Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Te mióta is szeded? Reméljük jó lesz ez az új cucc rá, és szépen hidratálja majd a bőröd.
Jelentkezz mi volt a dokinál!
Pusz
Szia! Aranyos vagy hogy biztatsz! :) Köszi! Próbálom és is pozitivan nézni, hogy majd elmulik. Szertinem a csokimennyiségtől van, amit a munkanélküliség okoz.... :) Végülis a lényeg, hogy rendbe jöjjünk előbb utóbb! Te hogy állasz?
puszi
Nyugiii:-)Lehet hogy jönnek még ki, de hamarabb is elmúlnak:-)
Nincsenek női napok?
Amúgy lehet azért nincsenek durva mellékhatásaink, mert nem 30-40mg-kat kapunk. Nekem azt mondta a doki, 10-20mg a normális adag.
Tarts ki!!!
Puszii
Szia!
Én Himalaya herbals krémet, és arclemosót használok és szívből tudom ajánlani.
Drágának sem drága, sőőőt és nekem bőven elég napi kétszer.
Szerencsére nem jönnek ki pattik rajtam, száradni sem száradok. Mondjuk csak 3napja kezdtem a 2dobozt.Jó lenne ha így, vagy mégjobb lenne.
Viszont fehér vagyok:-(
Pusz
Haho mindenki!
Én Narinos krémeket használok. Drága de legalább minőség!!! Tudom ajánlani mindenkinek!
Hogy vagytok?
Én most kezdem kiszáradni annyira, hogy már látom, hogy nem csak a tél miatt van. HA nem cseszegetném a bőrőm, lehet már alakulnék... remélem mostmár igy a második honapban jobb lesz, mert lassan itt a tavasz és unom a garbot.... :S
Sziasztok!
Pont ezt akartam kérdezni, hogy milyen krémet használtok? Mert ma vettem észre előszőr, hogy talán nem elég a hidratáló... Ma vettem észre először, hogy kezd az államnál kiszáradni a bőr. Csak attól féltem mindig is, hogy a zsírosabbtól még rosszabb lenne. De lehet most már kéne nekem is legalább éjszakára valami zsírosabb. Hogy látjátok?
Sziasztok!
Most nincs pattim, száradok, foltok vannak a pofimon, de ez semmi. Örülök, hogy szép most a bőröm, és remélem ha befejeztem a kúrát, marad is. A tél eléggé megvisel, van, ahol nagy piros folt van az arcomon, de csak jön már a tavasz...bár most esik a hó:S Ja és a mitesszereket ne nyomkodjátok, csak kilukad a bőrötök. Nekem pl a homlokomról magától tűntek el. Szóval a gyógyszer elpucolja, nyugi:)
Hello-bello!
Naa voltam dokinál, és mégsem:-)A körmösöm ott a nővér úgyhogy csak ő látott, írt fel újabb adag gyogyót ugyanúgy 20mg és megint vett vért!
Úgyhogy végülis nem volt semmi.
Én is gondoltkodtam a kozmin, mert ugye amik vannak meglévő miteszerek azok nem fognak a gyógyszertől eltünni sztem, csak újak nem lesznek!
De majd még meglátom...
Te hogy vagy?Szárazság stb...
Én ma szedtem be az uccsót a 1havi adagból:-)
Remélem rosszabb tuti nem lesz már, csak még szebb:-)
pusza
Sziasztok!
Örülök, hogy mindenkivel minden renden van, Poci igazad volt!!! Bocs! Mentem volna arctisztításra és a kozmetikusom mondta, hogy inkább ne, mert így is szépen javul és bízzuk inkább a gyógyszerre. Szóval nem mentem. (Ezért nekem is eljár néha a kezem :) Nagyon nem kellene pedig, mert emiatt most két nagyobb hegem is van... :()
Jövő hét szerdán megyek ám vissza dokihoz én is! Holnap azért Anita írd meg mit mondott, emelt-e stb.
Jók legyetek, puszi
Kitartás, szép lassan hatni fog:-)Te kevesebbet szedsz!
Én jól vagyok kop-kop:-) Szerintem szép az arcom, jó tükörbe nézni furcsa is, hogy sima és egy piros dudor sincs rajta. Csak egy két piros kis folt a heg miatt, de alapozóval el lehet fedni.
Holnap megyek dokihoz!Meglássuk mit mond!
Ne nyomkodj, és is megálom:-)
Pusz
Köszi csillapodott szerencsére, ami voltak most gyogyulgatnak. 2 uj megint kijött...dehát nem tok mit csinálni... :S a homlokom amugy már tök szép lenne, csak ezen felbuzdulva tegnap mekiálltam miteszereket nyomkodni rajta...... hát..... többet nem fogok, az egyiket nagyon megerőszakoltam.... :)
Te/ ti hogy vagytok?
pusza
Szia!
Én nem tudok semmit, ugyanúgy étkezem mint eddig!
Viszont szednem kéne valami vitaminkészítményt, csak szinte mindeggyik teli van A vitaminnal!
Valszeg majd megkérdezem a bőrgyógyászt, mit szedhetek!
Zizmó, hogy vana hátad?
Anita
sziasztok, ti tudtok valamit a sajtokrol? ha már a multkor szoba jött a csoki meg a magvak.... annak van valami hatása a bőrre? mert elvileg ugyebár tejtermék és az nem mindig jooo....
Hajrá Barbus! :)
Poci a Roa elvégzi a dolgát de óvatósan engedik AKINEK INDOKOLT a tisztítást annak engedik a bőrgyógyok
...
Hello!
Ezek szerint mindenki jól van:-)ritkábban a kommentek!
26napja szedem, szerdán megyek dokihoz!
Az orromat érzem,hogy talán szárazabb belül, de lehet kezd kijönni az allergiám:-(
Arcomon, egy-két pati, nem jelentős. Száradás sem elég a napi kétszeri kenegetés, szám szintén türhető.
Viszont hófehérke vagyok:-(((szörnyűű, még a hajam is fekete haha
Ti hogy vagytok???
Pusz
Sziasztok! No én ma voltama dokinál receptért. És képzeljétek el, annak ellenére, hogy semmilyen különösebb mellékhatásom nincs, és azért olyan hűű de nagyon sokkal szebb sem lettem, plusz a hátam ami most kifejezetten ronda megmutattam a dokinak, nem emelt a dozisomon. Pedig én, hogy őszinte legyek örültem volna neki. Maradt a 1o mg. :S Igy nagyon lassan fogok javaulni, és a mellkasomon is kijött most több is . :(( főleg hogy 6o kg vagyok. a 1o mg 2 év mire beszedem a sulyom 12o -szorosát. o jajj..... nem akarok nyáron is garboban járniiiiii! itt a tavasz, és nem merek mást felvenni. :(((
Hajnal, te, hogy vagy most hogy ujra szeded? Mulnak amik kijöttek közben?
pusza mindenkinek
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?
- Hiperaktív gyereknél van valakinek tapasztalata a Ritalin nevű gyógyszerrel?
- Ismeritek a Bromocriptin [parlodel 2, 5 mg] gyogyszert?Menyi ideig lehet szedni?
- Clostilbegyt gyógyszer alkalmazása, hatása, tapasztalatok
- Kipróbálta már valaki a Dida nevű gyógyszert candidára? mik a tapasztalatok?
- Ismeritek a Tetraslysal nevű akne elleni gyógyszert? Mennyire vált be?