Isten szeretete - beszélgessünk róla és a bibliáról (beszélgetés)
Az emberek felnek az ismeretlentöl ! Ezert sirnak/sirunk .....
De , mindenkeppen hozzatartozik a halal is az eletunkhöz mert nem tudok rola hogy , valaki , valamikor is meguszta volna !
Nem tudom ki fia-borja vagy ? Most regiztel be !
Meg hany neven futsz itt ?
Honnet tudtad hogy az a bizonyos vallas Istennek "nemtetszö!" dolgokat engedett meg ?
Nem rad ertettem szemely szerint a hitteritö/miszionarus ugyeskedeseket :)
En is ismerem az iget ! Azt az örök iget ami iratlan szabaly az emberek között , ami jora , szepre,szivjosagra es toleranciara nevel ! Es amit az emberek nap , mint nap megszegnek !
Persze hogy , van valasztasunk , ki mondta hogy nincs ???
Most pl azt valasztottam hogy , megtisztellek evvel a nahany sorral :D
Ebben mi a pláne? Ezt anélkül is lehet látni, hogy megtérnénk... :) Üdv
bocss,hogy beleszolok, a buneink valasztanak el minket istentol!
Üdvözletem! :) Megy a sóder... :DDD
:oDDDDDDDDDDDDDDDD
Pedig most kezdek jobban lenni .... :o)))
Zizz,Nagu,elemetekben vagytok:P
Zizikém,Te csak gyógyulgassál....pihennyé':)
Te biztos, hogy engem olvastál????????? Amiket írtam, azok tények ..... természeti törvények .... azért mert a halál az élet része, és ezzel vki tisztában van, nem azt jelenti, hogy nem szeret élni és halálvágya van .... és akármennyire is szeretsz élni, a te tested ugyanúgy megfog halni, el fog pusztulni, mint minden élőlény itt a földön, a lelked ettől még tovább él .... ha a hitedbe ez belefér .... :o))
Amennyire természetes az élet, annyira természetes a halál is...
Én csak annyit írtam, hogy nem természetes a halál az ember életében. Az emberek életre születtek. Azt, hogy mit képzelek, vagy hogyan hiszem, ez más kérdés.
Hát akkor hajrá!! Én szeretek élni, és meghalni sem szeretnék. Bennem az életvágy van, nem a halál. De ez van. Lehet, hogy már reggel nem ébredek fel, soha nem lehet tudni.
Te ezt hogy képzeled el és miért fontos ez? :)
bocsi,lehet nem ertettem jol a kerdest
Szerintem ne azon rágódj, hogy mi lett volna, ha .... lépj túl ezen ..... Hahó, ez itt a Föld, bármiben is hiszel, fizikai testben élsz, és itt bizony a születés a halál(test), az öröm, a szenvedés ....stb mind-mind temészetes .... :o))
es megtertek es meglatjatok,hogy kulombseg van az igaz es a gonosz kozott, az isten szolgaja kozott es a kozott,a ki nem szolgalja ot. szeretettel.
Te szerinted, ha Ádám, és Éva nem evett volna a fáról, akkor vajon meddig éltek volna?? EGyébként mindenki abban hisz, amiben szeretne :o).
A fizikai halál nem természetes????????
a ki ketelkedoen boncolgatja istent annak isten nem is ad valaszt, de a hivonek isten kijelenti[megfejti]onmagat.
További ajánlott fórumok: