Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Én még Szkesfehérvárra is leutaztam, hogy egy normális dokinőt találjak. De nem sikerült.
Sajnos nem tudok normálisat ajánlani.
Dobozy Enikőről azonban csak jót hallottam, meg a Körúti Orvosi centrum sem rossz, ott megbízható, jó orvosok vannak.
Én nem kezelek mást :-) El sem tudom képzelni, milyen lehet másnak rollerezni....
Amúgy én 1,5 mm-esen voltam, és egyik helyen sem voltam véres...no comment. Itthon én már a0.5mm-essel is vért produkálok :-))) Yeaaah
Szia!
Van itt a fórumon Niky néven egy hölgy neki jó tapasztalatai vannak, ő is bp.-i. A kozmetikusa , ha jól emlékszem 10 ezer (a roller ára is benne van) az első utána pedig 5 ezer.
A régi hozzászólások között megtalálod Nikit.
Nem baj az, ha tocsog a fertőtlenítőben, az elpárolog. Érdemes megnézni egy műtéti videót, ha bírja a gyomrod, ott soha nem spórolnak az anyaggal, biztosra kell menni, hogy ne maradjon egyetlen mm2-nyi fertőtlenítés nélkül maradt terület sem.
Tedd a kezeket a szemek elé, de ha nem teszed, és nem nyitod ki míg elpárolog, akkor sem fog belemenni, ami mégis, az belefér.
Becsukjuk.:DDDD
Becsukom a szemem, néha elé tartom a tenyerem, néha nem, és telibe fújom, csak akkor nyitom ki, ha már elpárolgott(15-20 mp). Ne tegyél rá semmit, mert az lefolyhat arra a területre is, ahol szántani fogsz, és akkor annyi a fertőtlenítésnek.
Szia!
Eszközfertőtlenítőnek én évek óta egy Mikrozid nevű készítményt használok, ezt gyógyászati segédeszköz szakboltban vásárolom. (gyogyaszati pont hu)
Octenisept: Éppen aktuális a kérdésed, mert eddig ezt is gyógyászati szaküzletben lehetett felhajtani, de ez a beszerzési útvonal megszűnt, elvileg a gyógyszertárak lesznek az értékesítői, viszont a legutóbbi információm az, hogy kizárólag ősztől lesz elérhető újra ez a termék. Ez az információ közvetve került hozzám, így nem tudom mennyire hiteles a forrás.
Ha nem sikerül Octenisept-et szerezned, akkor próbálkozz a Cutasept-tel- ezt is segéeszköz boltban - én is ezt leszek kénytelen beszerezni míg nincs újra Octenisept, bár utóbbi annyira tökéletes szer, hogy talán érdemes felkutatni érte az összes lehetséges üzletet.:)
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: milyen eszközfertőtlenítőt használtok,és hol szoktátok beszerezni? Illetve még annyi,hogy Octeniseptet lehet-e gyógyszertárban kapni?
Előre is kösz.
Nem mondod, melyik patikában, mekkora kiszerelésben, és milyen összegért?
Szuper hír!
Én simán közlekedem a rollerezés után. Este megcsinálom, másnap otthon, aztán alapozóval jövök megyek.
Egyszer, mikor az első dermapenhez hozzájutottam, ütögetve csináltam a kezelést. Nem szép óvatosan és finoman nyomtam be a dermapent, hanem lendületből.
Hát, ne tudjátok meg, brutális véraláfutás volt az egész arcom :-)) Vagy egy hét is beletelt, mire elmúlt :-))
Pedig csak kuksolj, pár napot igazán kibírsz, később meg egy percre se felejtsd el a fizikai védelmet, többet ne kockáztass!
Nagyon várom a végső következtetéseidet!
Szia!
Bocsi!
Nem figyeltem, hogy a másik fórumot nem olvasod. nem.
Jó hétvégét.
Dóra
"zajlik egy a több vonalon... = zajlik a többi vonalon...
Csak egyszer, tényleg, csak egyetlen egy alkalommal olvasnám el küldés előtt a bejegyzésem!!!
Fantasztikus ezt "hallani", rettentően drukkolok neked, nagyon fontos lenne, ha végre egy megbízható, hús-vér fórumozó szájából hallhatnánk, hogy van remény, és hatékony kezelési alternatíva még a makacs bőrproblémákra is!
Kolbi= az Okoskolbász felhasználónéven tevékenykedő bőrgyógyász szakorvos, aki remek meglátásaival, és elfogulatlan érveléseivel segíti főként az Arcfiatalítás, arcplasztika című fórumot.
Peónia mindig elfelejti, hogy a Hoxa nem egy belterjes közösség, vannak, akik csak egy témában járnak ide, így fogalmuk sem lehet róla, mi zajlik egy a több vonalon...:))
Várjuk a beszámolód!
Szia!
Van egy imerősöm neki is volt valami hasonló kezelése, (kolbi szakértő ő biztos megmondaná)
a tünt is hasonló a tiédhez.
Nagyon szép lett az arca, nem tudom véglegesen kikezteték-e, vagy előjöhet?
Szia Dóra....Háát.
..az nem kifejezéés....mint az ördög!!bár
már inkább a szemeim alatt meg orr tövemnél vészes,(többi elyen nagyjából lehámlott)kis bevérzések vannak,ami ugye roller után is előfordúl!!hámlik,de pontokba!!kis tűszúrás nyomai,apró fekete pöttyökbe,egész arcom!!Én is abban bízok h.ezzel már csak jó lesz!!!:))
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?