kéz,szék,szél,szét,ék,éke,ékes,kék,él,kés,kése,kéz,télen,tél,étel,étele,keze,kél,kelet,telek,eke,ül,ült,szül,szült,szünet,tünet,üzen,
emlékverseny
szer, szeren, Szerencs, szerencse, szerecsen, szenes, szekér, szekeres, kerék, kérek, kecses, kerek, ser,Seres, szék, kék, kér,csen,kéz, Encs,Cseke, kecske,
telefonkészülék
hiper, aktív, akt, ív, kar, ha, per, pert, ti, hat, hív, rak, kar, kert, kerti, vipera, kap, vak
szerencsekerék
hang,hangos,posta,tapos,has,sah,tag,taps,tanga,apa,hat,tag,pang,hatos,
hiperaktív
kereszt, rejt, rejtvény, vény, eresz, ereszt, retek, kert, keret, kéret, kér, szeret, éj, szer, szerek, szék, szekrény, ét, kérte, rés, tér, tesz, ér, ere, vér, ver, ejt, ezt, ere, eke, erény, erek, kerek, kérek, retesz, rekesz, szekér, ék, kés, két, teke, teker, tét, tette, tétje,
hangposta
keres, kereszt,keresztre, keres, keret,kertes,keretes, ere, ereszt, eresz,ejt, esze,ezt,Eszék ,én, rejt, rejtvény,rest,rét ,szekér,szent,szentszék,szer, szék,teker,tekert, tekerte, tej, tejet, teszt,teve, tér,tény,tere,vén, vény,
betűcserélő
nap,fagy,ás,átkoz,átok,át,kos,fagyos,fos,fonat,fon,ok,agy,agyon,top,toka,tok,fás,fa,a,posta,szák,szán,szak,zsák,gyász,kan,kas,kápa,páka,pánt,pont,ton,koszt,kosz,kása,fagyás,fogy,sánta,nagy,oszt,azt,az,fogat,fogta,fog,fázok,nás,nász,fát,poszt,ásta,ásat,foszt,ázok,
keresztrejtvény
szem, szempilla, spirál, szil, szel, szeparál, szál, száll, Szilas, epillál, el, Ella, mell, más, messzi, mise, mára, pilla, pille, pasi, pasim, Pál, Pali, pali, pimasz, Imre, Imi, is, iszap, lesz, lám, lila, lilás, lep, lepi, láp, apás, sál, pir, REM, RAM, rám, riszál, ál, áll, állam, állsz, áram, ár, árpa
napfogyatkozás
kompromisszum,készség,kész,komp,rom,is,ég,por,porosz,orosz,rum,kép,ép,ék,ész,és,szék,szép,még,mész,kor,komor,ok,kém,mi,mik,mikor,isszuk,piros,poros,koros,szoros,muki,rop,ropi,komi,ér,ég,szop,szopik,szor,mér,mérés,égés,szirom,szérum,komisz,kumisz,kuki,iszok,iszom,piszok,prém,prémium,rumos,
szempillaspirál
elme,emel,elem,egy,eme,emez,elmegy,lemegy,eléget,leéget,éget,étel,élet,élt,éel,elé,megye,megy,intézet,intéz,inté,int,gyógy,éti,éli,él,lé,le,el,ét,te,ti,mez,net,tétel,letét,tó,in,ni,ezt,ez,tetéz,telt,teli,téli,nitt,megég,leég,elég,tele,tény,léy,lény,gyón,nézet,nézi,néz,lenéz,elnéz,mente,ment,elment,lement,menet,mente,mint,min,mit,mi,meggyón,leint,lenézi,elnézi,lenézett,nézett,elintéz,elegy,tegye,lét,tél,gén,géz,inez,ón,zen,megélt,megél,leélt,elélt,elél,leél,ló,ól,megint,meg,még,lég,gél,móni,tegyél,
kompromisszumkészség
FOLYT.rossz helyre katt.!
szelet,gén,gének,betelt,betölt,megtelt,megtölt,megölt,megölte,megöltem,mögött,mögötte,
tétel,étel,étek,szén,szene,szenet,szélek,szelek,leszek,keleszt,kelesztés,lé,lék,léke,
léket,él,éles,élem,elém,elem,öntelt,öntet,bök,bökés,bökése,bökésem,kés,kése,késem,szemet,
mese,mesél,mesélt,mesélte,meséltek,se,géz,egész,egészen,beönt,beöntés,leönt,leöntés...
elmegyógyintézet
1.jelentés
2.MEGKÜLÖNBÖZTETÉS
meg,külön,különböztet,különböztetés,és,ön,önt,ül,ült,ültet,ültetés,megül,megöl,ülés,ülése,köb,
köbön,öntés,öntöz,önös,ökle,köt,kötés,kötése,kötésem,megköt,megkötés,leköt,lekötés,nem,neme,ez,
kül,özön,ették,ketté,ment,mentés,mentése,be,betét,bökte,bökés,köz,közte,közbe,közben,ezt,tesz,
bent,köztem,seb,sem,kém,kéme,késtem,lekéste,lekéstem,teke,tök,töke,tökös,tölt,töltés,teszt,
te,tetem,temet,tegez,tegezés,kel,kelt,keltet,keltetés,kelés,késel,késelte,késeltek,zene,zenét,
zenés,szét,szék,széke,székel,széket,széklet,szeg,szög,szül,szült,szülte,szültem,szem,tesztel,
szeme,szemét,szembe,szent,szentül,Szentes,ken,kent,kente,kentem,kenés,kén,kénes,gém,gémes,
zsemle,zsémbel,sül,süt,sütés,sülés,köszönt,lüke,lét,léte,tél,télen,élen,len,lent,élet,éltes,
éltem,megél,megélte,öl,ölt,ölte,öltés,öltése,ölbe,ölben,öleb,ölebe,ölebet,békül,béke,éke,ékes,
éket,béget,ég,elég,leég,ege,eget,éget,égetés,égetem,égetek,még,mész,meszel,szel,szél,szele,
szeltem,széle,szele
világ,örökség,vág,örök,ökörség,ökör,kér,élt,ért,ér,ét,ég,lék,lég,gél,rég,kél,kés,sérv,és,vés,vér,vél,vég,ál,ég,ár,rá,rág,vár,vás,sáv,sár,kár,rák,srég,kör,
jelentésmegkülönböztetés
el,le,elő,első,elsős,ős,őse,esős,eső,esés,segély,esély,ég,égő,leég,lég,élő,nyél,nyeles,nyújt,nyújtás,nyel,nyelő,nyelt,nyes,nyeső,nyáj,neje,új,jel,jeles,jég,jeges,jő,nyál,nyáj,gúny,ás,sás,sál,sejt,sejtő,sújt,új,táj,
világörökség
tenger,biológus,bio,lóg,só,se,rigó,beteg,eb,ne,ni,geg,bel,bele,tó,ló,gól,ti,is,int,olt,Oli,Eri,bent,logó,bor,bór,gebe,lebeg,
elsősegélynyújtás