Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
De melyik csomag van neked? Mert én a hatezrest veszem majd, és én egyáltalán nem szoktam letöltögetni... arra meg, hogy netezzek, szerintem bőven jó az is.
Bár, ennél a fibernetnél szerintem bármi jobb..mert amit csinálnak, az durva... Hét napból hat nap van vmi...és állandóan megszakad, minden nap elmegy fél percekre...évek óta..
Sziasztok.
Dűhöngök én is.Gyógyszerallergiám van,de nem tudom milyen gyógyszerre. A tesztet nemsikerűlt megcsináltatnom, a háziorvosom nem segítt. Példáúl a pollenalergiát bárkinek bárhol térítésmentessen megcsinálják.Szerintem a gyógyszerallergia is van annyira veszélyes. És ezzel senki nem foglalkozik? Hát ezért dűhöngök.
Én ma megint felidegesítettem magam a Fiberneten. Sajna, csak jövőhéten lesz meg a Vodás net, úgyhogy kénytelen vagyok ezt használni... Ma, a változatosság kedvéért, megint központi hiba volt, nem volt kábelszolgáltatás. Felhívtam az ügyfélszolgit, hogy hogyan lehet lemondani, mert ezt már nem bírom... Erre a nő arról próbált meggyőzni, ne mondjam le, felajánl egy olcsóbb csomagot... Nem értette, mi a probléma... Aztán negyed óra után felemeltem a hangomat, és elmondtam neki, hogy TŐLEM AKÁR INGYEN IS LEHET A NET, HA EGYSZER NIIIIIIIIIINCS SZOLGÁLTATÁS, BASSZUS!!!
Erre megsértődött... :D
Kapja be az ilyen!
Amúgy jól vagyok! :) És ti?
Áááááááá,csöppet sem! :DD
Amúgy Jó reggelt mindenkinek!Ma egész jó kedvem van! :-) és nektek?
Drága!
Jó munkát! Puszi!
"Nem vagy idegesítő!"
Fúúúúúúúúú .....bakker nem semmi az öreglány.
Nem egyszerű neked sem.
Sajnálom!
Ó..tessék megnyugodni!
Árt a szépségnek az idegesség!
Szia!
Mizu? Hogy vagy?
Igen,ma meló!Várom is meg nem is!Tudom,hogy várnak a munkatársak,a főnökök meg pláne(az egyedüli hülye vagyok,aki mindent szó nélkül megcsinál)!!!
igen,függő vagyok,nem is tagadom!:-)
Jaj, tényleg, írtad is, hogy mától meló. De jó neked. :(
Hát,-hát.... bagófüggő :D
Jó reggelt!
Átlagosan.... :) Te, ti?
rám is rám férne egy jó kis lazító masszázs,és egy különleges képességekkel megáldva ,aki rövid időn belül teleportálni tudja,a családomnak nevezett régi ismerőseimet,akiket nap mint nap el kell viselnem!
megint megkaptam a magamét,hogy:nincs lelkem!!!ezt már a "nagy Ő" is mondta!de igenis van!!!senki nem érti,hogy ezt az arcomat kell mutatnom,különben rábaszok,de nagyon!!!!na nem panaszkodom,de elvégre ez egy dühöngő is egyben!!! :-)
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!