Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Szia!
Most esős idő van csinálod a dermorollert?
Olyan 10 ezer körül van a csigakrém, ha jól emlékszem, lehet hogy valahol még szórólapon is van róla. A hegeket is eltünteti?
Dóra
Szia!
én is olvastam erről a krémről, van aki szidja, van aki dicséri (esetleg az értékesítő).
Patikába láttam vannak csiga krémek más fajták is.
Itt a fórumon használt már más is csiga krémet?
Ha van másnak is tapasztalata a csiganyák krémről szivesen elolvassuk.
Dóra
Sziasztok!
Suxxx: akinél 0,5 mm-es tűkkel csinálták a rollerezést láttál változást? hány kezelés után hozta meg a szemmel jól látható eredményét?
Én feszesítésre/ránctalanításra használom cca 5. kezelésnél tartok.
Ha hajlamos vagy kolloidra, először csinálj próbakezelést az arcod kevésbé látható pontján.
Ha a fórumban visszaolvasol sok hasznos infóhoz juthatsz. Sok sikert hozzá :)
Szia!
Köszi, további szépülést!
Sziasztok!
Új hozzászoló vagyok. Nem rég kezdtem el a dermarolleres kezelést. Eddig 3X mentem végig az arcomon 1,5mm tűhosszúságú rollerel..Én arra lennék kíváncsi, hogy van-e valakinek hosszútávú tapasztalata, hogy mimikai ráncok ellen mennyire hatásos nála a kezelés.Nekem olyan 10 hónap alatt hát hogy úgymondjam szakadt le a homlokom és itt illetve a szem közötti ráncok/haragos ráncok nagyon kifejezetté váltak. Azelőtt nem volt.Nekem így az elején kicsit rosszabbnak tűni a helyzet ezután a 3 kezelés után.Szóval a tapasztalataitokra lennék kíváncsi.Köszönöm.
A csiga maszkot azt neten,de szerintem j,mert összehuzza a porusaim,alapozooval széép v.ok,de anélkl szeretnék!a lézer is joo,de sajna annyit nem ér,horror ár,és kellene méég belőle vagy 2 kezelés,h.teljes legyen!de azt ki birja ki fizetni?majdnem egy millioo...borzalom!!sajnos az orvosok ma már nem a gyogyitásra mennek,hanem a pénzre
haszonra!!!!ezért kérnek el ilyen irreális összeget!!((én ezt a maszkot most heti 2szer használlom,majd beszámolok!!
Köszönöm kedvesem,köszönöm a részletes infót. Most a te javulásod miatt lesz erőm folytatni.
Tudom melyik a szögletes pecsét, azt hiszem a 80 db tűs változatot használhatod. De úgy tudom, hogy abból csak 1,5 mm a max. tű hossz, nem??
Én jelenleg a kicsi kerek pecséttel szenvedek, az owndoc-os nagyon strapabíró, nincs tűkiesés, tűelhajlás. Pedig nyúzom rendesen őket. Csak borzalmas hosszú a kezelési idő ilyen pici pecséttel. Elképzelésem sincs, hogy vagy meg a pecsételéssel 5 perc alatt???!!!???
Bátor vagy a szoli miatt. Igazából általában nekem is gyorsabban gyógyulnak a sebek ha szolizok, nekem is javít a bőr állapotán, kinézetén. Az ok, ami miatt mégis kerülöm a közvetlen napozást a kezelés után az, hogy félek a nemkívánatos pigmentáció kialakulásától. De szerintem ez hajlam kérdése. Lehet, hogy te ilyen szempontból szerencsésebb vagy.
Szia kevelen!
Köszi a gratulációt!
Havonta egyszer pecsételtem egy szezonban (okt.-ápr.), de volt olyan hónap, hogy 2-szer nyúztam. Kb.6-8 alkalom évente. Az idei szezont hanyagoltam, csak kétszer csináltam ősz óta. A nagyobb szögletes pecsétet használtam, nem tudom hány tű van rajta, de megszámolom ha akarod :). RekaBeka biztos tudja! A kicsi kerek pecséttel csak egyszer csináltam és elgörbültek a tűi. Igazából maga a pecsételés csak 5 perc! Nagyon gyorsan dolgozok, mert hamar elmegy az Emla hatása, csak arra figyelek, hogy tövig bemenjenek a tűk a bőrömbe. S amiért itt régen kaptam is a fórumozó társaktól: a 4.-5. napon szoláriumba megyek! Semmi fényvédelem, sőt! Nekem javít a bőröm állapotán.:)
Ez igen!!!!
Hihetetlen a változás!
Gratulálok,nagyon ügyi vagy :)
Szia Ditz. Elképesztő a javulásod, gratulálok! Megkérdezhetem, hogy milyen gyakorisággal használtad a 2mm-es pecsétet?
Arra is kíváncsi lennék, hogy a pecsét melyik változatát használod, hány tűset? Válaszodat előre is köszönöm.
Szia!
Igen nagyon vártuk a fejleményeket.
Még biztos kell egy kis idő hogy regenerálodjon a bőröd. A csiganyákot is a dokitől rendelted, mert írtad hogy Ő adott krémeket.
A facebookon én is találkoztam valami csoda krémmel, ezek mindig gyanusak nekem.
Csodákat igérnek.
További szépülést, ha van időd írjál.
Dóra
Szia Gizus!
Miből lesz a cserebogár? Már hiányzik is, ez igen?
Igy tovább, csak szépüljél.
Szia!
Itt a fórumon csináltak mel nevű fórumozónak co2 lézert, húzosabb áron (mint nekem 60 ezer annó),várnánk a fejleményt Tőle sajnos nem jelentkezik. Reméljük nincs nagyobb baj, esetleg a gépe vacakol?
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?