Isten szeretete - beszélgessünk róla és a bibliáról (beszélgetés)
Egyszer elkezdtem olvasni, aztán beunta már az elején annak a felsorolásánál, hogy ki kinek a gyereke.. :)
Viszont valami fogalmam van róla, konfirmáltam annak idején. Sok értelmét nem láttam amúgy, de muszáj volt.
Máté23
37.Jeruzsálem, Jeruzsálem! Ki megölöd a prófétákat és megkövezed azokat, a kik te hozzád küldettek, hányszor akartam egybegyűjteni a te fiaidat, miképen a tyúk egybegyűjti kis csirkéit szárnya alá; és te nem akartad.
38. Ímé, pusztán hagyatik néktek a ti házatok.
39. Mert mondom néktek: Mostantól fogva nem láttok engem mindaddig, mígnem ezt mondjátok: Áldott, a ki jő az Úrnak nevében!
Ha már idézel, akkor úgy idézz, hogy tudd az idézet valódi jelentését.
Olvasd még az Igét, mert az egyik kimondottqan a hitről szól-és nem a gyerekekkel kapcsolatos, a másik ige pedig a gyerekek hitéről-hitével kapcsolatban szól (és nem a felnőtt hivők hitére).
“Bizony azt mondom nektek, ha meg nem fordultok, és olyanok nem lesztek, mint a gyermekek, még csak be sem mentek a mennyek királyságába."
"Aki tőrbe ejt egyet e kicsinyek közül, akik bennem hisznek, annak hasznára volna, ha malomkövet akasztanának a nyakába, s a tengerbe süllyedne."
"Isten mindenhol ott van, mindenkivel."
Azzal aki szöveségben áll Vele.
ui: de nagyon hamisan prófétálsz, és nagyon sok helyen sérted a Biblia írását-Isten Igéjét.
A gyerekek más elbírálás alá esnek, mint a felnőttek az ige szerint.
Isten nem elnéző, hanem hosszútűrő, késedelmes a haragra és megbocsájtó.Aki mindig a szíveket vizsgálja.
Egy ujszulött nem bunös , esetleg a szulei akik felelötlenul a vilagra hoztak !
Isten elnezö minden egyes gyermekevel , mert szereti öket ! Maskulönben NEM lenne JO-ISTEN ! Hanem 1-bosszuallo ,kegyetlen furia !
mikor fejezed be a hamis prófétálást?
A kérdőjel lemaradt:)
:DDDDDDDDDD
Olvasd a Bibliát, ha már idézel belőle:DDD
Ádám és Éva bűnös volt. Így minden leszármazottjuk bűnös, minden ember... A csecsemő is bűnös felmenőktől származik.. Ezt egy embernek, aki nem ismeri a bibliát, nehéz megértenie.
Egy kisgyerek rossz, sir, engedetlen a szüleivel és a bibliában ez is bűnnek számit!
De Isten elnéző azokkal szemben, akik nem ismerik Őt, tudatlanok!
Ezért állitottam azt, hogy Isten azokat is segiti, akik nem ismerik Őt, nem ismerik az Ő parancsait!
Viszont aki megismerte Őt és megtagadja a létezését, annak nincs bocsánat!
Az ember eredendően bűnös! Ádám és Éva bűnbe esett, igy minden ember bűnösnek születik!
Mindegy hogy mikor vagy hol, mindenki bűnösen jön világra!
"Nem abban van a szeretet, hogy mi szerettük az Istent, hanem hogy Ő szeretett minket, és elküldte az Ő Fiát engesztelő áldozatul a mi bűneinkért" (1Jn 4,10)
Bűnösök voltunk, nem hittünk benne, Ő mégis Jézust adta értünk, hogy megmentsen bennünk a haláltól!