Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
Köszönöm!!! :)
Nekem sem jön be egyáltalán :) És nem csak külsőre sem, hanem a nyálas modora miatt sem :)
Nem... a ballagásos képhez...majd nézd meg a pasit.. :)
Régen leveleztem vele, de én egyáltalán nem adtam neki jeleket, hogy nekem ő bejönne, mint pasi amúgy...
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de tegnap éjfélig pötyögtem az árajánlatokat a gépbe :S Már majd kifolyt a szemem :S
Szóval csak annyi, hogy időnként felbukkanó pasi,- és ilyenkor mindig rájön a "macsóság", és írkál leveleket... és tegnap meg iwen írt képhozzászólást is :S Finoman, de kitartóan nyomul... pedig nekem egyáltalán nem az esetem, és szerintem ezt tudattam is már vele... :S
Már olyan pozitív vagyok, hogy szinte sugárzok :DDDDD
Nem tudok mit tenni... ha idegesítem magam, sajnos, nem lesz jobb :(
Hát most mit meséljek még? :D
Nem volt velem semmi különös. Millió cv-t szétküldtem ma is, semmi visszajelzés... :S :)
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!