Isten szeretete - beszélgessünk róla és a bibliáról (beszélgetés)
Te nem vagy keresztény:) csak próbálod utánozni a dolgokat és a keresztény emberek beszédét..
Semmi közöd a kereszténységhez, mert gyűlölöd őket.
A wiccához van közöd.
Ha már irsz, akkor az igazat ird.:)
Mert nem kötelezted el az életed mellette!
Tudod egyszerre nem lehet két Urat szolgálni... Mert ha nem Istennek tetsző dolgokat teszel, akkor a Sátánnak kedvezel... És ha nem keresztényéletet élsz és csak a bajban hivod Őt, nem biztos, hogy tud jönni a segitség, mert a gonosz ereje elhatalmasit... De ha szivből hiszel Benne, minden akadályt elgördit előled...
Ez nem téritő szöveg, ez csak a véleményem... :))
Remélem szerencsésebb fordulatot hoz majd az életed! :)))
Igen, tudom! Pont azért van szüksége az embernek hitre és Istenre, hogy ne legyen boldogtalanság!
Mert minden rossz pillanatban, boldogtalan helyzetben jó tudni, hogy Ő Veled van, segit Neked és nem hagy elveszni... és ez boldogságot okoz annak, aki hisz...
Én is a szokások rabja vagyok! :/ Ez van! Hiszek egy Istenben, de nem járok templomba nem imádkozok csak ha már nagy a gond! Hinni muszáj valamiben! De ettől nem vagyok sem hívő sem térítő!
csak én! :)
Én nem ünneplek sem husvétot,sem karàcsonyt,sem szülinapot.Hiszek Istenben,igaz nem jàrok templomba,mert oda is manapsàg csak kétszinü emberek jàrnak(tisztelet a kivételnek)
Ezt a karàcsonyfàs témàt te nem az IGAZI BIBILIÀBAN olvastad,ez biztos!
Jehova tanui?Àhhh az sem,abban a vallàsban sem ünnepelnek karàcsonyfàval.
Most pontosabban milyen vallàsu vagy?
Már irtam: a karácsony ünnepe Jézus születéséről szól és azért a fenyő a karácsonyfa, mert mikor Jézus a földön járt, az Úr ellenségei üldözőbe vették és egy fenyőfa volt az, ami mellett elrejtőzött, a fenyő mentette meg. . .
Igen, a karácsony Isten ünnepe, Jézus születéséé és senki nem kötötte össze ezt dinom-dánommal, nagy lakomákkal, dorbézolással....
És szerintem nem a karácsonyfán van a hangsúly... Istenről beszélgettünk... van, aki hisz benne, van, aki nem... De aki nem, az minke ünnepli a karácsonyt, hisz az is Isten ünnepe! Vagy a húsvétot?
Megszokásból... mert az emberek a mai világban csak megszokásból élnek egy séma szerint...
Akinek ez tetszik , legyen igy, én elfogadom, de más is fogadja el azt, hogy vannak hivők is... :)
Aztán majd meglátjuk találkozunk-e, mikor az Úr visszajön :)
Ez az a karàcsony Isten ünnepe,nem a miénk.
Karàcsonyfàt kivàgni(elpusztitani)feldisziteni mindenféle jellegtelen disszel,és roskadàsig tele asztal mellett ülni enni,inni,ez nem Isten javàra szolgàl.àLLITS KARÀCSONYFÀT,HA TETSZIK,DE NE JÉZUS JELKÉPÉRE...Mert ez hamis.
Igen , szerintem IS :)
Igen az unneples,dorbezolas nagyon helytelenek ! Sajnos az emberfia mindeg is jobban szeretett unnepelni es dorbezolni mint sirni ! Masszoval elkarhozunk -:)
Az Úr most megáldotta a fenyőfát:
"Soha ne hullasd el a leveleidet. Akkor is virulj és zöldülj, amikor a többiek levéltelenül sorvadoznak. Te légy a legdélcegebb és legszívósabb minden társad között, élj meg mindenütt. Légy az emberek öröme, és emlékezetünkre rajtad gyújtsanak karácsonyi gyertyát."
Azért, mert az emberek leegyszerűsitették a jelentését.
De a szeretet = Isten tehát a karácsony Isten ünnepe
„Az Isten szeretet, és aki megmarad a szeretetben, Istenben marad és Isten őbenne marad”
Mi a fene , ezt hol olvastad ?
Egyebkent nem rejtözött el , elegge mert ugyebar elfogtak !
Ma mar a karacsony unnepe a SZERETET UNNEPE !
A fenyöfa kultusz sokkal kesöbb jött divatba , mint Jezus szuletett.
Hat akkor mit akarsz ?
Ez egy szorakoztato oldal ami az eletröl es egyebb josagokrol szol ! Mindnyajjunknak megvan az a joga hogy Istent a Bibliat es az egyebb Szent könyveket ugy ertelmezzuk ahogy azt MI helyesnek hisszuk :)