Játék a betűkkel! (fórumjáték)
be,eb,vásár,sár,ár,rá,vásárlás,ver,vár,sál,ál,sáv,ásás,ássál,válás,les,láb,bál,
iskolakezdés
sport, csarnok, csarnokban, sportban, ban, por, port, csak, Tas, sort, sor, spa, csapat, bak, bor, basa, kan, kor, kora, kos, porban, csap, apa, Span, posta, csoport, para, parancs,
bevásárlás
KÉP,KÉPI,PÉK,GALÉRIA,RIA,LIA,LÉG,LÉGI,GÉL,LIGA,AL,ALI,LÉ,LÉP,RÉG,RÉGI,PARA,APA,ALGÉRIA,KAP,KAPA,ALGA,RÉPA,PALA,GÉP,GÉPI,KÉR,KÉRI,ERA,ÉR,ÉRA,ALAK,ALAKI,KALAP,ÉL,ÉLI,ÉG,ÉGI,ARA,ARI,PALI,PALIK,PÉLI,LÉPI,
sportcsarnokban
Az egyik lemaradt! Bocsi! Nem az én napom!:-((
te, test, testnevelés, nevel, nevelés, óra, est, név. és, arló, tente, vet, vetés, vetél, veret, ét, vét, var, teve, él, lé, ér, ró, ra, tél, tér, se, nevet, nevetés, nevetett, nevett, Nóra, tesó, tó, só, sós, sólé, róla, relé, setten, ól, óv, lett, les, levél, vél, vés, vas, vese,
képgaléria
(2 s a Balassagyarmat,úgyhogy akkor úgy veszem.oké? :) )
bal,ala,al,a,sas,magyar,maga,mag,tar,marat,marta,mart,mar,ma,agyas,agya,agy,ramaty,atya,aty,ragya,rab,basa,balga,garas,slag,agyar,ama,alma,arat,ara,balta,gatya,magas.
testnevelésóra
kel, kelkáposzta, káposzta, főz, főzelék, lék, kap, koszt, kosz, kél, kéz, két, kész, kép, kék, kell, keze, kezes, kékes, kő, kőzet, Katák, tosza, Pál, láp, él, ék, szokta, apás, apák, pászta, pék, pékek, szellő, szelő, le, késő, lekéső, sőt, szó, szőke, szelel, széle, ,, szop,, szopat,, fos,, kakás, ,kap, főzet, élek, kellék, el, lő, lá, lát, lét, tél, Eposz, posta, páka, elfőz, lefőz, szálka, kaszál, ez, Zelk, ellés, Lalát, Lalák, kála, ál, áll, állsz, szál, száll, szák, SAT, sete, táska, lakás, sál, séf,
Balasagyarmat
hú de ügyik vagytok:)
tenger,part,terep,teper,eper,a,tart,tar,epe,renget,reng,Eger,tente,pete,pert,per,ette,patt,rege,tat,pang,penge.
kelkáposztafőzelék
szem, ránc, krém, kém, rém, mér, érme, érem, Rác, cár, szák, szár, kár, rák, emészt, réce, szer, szék, kés, és, én, mák, már, ár, án, ám, ér, ék, merész, zsáner, zár, rám, reám, kén, mész, szán, ász, kér,
tengerpart
teljesítmény,növekedés,teljesít,teljes,tejes,tej,tele,él,lé,el,le,éj,ejt,emel,emelvény,töm,tök,tölt,tönk,jön,lök,köd,kés,és,tét,jel,meny,kemény,kedv,kevés,kelt,kémény,kömény,tömény,sejt,kese,teve,tevék,eke,neve,név,neme,nem,veje,Ede,eleje,jelek,jelen,vetemény,teljesítés,kedves,tény,temet,tömet,vette,vettem,vetted,ön,én,te,telek,Elek,énekes,énekel,élmény,vény,nyel,nyelv,esés,selejt,selejtes,elv,elve,öl,öle,menyét,sövény,ösvény,ette,este,est,vese,vesék,növény,lej,lejt,evés,sí,sejtés,költemény,mese,mén,édes,év,évek,követ,köve,ökle,ötlet,ömleny,ölel,ölés,Etel,köd,kényes,sík,enyv,könyv,vén,vél,vét,dél,ment,nyílt,nyelve,nyelvek,nyes,nyest,téved,
tévedés,temetés,lenövés,növés,lökés,jön,vele,velem,nyelet,nyél,lény,tetem,tetemes,lett,
szemránckrém
szoba,bútor,babos,bab,búbos,bús,toros,tor,torzs,tors,szúrt,szúr,szú,zsúr,rúzs,úr,út,túr,azt,az,búra,túsz,szar,szab,búr,rozs,sort,sora,sor,tar,oszt,asz,zabos,zab,rosta,rost,rab,borús,ború,bora,bor,boa.
teljesítménynövekedés
fel, ügyel, ügyelő, felügyel, felügyelő, ügy, bizottság, lő, ág, gát, gáz, Gál, ás, át, át, ál, áll, átáll, seb, süti, zeg, Zoli, legyet, elől, előle, gügye, gyes, győz, Gyál, lőtt, szoli, szellő, szügy, szál, száll, Szob, szobi, eb, el, tőle,
szobabútor
törvény,módosítás,tör,vény,mód,tér,tor,tár,tény,tét,töm,sí,át,ró,ér,ét,év,és,öv,öt,óv,át,ár,ám,ád,ás,ott,módos,módot,sás,som,tört,örvény,ormány,ordít,ordítás,vért,más,mos,mosás,tódít,vád,vám,tót,nyom,
felügyelőbizottság
nagyon ügyes vagy:-)))
törvény, örvény, vény, mód, módos, módosít, módosítás, ás, ásít, tér, ér, tár, társ, sár, dó, sás, sáv, tát, tét, tév, só, som, sor, sort, sót, év, és, én, érv, mos, mosó, most, Dom, nyom, nyomás, nyomd, sért,
kapormártás
barack,barackos,pite,te,tepsi,kos,bari,barik,barika,sok,kocsi,kocsit,kocsiba,kacsa,arc,arca,arcok,arcot,arcokat,sarc,sarca,sarcot,sarcok,sarcokat,tapos,posta,sor,sort,sora,csipet,csibe,Csaba,Csabit,Csabika,bika,tar,tarack,tarackos,racka,csoki,csokit,csap,becsap,kicsap,csapok,csapot,csapat,paca,kacat,kacatos,karcos,tok,toka,pesti,pasi,pasit,Pista,por,porc,port,porta,piros,Piroska,Teri,Teca,Terka,peca,Kata,akar,baka,apa,apacs,para,csak,kas,kis,koca,kit,tarka,barka,pita,tipor,bor,bora,kor,kora,tor,tora,kar,karos,bak,bakot,baki,bakit,Peti,arat,irat,sirat,siratok,iratok,okirat,ok,oka,okapi,pia,piac,piacot,piacok,piacokat,piacra,piacokra,akta,akt,kap,kapa,kapta,kapat,kapatos,csipa,per,perc,csat,csatok,
törvénymódosítás
te, trenyér, jó, jós, jóslás, ás, ér, só, ló, letér, térj, sós, sál, sás, lát, tál, tél, táj, tér, erény, sót, tó, tá, ré, és, lé, éj, él, ró, jól, ól, tej, tény, nyers, nyerj, tányér, jár, járó, serény,
barackospite
szak,szaki,szem,szeme,szemet,sem,sima,sete,,aki, kas,kis,kit,keze,kezes,keret,ismer,mer,mert,mese, terem,terek,retek,rak,zeke,
tenyérjóslás
száll, szál, áll, állst, száloda, lánc, ál, dalol, dal, Dán, szán, szád, Nálad, old, oldal, oda, ász, áld,
szakismeret
kapu,kupa,apu,tele,fele,ont,ton,utal,lat,alt,alu,al,a,kap,fonat,fonta,font,fon,fent,fen,lent,len,lefon,fotel,olt,te,net,ne,telek,telep,epe,no,teke,teflon,tol,leken,elkent,elken,lekent,plafon,falon,fal,falt,folt
szállodalánc
köt, kötelez, kötelezett, kötelezettség, váll, vállal, vállalás, és, ég, öt, vég, állás, álás, válás, ál, ez, eze, ág, vág, ketté, költ, kötés, kötél, kása, kásás, vés, vét, vél, vágás, vezet, tál, tét, tett, tettes, tette, köles, kelés, kell, kéz, keze, tele, telek, éles, élez, esze, eszes, teke, tetéz, ád, sál, sálas, egész, széle, tea, katt, eke, kelet, Etel, Sága, sete, töltelék, tölt, tát, tág, gát, ölel,
kaputelefon
kalap,tartó,alap,tar,tart,tó,arat,arató,talp,pala,pata,para,kapa,Kata,kar,tat,tót,lap,kap,rak,rakó,róka,apó,apóka,part,tata,trakta,pór,ló,ól,al,
kötelezettségvállalás
csipke, bogyó, tea, tó, Te, teke, pite, csók, csak, kegy, kap, pók, be, eb, tok, Eta, -e, bogyót, csipet, bot, egy, egye, siket,
kalaptartó
konyha,kertészet,kertész,kert,ész,konyak,ha,szét,te,tesz,keret,kerek,kerék,hét,hat,kény,kész,szék,szak,szekrény,szekrények,szekér,szerte,szer,szar,retek,nyak,tér,tar,tor,torka,Terka,teker,szeret,szerét,érte,ért,ész,ék,éket,ekkor,akkor,kar,kér,kor,kosz,koksz,kotta,ét,ott,rak,Réka,rész,rét,rokka,kereszt,kenyér,tény,ette,teke,eke,ér,ere,ék,kérte,nyer,nyert,nyerte,nyertek,kényszer,enyészet,enyhe,kért,kérte,karok,keksz,téka,korszak,
csipkebogyótea
lottó,sorsolás,ló,tó,só,sót,sós,sor,sors,sorsát,soros,ól,ás,láss,áss,tor,toros,olló,ollót,Ottó,lát,tál,látó,olt,oltó,oltás,tárol,tároló,tárolót,ott,át,átló,álló,áll,sál,sár,sáros,tár,táró,társ,orsó,orsót,tol,toló,toll,tolás,tollát,stólát,torló,torlás,tortás,áttol,áttoló,rátol,árt,ártó,
konyhakertészet
Ügyes!Már én is megírtam,de sok szót találtál,amire most én/véletlenül/ nem is gondoltam,ill.nem ugrott be!Lett volna ismét fél oldal bizti!
kerékpár,kerék,pár,tároló,tárol,táró,tár,toló.tol,oltó,olt,pótol,pót,pártoló,pártol,párt,pár,pát,két,kép,kért,kér,rét,tér,élt,él,lé,ét,ék,te,pert,per,ártó,árt,ár,rá,roló,ró,ált,ál,át,táp,tál,tok,tor,ok,ép,lót,ló,ól,átlók,átló,átkér,kél,port,por,ropó,rop,kár,rák,ékelt,ékel,étel,élet,éter,kor,kopár,rátoló,rátol,rátér,kék,tákoló,tákol,tápol,pék,Pál,láp,látó,lát,lép.
lottósorsolás
növény,világ,ön,én,lány,lény,ág,nyál,nyél,vény,él,ál,öl,vég,öv,év,lég,vág,öli,éli,
kerékpártároló
táp, táplálék, kiegészít, kiegészítő, tő, ki, Töki, lé, lék, él, Gál, gél, szál, száll, kies, tél, egész, ég, Pál, lel, tál, tág, tát, tél, tét, lét, Őt, Ő, Ti, ékkő, ék, éke, szél, szeg, szép, kikészít, kikészítő, ősz, sző, sikk, siket, kél, Pálék, éget, szék, szélek, szét, pék, gát, ekés, kép, tiszt, kék, kékes, tép, ész, észt,
lég, leg, ál, száll, állás, áll,
növényvilág
:)
torta,bevonó,bevon,tor,be,eb,tart,tar,vonó,von,ón,óv,vert,ver,a,rab,vonat,vonta,van,bent,te,ton,tao,tan,ont,Ottó,ontó,rontó,ront,bora,bort,bor,berontó,beront,vett,ott,totó,avon,-ban,-ben,tea,var,orv,Berta,-ba,-be,bón,tartón,tartó,ave,noa,na,ne,no,bot,bravó,róna,óra,óta,botra.
táplálékkiegészítő
jaj!!!
egy pár rossz van benne!
Bocsi:-((
kereszt, keresztes, pók, eresz, ereszt, eresztek, szer,szerek, keres, keret, pót, ere, Pó, esze, eszes, eszet, szeret, Esze, só, sós, sók, sor, rossz, Eszter, kerek, tesz,
tortabevonó
vidám,park,dám,ám,ár,ád,kár,rák,mák,már,máv,vám,vár,var,vak,vad,Ida,id,mai,ima,amid,ami,ráma,mára,ark,a,áram,árad,rad,rak,kar,kiad,ki,ad,dia,imád,dáma,rád,akár,Kádi,kád,páka,pára,pár,maki,kimar,Mari,mar,apám,apád,irka,ikra,Irak,pad,vidra,kap,Adri,riad,Rima.
keresztespók